Horoscop tarot, 20 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Unele lucruri sunt prea bune ca să le lași să treacă cu vederea, iar astăzi dragostea ar putea să treacă în plan secundar față de alte preocupări. Cartea de tarot de astăzi, "Iubirile", dezvăluie cum ești intrigat de ceva în afara vieții tale sentimentale și relaționale. Ar putea fi un obiectiv profesional important sau o aventură. Oriunde ar duce drumul, astăzi, dragostea poate aștepta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Temperance

Răbdarea este un lucru de care aveți din belșug. Ești capabil să în sapi adânc, să găsești autocontrolul și curajul de a te retrage atunci când vrei să te arunci în apă și să faci o schimbare importantă. Astăzi, asculți ceea ce are de spus universul și nu îți este teamă să te oprești atunci când toată lumea îți spune să mergi înainte.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Justiție

Lucrurile par nedrepte uneori, dar ocazional acest lucru este un lucru bun. Eviți o problemă pe care tu ai creat-o. Astăzi, altcineva preia vina și tu ești liber de a te confrunta cu rezultatele greșelilor tale. Așadar, exersează recunoștința pentru momentele în care karma te susține.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Roata norocului

Ești un pic mai norocos astăzi și asta se vede în tot ceea ce spui și faci. dacă vrei să cumperi un bilet de loterie sau ai un joc în acest weekend, norocul este probabil de partea ta. Sincronizarea ta este perfectă și există o mulțime de karma bună care vine spre tine.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Luna

Astăzi trebuie să fii atentă și să nu presupui nimic. Această carte de tarot este un semn că vei trece cu vederea o chestiune importantă și vei judeca greșit situația. Nu permite impulsivității sau urgenței să te împiedice să ai un rezultat bun. Procedează cu prudență.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Pustnicul

Chiar dacă ești un fluture social, această carte de tarot înseamnă că îți este benefic să petreci ceva timp liniștit, singur cu puterea ta superioară. Plănuiește să faci o plimbare în natură. Faceți o activitate de împământare. Conectează-te cu partea mai pământească a vieții.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Steaua

Un înger este alături de tine astăzi. Ai un gardian care veghează asupra vieții tale și te ajută astăzi. Fii atent la numerele îngerilor, cum ar fi 111 sau 222. Vei vedea semne pe parcursul zilei care îți indică faptul că nu ești singur. Nu uitați să vă puneți o dorință!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Soarele

Atunci când primești cartea de tarot Soarelui este un semn bun. Astăzi sunteți câștigător. Vei avea ceea ce ai nevoie atunci când ai nevoie. Un obiect pierdut poate fi găsit. S-ar putea să te fi simțit mai puțin conectat cu cei din rețeaua ta socială, dar astăzi câștigi popularitate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Lumea

Meriți ce e mai bun, Săgetătorule. Ai o conexiune uimitoare cu universul care vorbește în mod activ în viața ta prin intermediul oportunităților. Astăzi ești stăpânul destinului tău. Vei dori să fii pregătit arătând și acționând corespunzător - cu clasă!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Hierofantul

Faci presiuni pentru schimbare? Cartea de tarot de astăzi indică faptul că lucrurile sunt menite să fie așa cum sunt. Hierofantul se referă la tradiție și la puterile care sunt. S-ar putea să ai idei strălucite și o înțelegere reală a ceea ce trebuie îmbunătățit, dar ai putea întâmpina rezistență din partea persoanelor care dețin deja autoritatea. Luați aminte.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Cinci de Cupă


Nu este ușor să nu fii de acord cu cineva la care ții și să ți se respingă sentimentele. Ziua de astăzi poate fi dură pentru sufletul tău și s-ar putea să fie nevoie să faci un pas înapoi pentru a acorda spațiu celeilalte persoane. Un pic de distanță poate ajuta pe cineva să realizeze ce a făcut, fără să fie nevoie să fii tu vocea rațiunii sale.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Patru de Cupă


Emoțiile pot fi copleșitoare, iar astăzi această carte de tarot indică o nevoie puternică de a-ți gestiona sentimentele. Cineva ar putea încerca să apese pe câteva butoane sau ai putea fi declanșată de ceva ce spune o persoană. Atunci când simți o supraîncărcare emoțională, ia-ți un moment pentru a te regrupa și a reveni pe drumul cel bun.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 aug 2023, 14:30 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience