Horoscop tarot, 18 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Trei de spade

Nu te învinovăți pentru ceea ce s-a întâmplat. Oamenii sunt greu de prezis, iar oamenii aleg ceea ce este mai bine pentru ei înșiși în cele din urmă. În momentul în care îți dai seama că nu mai ești o prioritate pentru cel pe care îl iubești, este important să te alegi și pe tine.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Împărăteasa

Nu este suficient să-ți asculți inima pentru a ști ce ar trebui să faci. În primul rând, trebuie să te asiguri că te afli într-un loc bun din punct de vedere emoțional. Chiar și propriile tale gânduri negative îți pot influența interpretarea unei situații.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor

Faptul că faci un job care îți plătește doar facturile poate fi motivul pentru care te simți tristă și neîmplinită în ultima vreme. Este important să îți urmărești și pasiunile. Nu este atât de ușor de făcut pe cât pare, dar poți găsi o modalitate de a-ți urma visele, pas cu pas. Stabilește un plan și începe de undeva, chiar dacă este mic.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Doi de spade

Nu-i lăsa pe alții să ia decizii în locul tău, mai ales atunci când te simți copleșit. Chiar dacă este greu să te decizi ce vrei să faci în continuare, consecințele alegerilor tale îți aparțin. Este mai bine pentru tine să alegi ce vrei de la viața ta.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Marea Preoteasă

Alegerea de a vorbi cu onoare și bunătate poate avea totul de-a face cu cel care dăruiește, și nu cu cel care primește. Acest lucru înseamnă să decizi tu însuți care este standardul în care tratezi oamenii, și nu să lași ca acesta să se bazeze pe cei pe care îi întâlnești.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Pagina de Pentacle

Poate fi ușor pentru viață să te miști repede și să trăiești trecând de la un lucru la altul, dar există putere în a trăi în mod reflexiv și intenționat. Întreabă-te dacă te prezinți ca fiind persoana care îți dorești să fii și dacă trăiești viața pe care îți dorești să o trăiești - chiar dacă este vorba de obiceiuri simple în cadrul ei. Desigur, cu toții avem îmbunătățiri de făcut, așa că identificați-le și porniți după ele!

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Moartea

Uneori, ceva - poate o parte din tine sau o relație - trebuie să moară pentru ca viața să prindă rădăcini în altă parte. Acordă-ți spåacea de a plânge pierderea, iar apoi schimbă-ți privirea spre lucrurile noi care vor veni. Țineți minte, acolo unde se închide o ușă, se deschide alta. S-ar putea să vină ceva mai bun pentru tine; uneori, un "nu" la ceea ce aveai în vedere este un "da" la ceva mai măreț.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Trei de Pentacle

Această carte reprezintă educația și cercetarea. În aceste domenii, deși poți avea impresia că muncești neobosit pentru nimic, deoarece nu vezi încă recompensa, amintește-ți pentru ce muncești. Educația ta poate fi un angajament față de tine însuți, sârguință și învățare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Regina de spade

Ai trăit multe vieți, Săgetătorule. Regina de spade este o carte încurajatoare. Ea dezvăluie cât de important este pentru tine să ai încredere în tine însuți. Vârsta, experiența de viață și chiar și educația ta sunt profesori. Ai fost un elev minunat de atent, așa că apleacă-te asupra cunoștințelor tale spirituale și emoționale. Această situație va avea sens pentru tine și vei lua o decizie înțeleaptă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Diavolul

Toată lumea trece prin crize de ispită. Se poate părea că îți dorești cel mai mult ceea ce nu ar trebui să ai atunci când te-ai decis în sfârșit să renunți la un obicei prost. Mintea ta poate încerca să te tragă înapoi în trecut, pentru că asta știe. Exersează-ți liberul arbitru. Spiritul tău te poate ajuta să depășești această bătălie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Doi de Pentacle


Este posibil să te simți puțin nesigur astăzi din cauza unei varietăți de factori. Unul dintre ei poate fi faptul că știi că urmărești calea cea bună. Însă, există persoane care îți vor contesta alegerile și te vor împinge să îți pui la îndoială abilitățile. Aceste persoane funcționează ca niște mici ascuțitori pentru lama ta mentală. Devii mai puternic, Vărsătorule. Aceasta este o mare șansă pentru tine de a vedea cât de puternic ești cu adevărat.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Pustnicul


Nu înseamnă să te ascunzi de lume dacă știi că te îndepărtezi de ea pentru a gândi și a te apropia de Dumnezeu. Ai întrebări spirituale, iar acest timp departe de telefonul mobil, de rețelele de socializare și de distragerile vieții te ajută să te acordezi mai ușor și să îți auzi vocea interioară vorbind.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel