Horoscop tarot, 24 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Pășește în energia ta feminină, Berbec. Cartea de tarot Împărăteasa semnifică faptul că ești gata să cultivi un mediu hrănitor și creativ în care dragostea înflorește, iar oamenii se simt în siguranță. Ar putea fi benefic să te folosești de energia ta feminină astăzi, deoarece poate fi o sursă de adevărată înțelepciune și putere.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Judecata

Caută claritate, Taur. Cartea de tarot Judecata te avertizează că o acțiune pe care o ai în vedere ar putea avea rezultate dure. Dacă ești nesigur în legătură cu o sarcină pe care urmează să o faci, asigură-te că este ceea ce îți dorești cu adevărat. Întreabă-te dacă drumul este mai important pentru tine decât rezultatul.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Soarele

Lumina deschide calea, Gemeni. Ai o karmă bună, iar astăzi ți se întâmplă lucruri pozitive pentru și către tine. Te-ai poziționat pentru a primi o binecuvântare. Ai așteptat să se deschidă o fereastră de oportunitate, iar acum tot ceea ce ți-ai dorit vreodată este aici pentru a te bucura.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Lumea

Urci în societate, Rac. Ai putea primi vești despre o promovare la locul de muncă sau ai putea primi o ofertă de angajare pentru un post mai bun decât cel pe care îl ai acum. Această zi este un moment de sărbătoare. Fiți fericiți! Veștile bune sunt pe drum.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Moartea

Cartea Moartea înseamnă că ceva la care ai ținut cândva se termină. Poate implica mutarea la muncă sau încheierea unei prietenii sau a unei relații romantice care nu mai servește intereselor tale. Indiferent cât de necesară este o schimbare, este adesea greu să spui la revedere. Dar, Leu, renunți pentru a obține ceva nou și îmbunătățit. Astăzi o ușă se închide, iar cealaltă se deschide. Tot ce trebuie să faci este să treci prin ea. Această tabula rasa este ceea ce ai nevoie.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Justiție

Legea este acolo pentru a-ți oferi protecție și ajutor, și s-ar putea să te simți speriată să iei măsurile necesare pentru a rezolva o problemă folosind sistemul legal, dar această carte de tarot Justiție îți spune să faci ceea ce trebuie să faci. Cartea verticală indică un proces corect și o hotărâre care lucrează în favoarea ta. Ziua de astăzi este bună pentru a depune documente legale sau pentru a te consulta cu un avocat.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Uneori, oamenii se îndepărtează de ceea ce au pentru a căuta ceea ce cred ei că este mai bun. Cartea de tarot de astăzi a iubiților este un semn că tu sau partenerul tău v-ați putea întreba dacă această relație este potrivită pentru ei. Dacă ai simțit că te-ai retras sau ai simțit o oarecare distanță, această carte de tarot indică faptul că o discuție va fi de ajutor.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Turnul

Fiecare zi vine cu propriul set de probleme, iar cartea de tarot Turnul indică faptul că ai un eveniment neașteptat care este mai mult decât simți că poți face față. Nu lăsa lumea să te rețină sau să te doboare atunci când ești depășită de situație. Astăzi poate fi greu, dar mâine, lucrurile se vor îmbunătăți pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Luna

Luna este o carte de tarot care indică minciuna și înșelăciunea, așa că va trebui să fii atent la ceea ce îți spun oamenii. Nu uitați să fiți prudenți cu cuvintele și să vă luați timp să le evaluați înainte de a vorbi. Nu face o promisiune pe care nu o poți respecta față de tine sau față de altcineva.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Trei de baghete

Cu cât ai mai mulți prieteni, cu atât mai veselă va fi viața pentru tine astăzi. Trei de baghete reprezintă începutul unei frumoase prietenii. Ai o mulțime de energie bună care îți vine astăzi. Există o energie de colaborare cu idei creative și discuții pozitive. Astăzi este o zi excelentă pentru a socializa cu grupul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle


Fiți prudent atunci când faceți planuri financiare. Cinci de Pentacle de astăzi înseamnă că ai putea avea probleme economice dacă nu ești atent la cheltuirea sau folosirea banilor. Vrei să eviți să cumperi ceea ce nu ai nevoie sau să presupui că banii vor fi acolo dacă nu îi ai acum. În schimb, practică frugalitatea.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Șapte de spade


Trebuie să îți iei timp să te gândești, Pești. Ți-ai cedat puterea la serviciu, la prieteni, în viață - este prea mult. Este timpul să te retragi și să te retragi în spațiul tău personal. Te-ar ajuta dacă ai avea timpul tău pentru mine, iar Șapte de Spade indică faptul că este nevoie de pace.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 aug 2023, 10:00 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience