Horoscop tarot, 17 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Turnul

Unele probleme nu pot fi rezolvate, indiferent de câte moduri diferite încerci să faci acest lucru. Cartea de tarot de astăzi, Turnul, aduce în discuție emoții grele, Berbec. Astăzi s-ar putea să înțelegi sensul deplin al zicalei: "Dacă nu-i poți învinge, atunci alătură-te lor". Calea cea mai bună poate fi pur și simplu admiterea înfrângerii și încercarea de a trece la lucruri pe care ai capacitatea de a le schimba fără a pierde timp sau energie.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Roata norocului

Astăzi norocul te găsește acolo unde te afli, Taur. Ești pe o pantă ascendentă spre succes, iar Roata Norocului denotă că lucrezi în așa fel încât viața să îți aducă tipul de rezultate la care speri. Prietenii și familia te vor încuraja și îți vor aplauda victoriile de astăzi. Este o zi excelentă pentru a recunoaște oamenii din viața ta care te susțin cel mai mult.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Judecata

Gândește-te bine, dar odată ce ai luat o decizie, nu te pune la îndoială. Cartea de tarot Judecata este o carte puternică de primit și dezvăluie o zi în care trebuie să îți folosești tot bunul simț și raționamentul pentru a-ți îndeplini obligațiile de azi. Chiar și în chestiuni în care lucrurile par să meargă pe automat vor cere mai multă gândire din partea ta. Va fi nevoie de atenție la detalii.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Lumea

Ai ceea ce îți trebuie pentru a obține maximul din această viață, Rac, iar când ai cartea de tarot Lumea este un semn că trebuie să te lași dus de val. Totul se întâmplă cu un motiv și, chiar dacă s-ar putea să nu înțelegi niciodată cu adevărat de ce universul se mișcă într-un anumit mod sau direcție, astăzi nu este o zi în care să impui o agendă sau să încerci să îți impui controlul. Astăzi, vei dori să lași lucrurile să se întâmple așa cum sunt menite să se întâmple.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Dragostea este un lucru atât de minunat, dar uneori o relație este pusă la încercare de factori externi. Astăzi vei dori să fii atent la ceea ce îți dedici timpul și energia prețioasă. Oamenii noi pot fi atrăgători, noile situații sociale distractive și interesante. Dragostea va necesita un angajament mai activ din partea ta, astfel încât să nu te îndepărtezi de lucruri care te pot dezamăgi sau care îți oferă distracție pe termen scurt.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Diavolul

Atunci când ai decis să renunți la un obicei sau să pornești într-o călătorie de slăbire, tentația vine spre tine un pic mai tare decât de obicei. Astăzi poftele sunt cele mai puternice și va trebui să te antrenezi pentru a trece peste tentațiile vieții. Vă puteți descurca.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Steaua

Universul vorbește zilnic cu tine, dar nu este întotdeauna o voce puternică. Uneori, universul este o șoaptă care îți spune lucruri pe care trebuie să le știi. Grăbirea pe parcursul zilei cu căștile de aer pe urechi sau cu atenția concentrată pe social media te poate face să ratezi imboldul blând pe care ai putea să-l primești de la universul din jur. Astăzi, acordă-te la ceea ce se întâmplă, astfel încât să poți simți în spiritul tău bătaia pe umărul tău de sus.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Pustnicul

Este întotdeauna plăcut să te retragi în spațiul tău personal și să te deconectezi. Astăzi, odihna și relaxarea sunt atât de importante pentru viața ta. Este posibil să simți presiunile lumii din jurul tău și poate fi copleșitor. În loc să încerci să fii fluturele social, taie mai devreme de la o petrecere de la serviciu sau cere ceva timp pentru mine de la partenerul tău. Un pic de liniște face mult bine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Luna

Nu îți place deloc să minți, Săgetătorule, așa că preferi când oamenii sunt sinceri, chiar dacă adevărul este greu de auzit. Cartea de tarot de astăzi, Luna, este un semn că astăzi ai de-a face cu o înșelăciune, iar acest lucru îți va zburli puțin penele. Poți cere adevărul, atunci când simți că cineva se reține cu tine, și poți încerca să faci ca celorlalți să le fie mai ușor să se deschidă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Carul

Astăzi poate fi o zi de provocare și de victorie. Cartea Carului prevestește aventură în timpul unei călătorii importante, dificile și pline de mize mari. Astăzi. s-ar putea să vrei să renunți și să nu mai încerci. O parte din tine s-ar putea să se întrebe dacă munca pe care o faci merită efortul. Cu toate acestea, această carte este un semn de a rezista până când ai trecut linia de sosire. Ești mai aproape decât îți dai seama.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Puterea


Ai tot ceea ce îți trebuie pentru a face posibilă această călătorie, Vărsătorule. Astăzi a fost o zi grea, dar dacă sapi în inima ta, s-ar putea să găsești că este posibil să obții un plus de energie de care ai nevoie pentru a rezista până la final. Există o unitate și o determinare uimitoare în inima ta, iar tot ce trebuie să faci este să crezi în tine.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Magicianul


Astăzi ai o mulțime de oportunități care îți ies în cale, iar unele dintre ele îți pot arăta noi laturi ale tale pe care nu știai că le ai. S-ar putea să descoperi că îți place să faci o anumită activitate sau că ai o abilitate care este subutilizată. Astăzi ai ocazia să mergi pe drumul mai puțin circulat și să-i încurajezi și pe alții să facă același lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel