Horoscop tarot, 24 iulie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Diavolul

Cartea Diavolului s-a strecurat în horoscopul tău de tarot de astăzi. Dar nu lăsa ca numele său să te sperie. Această carte reprezintă tentațiile și atașamentele care ar putea să te țină pe loc. Este ca și cum ai avea un diavol pe un umăr și un înger pe celălalt, șoptindu-ți sfaturi contradictorii. Dar nu vă temeți. Aveți puterea de a depăși orice obstacol și de a vă elibera de tiparele nesănătoase. Așadar, micuțule berbec al zodiacului, nu-ți fie teamă să renunți la ceea ce nu-ți mai servește și îmbrățișează-ți îngerul interior.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Steaua

Ccartea Steaua și-a luminat drumul în lectura ta de Tarot! Pregătește-te pentru o perioadă de speranță și inspirație. Este ca și cum ai privi cerul nopții, hipnotizată de frumusețea stelelor și ai simți un sentiment profund de conexiune cu universul. S-ar putea să te fi confruntat cu unele provocări, dar nu te teme, Taur, pentru că această carte aduce o lumină călăuzitoare care să te scoată din întuneric. Îmbrățișează-ți forța interioară și permite-ți ca visele tale să strălucească puternic precum stelele de deasupra. Ai încredere că universul are un plan pentru tine și, cu credință și perseverență, poți atinge stelele și îți poți face dorințele să devină realitate.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Magicianul

Pregătește-te să epatezi și să uimești. Este ca și cum ai avea un întreg sac de trucuri în mânecă și, băiete, ești talentată. Dar nu uita, cu o mare putere vine și o mare responsabilitate. Folosește-ți magia pentru bine și nu doar pentru a impresiona mulțimea. Ai puterea de a-ți manifesta visele, așa că dă-i drumul și creează-ți propriul destin. Doar nu uita că adevărata magie constă în a fi autentic și adevărat cu tine însuți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle

 Pregătește-te pentru o etalare a curajului și a rezistenței tale interioare. Este ca și cum ți-ai găsi vocea și ți-ai apăra drepturile cu o vioiciune care ar putea rivaliza cu cea a unui crab. Dar știi ceva? Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, Racule. Forța ta stă în capacitatea ta de a fi compătimitoare și blândă atunci când este nevoie. Așa că, dă-i drumul și cucerește lumea, dar nu uita, adevărata putere este la fel de mult despre bunătate ca și despre putere.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Împăratul

Te așteaptă o doză de putere și autoritate, o, Leu al zodiacului. S-ar putea să te simți ca un conducător al propriului tău regat - puternic, stabil și de încredere. Dar nu lăsa coroana să ți se urce la cap. Este esențial să menții un echilibru între a fi decisiv și a înțelege perspectivele celorlalți. La urma urmei, a fi un conducător înseamnă să te gândești și la supușii tăi. Așa că, dă-i drumul, construiește-ți imperiul, dar nu uita să adaugi și puțină dragoste și înțelegere pentru ca lucrurile să meargă bine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Împărăteasa


Fecioară, cartea Împărăteasa și-a dezvăluit splendoarea în tarotul tău de astăzi. Pregătește-te pentru o perioadă de hrănire și abundență. Este ca și cum ai fi înconjurat de frumusețea naturii, care știe cum să creeze și să susțină viața fără efort. Și tu ai această putere în tine, Fecioară analitică. Folosește-ți capacitatea de a hrăni și de a crea, nu doar pentru tine, ci și pentru ceilalți. Amintește-ți că, cu cât mai multă iubire și bunătate semeni, cu atât mai mult va înflori în jurul tău.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Nebunul


. Această carte de tarot sugerează că s-ar putea să vă îmbarcați într-o nouă călătorie, dar țineți-vă bine de centurile de siguranță. Este ca și cum te-ai urca într-un roller coaster fără să ai habar de răsturnări de situație. Dar știi ceva? Mergi spre aventură, dulce Balanță. Viața înseamnă să îți asumi riscuri și să te bucuri de plimbare, chiar dacă arăți un pic prostuță în timp ce o faci. Amintește-ți doar să-ți iei în bagaj simțul umorului și o hartă bună - s-ar putea să ai nevoie de ele.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Hierofantul

Această carte este ca și cum ai asista la o conferință prestigioasă și ai învăța de la un mentor înțelept. Figura religioasă de pe carte semnifică o perioadă de căutare a cunoașterii și înțelegerii, iar ție îți place să înveți. Astăzi, cunoștințele sunt esențiale, dar la fel și intuiția - și, da, și experiența personală. Nu vă fie teamă să puneți la îndoială status quo-ul în timp ce vă croiți propriul drum. Uneori, cele mai mari lecții se învață trăind viața din plin, în afara limitelor unei săli de clasă. P.S. Lumea este sala de clasă a vieții.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Justiție


Ei bine, Săgetătorule, cartea Justiției și-a ridicat balanța pentru a cântări în viața ta. Pregătește-te pentru o perioadă de corectitudine și echilibru. Este ca și cum ai fi judecătorul în propria ta sală de judecată, încercând să găsești armonia între elemente conflictuale. Dar nu uita, Arcașule, că dreptatea nu înseamnă doar corectitudine față de ceilalți, ci și față de tine însuți. Nu fi prea aspru cu tine însuți dacă lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai plănuit. Viața îți aruncă în cale câteva lecții. Străduiește-te să găsești acel echilibru evaziv - atât în acțiunile tale, cât și în inima ta. Puteți face acest lucru.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Luna


Capricorn, cartea Luna și-a aruncat strălucirea mistică asupra vieții tale. Pregătește-te pentru o călătorie pe tărâmul emoțiilor și al intuiției. Este ca și cum ai păși într-un tărâm al minunilor de vis, unde orice este posibil. Dar nu lăsați iluzia să vă întunece complet judecata. Ai o latură intuitivă; lasă-te ghidat de sentimentele tale, doar amintește-ți să echilibrezi toate lucrurile cu un strop de simț practic - și umor. Ai încredere în instinctele tale, dar nu lăsa viziunile să-ți măture simțul practic. Uneori, cea mai bună cale de urmat este un dans între vise ȘI realitate.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Steaua


. Pregătește-te... intri într-o perioadă în care îți dorești o îndrumare spirituală. Atunci când găsești înțelegere, nu ține pentru tine ceea ce ai învățat. Împărtășește înțelepciunea și cu ceilalți. Este ca și cum te-ai înscrie la un curs despre misterele universului, iar când ai stăpânit și ai trecut clasa, poți să o predai. Aveți o sete de cunoaștere și asta este minunat! Dar nu uita că adevărata înțelepciune nu vine doar din cărți, ci și din experiențele de viață. Așadar, Vărsătorule grijuliu, pornește în călătoria ta spirituală, dar păstrează-ți inima deschisă la lecțiile pe care ți le oferă viața.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Optul de spade

S-ar putea să ți se pară că ești înconjurat de obstacole și limitări, simțindu-te prins în capcană și incapabil să vezi o cale de urmat. Dar nu te neliniști, Pesti emoționali. Această carte este un memento că, uneori, percepțiile noastre pot crea iluzia de a fi blocați. Respiră adânc și îmbrățișează puterea minții tale. Aveți capacitatea de a vă elibera de limitările autoimpuse și de a vedea situația dintr-o nouă perspectivă. Aveți încredere în intuiția și înțelepciunea voastră interioară pentru a vă ghida spre claritate și soluții. Nu uita, prietena mea empatică, că posezi puterea și rezistența necesare pentru a depăși orice provocare care îți iese în cale. Renunță la îndoieli, întinde-ți aripile și privește cum legăturile invizibile cad, eliberându-te pentru a explora vasta întindere de posibilități care te așteaptă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel