Horoscop tarot, 18 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Puterea

Cu siguranță știi cum să fii puternic. Cartea de tarot de astăzi, Puterea, îți dezvăluie că ai ceea ce îți trebuie pentru a trece cu bine peste o provocare dificilă. Astăzi, viața îți poate pune la încercare răbdarea, dar nimic nu te oprește să faci ceea ce știi că trebuie să faci. Mintea ta este stabilită și vei merge până la capăt.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Luna

Lucrurile nu sunt întotdeauna foarte clare, iar cartea de tarot Luna este un semn că s-ar putea să rămâi în confuzie astăzi. Atunci când te simți nesigur în legătură cu o situație, este mai bine să faci un pas înapoi și să aștepți ca norii să se despartă și ca adevărul să iasă la suprafață. Dacă ai ocazia să te abții de la o decizie pe care nu o poți anula, cel mai bine este să o lași pe altă zi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Hierofantul

Iubești schimbarea, dar această carte, The Hierophant, îți amintește că trebuie să permiți ca regulile să rămână în vigoare, mai ales dacă acestea funcționează pentru tine. O cale mai scurtă este întotdeauna plăcută de încercat, dar nu și dacă aceasta perturbă și întregul sistem. Nu introduceți schimbarea doar de dragul schimbării. Faceți lucruri care au sens și care se potrivesc cu imaginea de ansamblu a situației dumneavoastră.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Soarele

O zi frumoasă ți se pregătește, Rac. Atunci când primești cartea de tarot Soare este semn că viața ta va avea o desfășurare liniștită astăzi. Sunt multe de făcut până la sfârșitul săptămânii, dar timpul va lucra în favoarea ta. Toate piesele din puzzle-ul vieții se așează la locul lor și simți că ai la îndemână ceea ce ai nevoie.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Împărăteasa

Lumea are nevoie de mai mulți oameni ca tine, Leu. Există multe lupte în viață care amenință să îți fure bucuria și bunătatea inimii, dar tu alegi să fii diferit de majoritatea oamenilor. Ești o persoană care va ține ușile deschise și va da mai departe acolo unde poate. Ești sufletist!

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Justiție

Dacă ai o problemă legală care este în curs de rezolvare, acesta este un semn excelent pentru situația ta. Astăzi este o zi bună pentru a plăti amenzile de viteză sau pentru a depune documente legale importante, cum ar fi pentru o căsătorie, un divorț sau o înțelegere. Există înțelepciune în sala de judecată pentru tine, Fecioară, iar dacă faci parte din juriu, vei avea o minte clară care te va ajuta să iei o decizie sănătoasă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Trei de Cupă

Astăzi este o zi creativă din punct de vedere spiritual. Aveți un fler artistic care trebuie să se exprime. Este o zi perfectă pentru a merge la un muzeu de artă sau pentru a te plimba prin magazinul tău preferat de artizanat. Fă-ți planuri cu câțiva prieteni să vă întâlniți în weekend și să confecționați un obiect de casă pe care să-l oferiți cadou sau să-l expuneți acasă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Trei de spade

Când cineva nu mai este îndrăgostit, acest lucru se vede în ochii săi. Este posibil să vezi semnele sfârșitului unei relații și nu este ceva ce îți dorești, dar este și o ușurare. Ai simțit în inima ta că lucrurile încep să se schimbe. Astăzi este pur și simplu o confirmare a ceea ce știai. Ești gata să mergi mai departe.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Împăratul

Dacă cineva vrea să înceapă o ceartă, astăzi a ajuns la locul potrivit. Ești un luptător, Săgetător. Atunci când trebuie să ai o limbă ascuțită, nu ai nicio reținere în a spune ceea ce gândești și simți. Noroc cu persoana care încearcă să te doboare cu bârfe sau calomnii. Vei fi rapid să oprești prostiile și să controlezi pagubele.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Doi de Cupă

Astăzi lucrurile în relația ta par să curgă frumos. Sunteți în ton cu emoțiile celuilalt. Sunteți capabili să vă arătați sprijin unul pentru celălalt. Vă simțiți fericiți împreună și nimic nu vă poate despărți legătura. Sunteți îndrăgostiți și asta se vede.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Magicianul


Când ești înzestrat, ceilalți observă, dar talentele tale s-ar putea să te ocolească complet. Acolo unde este punctul tău dulce, acolo trebuie să-ți concentrezi energia astăzi. S-ar putea să descoperi că a face o muncă pe care o iubești permite timpului să zboare și îți pune un zâmbet pe față. Există o satisfacție profundă în a ști că ai făcut o treabă bună și ai fost plătit pentru asta.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Steaua


Universul te urmărește mereu, te ajută și te îndrumă, iar astăzi observă acest lucru. Un cuvânt bun de înțelepciune poate veni de la un prieten sau de la un străin. Este posibil să citești un panou sau un semn cu un mesaj care știi că îți este destinat. Numerele îngerilor din jur te pot ajuta să rămâi conectat și să simți că nu ești niciodată singur, Pești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel