Horoscop tarot, 15 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Magicianul
'
Ai abilități, Berbec, și sunt lucruri pe care le faci și pe care nimeni altcineva nu le poate face ca tine. Te poți muta în scurt timp într-un rol de lider. Abilitățile tale te diferențiază de mulțime și îți arată cele mai înalte atribute. Continuă să arăți că ești un jucător de echipă și ceva bun în cariera ta se va manifesta în viitorul apropiat.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Împărăteasa


Un prieten bun este greu de găsit, iar cartea de tarot Împărăteasa simbolizează o femeie cu trăsături pozitive care te îndreaptă în direcția bună. Astăzi, o femeie poate interveni în viața ta în așa fel încât să te ajute să fii o persoană mai bună. Creează-ți spațiul necesar pentru a asculta ce are ea de spus. Este posibil să auziți ceva ce trebuie să știți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Luna


Să te simți speriat este normal, dar există lucruri pe care le poți face pentru a depăși frica. Poți să înfrunți ceea ce te sperie și să încerci să depășești emoțiile negative văzând ce s-ar întâmpla dacă ai fi pus într-o anumită situație. În loc să îți duci mintea prin cel mai rău scenariu, gândește-te la binele care poate reieși din lucruri. Indiferent ce decideți să faceți, nu vă ignorați sentimentele și nu le considerați nevalabile. Poți învăța din aceste emoții și poți descoperi lucruri despre tine pe care trebuie să le înțelegi mai bine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Zece de Cupă


Nu ar fi frumos să te îndrăgostești și să fii alături de cineva care te înțelege din toate punctele de vedere? Zece de Cupă indică faptul că ai putea fi înconjurată de prieteni și de un iubit care îți susține visele. Ei îți văd viziunea și te încurajează să o atingi. Dacă cercul tău actual de prieteni este descurajant, nu te lăsa doborât. Există oameni care vor intra în viața ta pentru a te copleși cu dragoste și încurajare.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Patru de Pentacle, inversat


Nu poți face totul de unul singur, Leu. Ai talente specifice, iar alții au și ei. Așa că, atunci când te simți întinsă dincolo de limitele tale, nu încerca să faci mai mult sau să te împingi dincolo de epuizare. În schimb, găsește oameni care se bucură făcând ceea ce te stresează pe tine. Renunțarea la ceea ce nu îți place să faci este semnificația generală a celor patru pentacole, inversate astăzi.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Pustnicul


Toată lumea are nevoie de timp pentru mine, iar în timpul cărții de tarot The Hermit, este posibil să ai nevoie să te detașezi de lume pentru a te relaxa și a te destinde. Cartea de tarot Pustnicul indică căutări spirituale prin singurătate liniștită și practici meditative private. Dacă este posibil, închide-ți telefonul mobil și deconectează-te de lume. Permiteți minții și corpului să se detașeze și să se golească pentru a da un impuls laturii voastre spirituale.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Carul


În timpul acelor momente liniștite de furie interioară sau de frustrare te poți simți ca și cum ai fi singur pe lume. Se poate părea că oricine a trecut prin aceeași situație este foarte departe de viața ta. Având nevoie de cineva cu care să vorbești se poate simți astfel uneori. Dar cartea de tarot Chariot te anunță să știi că nu trebuie să renunți, indiferent cât de grea este viața în acest moment. Tristețea va trece, iar soarele va răsări din nou.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Regina de spade


Oamenii pot pretinde că îți sunt prieteni, dar acțiunile lor vorbesc mult. Ai grijă să nu lași garda jos pentru că ai impresia că cunoști pe cineva pe care abia l-ai cunoscut. Asta fac oamenii care se folosesc de oameni - profită de încrederea ta. Astăzi, fiți încrezători până la un anumit punct, dar nu atât de mult încât să permiteți cuiva să aibă autoritate asupra unor domenii din viața voastră pe care nu le-a câștigat prin încredere.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Turnul


Problemele apar, dar sunt puține probleme pe care nu le poți rezolva. Când vine vorba de intervenția în situații de criză, ești un profesionist. Problemele de azi sunt amintirile de mâine. Ceea ce contează este modul în care îi tratezi pe ceilalți și impresia de durată pe care o faci asupra fiecărei persoane cu care interacționezi astăzi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: As de spade


S-ar putea să te afli într-o anumită poziție în care trebuie să iei o decizie pripită și să pui întrebări mai târziu. Asul de spade dezvăluie o situație pripită în care capacitatea ta de a alege între viață și moarte, între bine și rău, este accentuată. Deși graba ar putea fi primul răspuns, ia-ți un moment de pauză înainte de a acționa.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Zece de Pentacle

Această carte de tarot indică faptul că primești o proprietate pe care sperai să o dobândești sau că primești răsplata pentru munca și efortul tău. Primești ceva de la un prieten - un obiect de valoare. Demararea unui proiect ar putea duce, de asemenea, la succes.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Judecata

Cineva are o stare de spirit cam proastă astăzi, iar tu nu prea ai ce să faci. Poți pur și simplu să găsești o modalitate de a reformula situația pentru a încerca să scoți ce e mai bun din ea. Vedeți partea bună în toate lucrurile, mai ales în oameni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel