Horoscop tarot, 17 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șapte de băț


Este timpul să creezi spațiu în viața ta pentru a te gândi la viitor. Cele mai bune idei ale tale apar atunci când le permiți să prindă viață. Dacă te-ai întrebat cum să-ți construiești viitorul pe care ți-l dorești în viață, cartea de tarot Șapte de baghete te ajută să vezi că puțină pace și liniște pot face mult.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Zece de băț

Atunci când ești gata să începi un proiect care rezonează cu inima ta, este incredibil cum universul te ajută să aduci în viața ta oamenii potriviți. Zece de băț este un semn bun! Înseamnă că atunci când iei decizia de a-ți urma inima, oamenii te vor susține pe tine și decizia ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Roata norocului

Ești o persoană norocoasă, Gemeni. Nu numai că ai darul vorbirii, dar ai și capacitatea de a fi convingător. Dacă trebuie să argumentezi în favoarea a ceva ce îți dorești sau trebuie să prezinți o idee unei echipe pentru a lua decizii, această carte te anunță că este posibil ca lucrurile să se rezolve în favoarea ta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Opt de Cupă

Îngrijorarea este normală. Toată lumea are preocupări legate de ceva sau de cineva în fiecare zi. Această carte de tarot poate indica faptul că te-ai putea simți izolat de lume și indus în eroare crezând că ești singur. Acesta este un moment pentru a vorbi cu prietenii și familia despre ceea ce se întâmplă. Combateți singurătatea prin acțiune.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Împărăteasa

Vei fi pusă pe un piedestal. Cineva s-ar putea să te vadă ca pe o persoană atât de uimitoare încât să îți observe doar trăsăturile și calitățile bune. Frumusețea ta interioară este tot ceea ce văd la tine. Chiar dacă faci ceva care pare dezamăgitor, iertarea va urma rapid.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Lumea

Dacă ți-ai dorit vreodată să fii centrul universului cuiva, această carte de tarot indică faptul că cineva care te iubește vede tot ce e mai bun în tine. Tot ceea ce crezi că este un defect este ceea ce face ca dragostea ta să te adore.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle

Se apropie sezonul sărbătorilor, iar a te lăsa prins în spiritul lucrurilor este atât de ușor. Banii sunt un domeniu al vieții tale la care trebuie să fii atent în acest moment. Nu cheltuiți mult mai mult decât ceea ce aveți. Nu vei dori să ai remușcări ale cumpărătorului mai târziu.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Cavalerul Pentaculelor

La naiba, da! Probabil că vei primi o ofertă pentru un nou loc de muncă sau un job part-time care să te ajute să faci mai mulți bani. Dacă vrei să găsești un loc de muncă sezonier, aceasta este săptămâna în care trebuie să îți pui CV-urile, să aplici la joburi și să accepți invitații la interviuri cu companii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle

Te afli într-un moment în care studierea meseriei tale este o investiție înțeleaptă. Ia în considerare un program de mentorat. Caută să găsești un nou profesor care să te ajute să înveți lucruri la care nu ai fost expus până acum pentru hobby-ul sau domeniul tău de expertiză. Acesta este un moment pentru a studia și a câștiga mai multă experiență pentru a câștiga mai mulți bani atunci când lucrați pentru alții.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: As de spade

Unele idei sunt mult prea bune pentru a fi împărtășite. Chiar acum, vei dori să te gândești puțin la aceasta pentru a explora ce vrei să faci mai departe. S-ar putea să crezi că trebuie să postezi gândurile tale proaspete pe rețelele de socializare sau să le spui unui prieten, dar este mai bine să aștepți și să le lași să se maturizeze.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Regele de băț


Ai un talent minunat de a lansa o tendință sau de a-i determina pe alții să facă lucruri pe care nu le-au făcut niciodată. Regele de baghete te anunță că astăzi ești o persoană cu influență. Folosește-o cu înțelepciune.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Regele de Cupă


Sentimentele tale te ajută să promovezi o cauză. Datorită sensibilității tale la emoțiile celorlalți. oamenii te vor vedea ca pe un lider plin de compasiune și o persoană pe care le-ar plăcea să o urmeze.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel