Horoscop TAROT, 20 iunie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Roata norocului

Se anunță o răsturnare de situație, iar o rugăciune îți va fi în sfârșit ascultată. O veste bună este aici pentru tine, Berbec. După o serie de momente dificile, norocul este în sfârșit de partea ta. Pregătește-te să îmbrățișezi o ploaie de binecuvântări și să te bucuri de schimbările pozitive care vin spre tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Pustnicul

Ai fost altruistă, dar acum este timpul să îți acorzi prioritate. Rezervă-ți momente pentru autoîngrijire și întinerire. Hrănește-ți propria bunăstare, pentru că doar așa vei putea continua să îți radiezi lumina și să îi influențezi pozitiv pe cei din jurul tău.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă

Marea Preoteasă te ghidează în momentele dificile. Fii amabilă chiar și atunci când ceilalți nu sunt. Ai încredere în intuiția ta, răspândește pozitivitate. Spiritul tău nobil transcende negativitatea. Bunătatea prevalează, transformând vieți prin acțiunile tale.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Omul spânzurat

Omul spânzurat arată o decizie dificilă. S-ar putea să fie greu, dar trebuie să renunți la cineva care depindea de tine. Ai grijă de tine mai întâi. Uneori, cea mai bună iubire este stabilirea unor limite pentru propria ta creștere.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Luna

Cu îndrumarea Lunii, descoperiți o greșeală de facturare. Aveți încredere în instinctele dvs. și investigați. Luați legătura cu compania de carduri de credit pentru a remedia eroarea și a aduce lucrurile în ordine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Magicianul

Cartea Magicianului îți dă puterea de a depăși problemele mari. Folosește-ți imaginația ca pe un instrument puternic. Fii creativ și inventiv pentru a găsi soluții care pot părea imposibile. Credeți în abilitățile voastre și faceți ca succesul să se întâmple.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Doi de cupe, inversat

Doi de Cupă răsturnat dezvăluie o inimă împietrită din cauza unei răni suferite în trecut de către o persoană iubită. Eliberați resentimentele și deschideți-vă spre vindecare. Căutați îngrijirea de sine, iertarea și noi conexiuni. Lăsați iubirea să curgă din nou, aducând bucurie și armonie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle, inversat

Cinci de Pentacle inversat aduce vești bune pentru finanțele tale. Învață-te să ai o mentalitate de bogăție și citește cărți despre creștere și leadership. Caută noi oportunități, gestionează-ți banii cu înțelepciune și observă cum stabilitatea financiară crește în viața ta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Șase de cupe, inversat

Șase de cupe inversat îți amintește să te maturizezi și să îți asumi noi responsabilități. Lasă trecutul în urmă și înfruntă provocările prezentului. Te poți bucura să îți asumi un nou rol și să te arăți pentru ceilalți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Patru de cupe, inversat

Cartea Patru de Cupă răsturnată sugerează să te organizezi. Dezordonează-ți viața și găsește o structură. Îmbrățișează noile oportunități cu entuziasm. Rămâneți concentrat și stabiliți prioritățile pentru a crea o viață mai echilibrată și mai împlinită.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Trei de Cupă


Cei Trei de Cupă te invită să faci un salt de credință și să îmbrățișezi o viață nouă. Îmbrățișează spontaneitatea, caută conexiuni pline de bucurie și urmărește ceea ce îți face inima cu adevărat fericită. Sărbătoriți calea incitantă pe care destinul v-a rezervat-o.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Cinci de băț


Cartea Cinci de băț te invită să întâmpini entuziasmul de a încerca ceva nou. Încurajați colaborarea și comunicarea deschisă. Lucrând împreună și prețuind perspectivele diverse, veți depăși provocările și veți obține o armonie remarcabilă în demersurile voastre.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel