Horoscop tarot, 15 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Zece de băț


Lasă loc pentru un pui de somn, astăzi. Această carte de tarot indică faptul că vei avea o zi plină. Este una în care vei avea mult de lucru, dar s-ar putea să te simți obosit. Așadar, plănuiește ceva odihnitor înainte ca ziua să se încheie.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Justiție


Nu este corect! Cineva s-ar putea să vă spună acest lucru și, într-un fel, înțelegeți. Este bine să fii un ascultător plin de compasiune. Astăzi, ai ocazia să te îndepărtezi de rolul de juriu și judecător și să fii acolo doar pentru a asculta.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Trei de băț


Este o zi frumoasă pentru a crea ceea ce vrei să creezi din viață. Ai această carte minunată, plină de artă, care vorbește despre noi începuturi și despre prietenie. Foarte bine pentru tine!

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: As de băț


O idee proaspătă! Ești atât de inteligent! Astăzi, te vei impresiona chiar și pe tine însuți. Vii cu o soluție atât de genială. Cei din jurul tău se vor întreba de ce nu s-au gândit și ei la același lucru.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Regina de spade


Sensibilitatea ta este cea care te ajută să fii o persoană atât de importantă în viața celorlalți. Nu-ți ascunde latura ta mai moale. Aceasta te face specială și le dă celorlalți sentimentul că aparțin și sunt iubiți.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Puterea


Poți conduce cu putere. Astăzi s-ar putea să fie nevoie de puțină ceartă din partea ta pe un subiect despre care știi că trebuie abordat. Nu este ușor să fii nevoit să fii purtătorul sau purtătoarea unei vești proaste, dar dacă nu i-ai spus unui prieten, cine ar face-o?

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Zece de Pentacle


Ești într-o poziție minunată în care toate eforturile tale și ale prietenilor tăi dau roade. Astăzi este un moment de sărbătoare și de acțiune. Experimentezi foarte multă bucurie. S-ar putea chiar să-ți demonstrezi recunoștința printr-un act de generozitate.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Opt de spade


Aceasta este dificilă. Te simți ca și cum ai fi prins în capcană și că nu există nicio cale de ieșire. Dar ai o ieșire; nu se simte așa acum, dar când în sfârșit vei începe să te simți mai puțin furios și frustrat, vei vedea soluția în fața ochilor tăi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Lumea


Ai atât de multe de oferit celorlalți, iar astăzi ai șansa de a-ți împărtăși înțelepciunea și bunătatea cu lumea. De fapt, este ceea ce îți permite să ai atât de multă influență. Ești demn de încredere și puternic.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Cinci de cupe


Aceasta este o carte romantică. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva, dar calea spre dragostea adevărată nu va merge fără probleme. Așteaptă-te la obstacole, dar nimic pe care voi doi să nu-l puteți depăși ca o echipă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Roata norocului


Îți poți testa norocul astăzi. Cumpărați un bilet de loterie și vedeți ce se întâmplă. Vei fi foarte surprins de cât de norocos ești. Este o zi excelentă pentru a juca bingo și pentru a cumpăra un bilet răzuibil.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Pagina Pentaculelor


Oamenii îți vor da sfaturi legate de bani, dar asigură-te că poți urma ceea ce spun. Toată lumea se poate prezenta într-un anumit fel, dar ascultă-le acțiunile, nu doar ceea ce spun cu voce tare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel