Horoscop tarot, 19 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Omul spânzurat

Răbdarea este o virtute, Berbec, dar să aștepți ca alții să decidă nu este cea mai puternică trăsătură a ta. Ești impulsivă de cele mai multe ori, dar astăzi s-ar putea să cazi într-un impas așteptându-i pe alții. Este o afacere riscantă, Berbecule. În timp ce, să-i lași pe alții să preia conducerea ar putea fi o schimbare plăcută, dar poate, de asemenea, să-ți încetinească ritmul și să te rețină de la ceea ce ți-ai propus. Astăzi, în loc să cedezi puterea ta altcuiva, gândește-te să faci ceea ce ți se cuvine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Puterea

Te-ai simțit subestimată, Taur, și totuși astăzi te întorci în ring și muncești din greu pentru a le dovedi oamenilor că se înșeală. Nu ai nevoie să primești afirmații din partea celorlalți sau să auzi laude pentru a face ceea ce trebuie. Curajul și rezistența ta vin din interior.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Poți fi atât de creativ, Gemeni. Astăzi, gândirea ta ieșită din tipare te ajută să rezolvi o problemă, iar Împărăteasa indică spre abilitatea ta de a hrăni lucrurile până la fructificare. În loc să adopți o abordare mai dură a artei, a managementului de proiect sau a muncii, tu încurajezi, ridici și trimiți vibrații pozitive.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Luna

Întotdeauna îți poți da seama când cineva nu este autentic, Rac. Partea sensibilă și intuitivă din tine este cea care simte când lucrurile nu sunt în regulă. Nu va fi nevoie de prea mult pentru a-ți da seama dacă ești indusă să crezi ceva care nu este adevărat. Astăzi, ceea ce contează este să-ți asculți instinctul și să eviți să fii luat de prost.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Turnul

Această carte de tarot înseamnă necazuri bruște, Leu, așa că astăzi vei dori să fii ceva mai prudentă atunci când este posibil. Este posibil să nu poți preveni apariția problemelor. Ceea ce poți face este să te pregătești mental pentru a face față la tot ceea ce apare în calea ta. Amintește-ți să ai simțul umorului astăzi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Moartea

Sfârșitul se întâmplă, Fecioară. Cartea de tarot Moartea semnifică un moment care se apropie de sfârșit și pot exista sentimente de tristețe. Recunoaște momentele de astăzi în timp ce treci dincolo de amintiri. Amintește-ți să trăiești în prezent și să nu fii atât de concentrată pe viitor încât să nu experimentezi ceea ce se întâmplă chiar în fața ochilor tăi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Lumea

Vii dintr-un loc al plenitudinii, Balanță, așa că atunci când ajungi să experimentezi timp de singurătate este un dar, nu o tortură. Poți lucra la propriile proiecte. Poți începe să îți planifici următorul mare obiectiv. Este un moment minunat pentru a-ți planifica programul și pentru a colabora cu oamenii pe care îi iubești.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Împăratul

Există un timp pentru război și un timp pentru dragoste. Cartea de tarot Împăratul semnifică faptul că vei avea parte de o bătălie incomodă a voințelor cu un prieten sau cu cineva care este la fel de inteligent și puternic ca și tine. Ceea ce ei nu sunt în măsură să aibă este experiența ta, nu lăsa acest lucru să te descurajeze. tu. Sunteți pregătit pentru această experiență.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Soarele

Zâmbește, Săgetătorule. Ceva bun îți iese în cale astăzi și te simți incredibil când oamenii îți recunosc contribuția și ceea ce oferi. Azi ai un super început de zi și ești pregătit pentru asta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Doi de băț

Ai tendința de a avea o personalitate de tip A, Capricorn. Iar astăzi vrei ca lucrurile să fie făcute perfect. Trebuie să iei o decizie importantă astăzi și există o mulțime de variabile de luat în considerare. S-ar putea chiar să te simți un pic confuz. În loc să acționezi din impuls, fă o listă de argumente pro și contra. Gândiți lucrurile în mod strategic.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Trei de Cupă


Știi cum să aduci oamenii laolaltă pentru motivele potrivite, iar când vine vorba de a-ți face prieteni, ești printre cei mai buni. Ziua de astăzi, Trei de Cupă aduce energie de colaborare. Astăzi atragi oameni frumoși în viața ta, iar aceștia se bucură să fie în preajma ta.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Nebunul


Ești un semn emoțional și conduci cu inima. Astăzi, poți simți că destinul te cheamă, iar cartea Nebunul spune că astăzi pornești într-o cursă spre linia de sosire. Ai un vis de urmărit și nu ai de gând să lași să treacă ziua de astăzi fără să lucrezi la obiectivele tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel