Horoscop TAROT, 17 iunie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Roata norocului


Norocul îți stă la dispoziție în fiecare zi. Așa că asumă-ți riscuri, Berbec. Învață din eșecuri, stabilește obiective clare, muncește din greu, rămâi perseverent, adaptează-te, caută să te dezvolți, practică recunoștința, gestionează timpul, concentrează-te, acceptă provocările, sărbătorește succesul și nu înceta niciodată să înveți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Îndrăgostiții


Te simți prins între dorință și realitate atunci când vine vorba de dragoste. S-ar putea chiar să fii împărțit între ceea ce vrei și ceea ce ai. Caută claritate, comunică sincer și urmează-ți adevăratele dorințe ale inimii, luând în considerare consecințele.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Omul spânzurat


Trăiești visul altcuiva? Această carte denotă faptul că ești legat de poverile altcuiva, precum Omul Spânzurat. Nu-ți opri propria fericire. Eliberează-te și revendică-ți independența.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Judecata


Cu cartea Judecata, ascultă-ți înțelepciunea, pentru că bunul simț contează. Echilibrând logica și intuiția, valorifică-ți inteligența emoțională pentru a face alegeri pozitive care te ghidează spre o viață cu scop și împlinire.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Doi de Cupă


Ești confuză, Leu, iar ceea ce îți complică puțin viața este dragostea. Există o conexiune emoțională cu o persoană la care ții, dar lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori să fie. Îi compari cu cineva din trecut și asta vă face rău amândurora în această relație...

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Soarele


Ești fericit, dar o parte din tine își amintește cât de trist erai înainte. În loc să te simți vinovat că îți este atât de bine acum, numără-ți binecuvântările. Poți avea succes și poți continua să te îmbunătățești în viața ta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Puterea


Ești mai îndrăzneață ca niciodată. Poți să spui ceea ce vrei să spui și să o spui într-un mod care produce rezultate. Ți-ai câștigat dreptul de a împinge limitele unei situații și este important pentru tine să nu fii timid atunci când trebuie să fii puternic.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Steaua


Universul este întotdeauna acolo pentru tine. Chiar și atunci când nu-i simți prezența în viața ta, există semne și semnale peste tot în fiecare zi care comunică cu tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Pustnicul


Ești pregătit pentru o vacanță. Este timpul să te relaxezi și să fii singur în gândurile tale. Îți dorești să fii undeva cu cărțile și jurnalele tale și departe de calculator. Este timpul să sărbătorești puțină pace și liniște.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Justiție


Viața poate părea nedreaptă, dar astăzi lucrurile se întorc în favoarea ta. Te-ai străduit să câștigi un caz dificil în instanță și se pare că există o portiță pe care o poți folosi în avantajul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Hierofantul


Cineva mai în vârstă decât tine ar putea avea nevoie de un timp individual cu tine. Fă-ți o seară de întâlnire pentru a ieși în oraș cu un părinte sau un bunic sau chiar cu un mentor. Petrecerea timpului cu oameni care au trăit ceva mai mult decât tine este o modalitate minunată de a le asculta poveștile și de a învăța din experiențele lor.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Temperanță


Te-ai gândit prea mult și acum ești puțin confuză. Fă un pas înapoi și evaluează complet situația. Nu trebuie să ai toate răspunsurile imediat. Este bine să nu te grăbești și să îți dai seama de lucrurile fără să te îngrijorezi atât de mult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel