Horoscop tarot, 17 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Cartea de tarot Berbec: Șapte de cupe

Ține ochii deschiși, Berbec. Lumea este pe cale să deschidă ușa către noi oportunități proaspete și incitante. Ai sperat și ai așteptat o schimbare în viața ta, iar acum este ca și cum intențiile pe care ți le-ai stabilit se manifestă chiar sub ochii tăi. Nu lăsa dezamăgirea din trecut să te oprească să îmbrățișezi binele pe care îl vezi acum. Norocul universului vine pentru tine, așa că fii deschis și pregătit să primești.


Cartea de tarot a Taurului: Regina Pentaculelor

Tu ești "taurul", așa că nu este surprinzător faptul că s-ar putea să fii nevoită să te dai drept o persoană dură în fiecare zi, dar oamenii care te cunosc cel mai bine îți văd latura blândă și plină de compasiune. S-ar putea să nu crezi că a fi o persoană blândă la locul de muncă este excelent, dar îți redă un element de umanitate. Îi ajută pe oameni să simtă compasiune față de dumneavoastră. Îi face să simtă că lucrează cu un lider care îi ajută să scoată la iveală tot ce au mai bun în fiecare zi.

Cartea de tarot Gemeni: Opt de Cupă

Mulțumirea este o stare de spirit pe care trebuie să te străduiești să o ai în fiecare zi. S-ar putea să nu fie nevoie de prea multe pentru a vă pune un zâmbet pe față, iar în această zi, cineva ar putea apăsa acele butoane magice ale fericirii în cel mai bun mod. Asigură-te că îți faci multe selfie-uri pentru a surprinde bucuria pe care o simți în interior. Atunci când inima ta este plină de lumină, aceasta luminează mai mult decât fața ta. Lumina ta îi luminează pe toți cei suficient de norocoși să fie în jurul tău.

Cartea de tarot a Racului: Zece de spade

S-ar putea să crezi că a simți emoții negative este distructiv. Cu toate acestea, ele pot fi de impact și motivaționale dacă le folosești corect. Emoțiile negative indică ceea ce trebuie să se schimbe. Ele dezvăluie unde sunt limitele tale și ce limite trebuie stabilite. S-ar putea să nu-ți placă cum te simți acum, dar dacă ești înțelept, poți învăța mult mai multe despre tine printr-o experiență negativă. Durerea poate fi un motivator convingător pentru schimbare și creștere.

Cartea de tarot Leu:  Șapte de spade

Oamenii fac ceea ce vor să facă, iar dacă ar fi fost pentru cineva să fie cinstit și plin de integritate, ar fi fost. Există un motiv ilogic pentru care un prieten te-a înjunghiat pe la spate. S-ar putea să ai nevoie de ajutor pentru a-l înțelege.  S-ar putea să-ți petreci întreaga viață încercând să înțelegi, pentru că nu asta i-ai face unui prieten. Tu ai regulile tale de viață pe care trebuie să le urmezi; se pare că și ei le au pe ale lor. Unele enigme nu vor fi niciodată rezolvate.

Cartea de tarot Fecioară: Cavalerul de spade

Una este să tolerezi o situație până când aceasta se rezolvă de la sine. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți într-un punct în care este evident: această problemă nu pleacă nicăieri. Ea se va termina doar dacă alegeți să faceți ceva pentru a o opri să persiste în continuare.  Uneori, trebuie să acționați și să faceți ca lucrurile să se întâmple. Faptul că vă asumați responsabilitatea nu vă va face un obsedat de control, dar vă face o persoană orientată spre acțiune, demnă de respect. Sunteți persoana care obține rezultate.

Cartea de tarot a Balanței: Șase de săbii

Este greu să asculți toate știrile din lume în acest moment. Te trezești cu dorința ca totul să fie mai bine și să dispară. În fiecare apus de soare, trecutul se mută în trecut, iar tu ai șansa de a crea un mâine mai bun.  Poate că nu știi ce va aduce viitorul, dar există ceva frumos în față. Tu ai ocazia să-l creezi - o decizie la un moment dat. Alege inteligent.

Carte de tarot Scorpion: Cavalerul de cupe, inversat

O persoană capricioasă face parte din viața ta și s-ar putea să nu știi nici măcar ce o determină să fie așa. Ar putea fi din cauza lipsei de somn.  Ați încercat să ajutați la rezolvarea problemei fiind mai tăcut, mai puțin amenințător și puțin mai pasiv. Puteți fi de sprijin arătând că vă pasă. Stările lor de spirit nu se vor regla dacă vă adaptați la ele, așa că de ce să vă schimbați atunci când începe. 

Carte de tarot Săgetător: Hierofantul, inversat

Doar unele persoane vor dori să păstreze tradițiile de familie așa cum erau înainte. Unii vor dori să încerce să își creeze propriile obiceiuri de familie.  Este posibil să aibă emoții nevindecate asociate cu o amintire pe care o simțiți diferit. Dacă vă bateți cap în cap cu familia cu privire la "cum ar trebui să se facă lucrurile", încercați să vedeți acest lucru ca pe un mod al lor de a crește, de a-și întinde aripile și de a zbura pe cont propriu.

Cartea de tarot Capricorn: "Nu te mai gândești la ce să faci? Trei de spade

Cartea de tarot Trei de spade indică o durere de inimă care vine din adâncul sufletului tău și chiar dacă nu te-ai despărțit acum de o relație, s-ar putea să o fi făcut. S-ar putea să fi experimentat nedumerirea unei iubiri pierdute. Spunând lucruri de genul că nu te-ai așteptat la asta.  Scrisul era pe perete și ai simțit în inima ta că lucrurile se vor îmbunătăți. Nici într-un milion de ani nu ți-ai imaginat că sufletul tău pereche va decide să renunțe. Poate că au trecut ani de zile, dar durerea este încă proaspătă în mintea ta. Vindecarea necesită timp, iar astăzi s-ar putea să nu fie ziua în care se termină... dar va fi într-o zi.


Carte de tarot Vărsător: Regina Pentaculelor

Să faci totul este o provocare, dar totuși, iată-te învingătoare în fiecare zi. Nu contează cât de obosită te simți, te ridici și îți atingi toate obiectivele.  Visele tale sunt prea prețioase ca să lași baltă. S-ar putea să nu simți niciodată că faci o treabă grozavă, dar această carte de tarot este aici pentru a-ți spune că o faci... și o faci bine.

Cartea de tarot a Peștilor: Nouă de Pentacle, inversată

Este atât de ușor să vă acumulați datoriile la cardul de credit. S-ar putea să vă dați seama cât de mult cheltuiți doar după ce vine factura. 

Sărbătorile fac să fie atât de ușor de cumpărat, de cumpărat și de cumpărat. Trebuie să vă puneți frugalitatea în prim-planul obiceiurilor dvs. de cheltuieli. Nu vreți să intrați în 2024 cu remușcări legate de cheltuieli și cu o grămadă de lucruri pe care regretați că le-ați cumpărat pentru dumneavoastră sau pentru alții.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience