Horoscop tarot, 15 decembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Justiție

Lucrurile se întâmplă cu un motiv, iar uneori acel motiv este faptul că ai luat o decizie și aceasta a dus la consecințe pozitive sau negative. Consideră că este o lecție învățată. Această carte de tarot este o reamintire solidă că legile cauzei și efectului sunt întotdeauna la lucru și nimeni nu este imun la calendarul său.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Regina de Cupă

Îți dorești să fii iubit, la fel ca toți ceilalți. Loialitatea ta poate veni cu un pic de sacrificiu. S-ar putea să descoperi că a fi loial cuiva include și acceptarea defectelor și defectelor sale. Nu este ușor de făcut, dar poate că aici intervine partea ta încăpățânată ca un dar.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Trei de Cupă

Este un lucru minunat atunci când toți prietenii tăi se pot aduna și sărbători. Ai un grup atât de uimitor de oameni în viața ta, care se bucură de aceleași lucruri ca și tine. Apreciezi dragostea lor și ei apreciază, de asemenea, prezența ta în viața lor.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Opt de Cupă


Renunță. Uneori trebuie să închei un capitol din viața ta pentru a începe unul nou. Nu te poți agăța de trecut în timp ce mergi mai departe spre un viitor mai luminos. Reflectează, dar apoi fă un pas spre următoarea aventură. Este timpul să spui la revedere, altfel pierzi ocazia de a spune un nou "bună ziua".


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Opt de spade


Această relație se mișcă atât de repede, încât nu te așteptai să meargă în acest fel. V-ați întâlnit și bum, a apărut o chimie magică. Este timpul să o luați mai încet pentru că v-ați putea simți prinși în capcană. Nu ești, iar asta este ceva ce trebuie să îți amintești. Este o bombă de dragoste sau o afacere adevărată?


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Doi de băț, inversat


Ești confuză? S-ar putea să existe prea multe opțiuni în acest moment. Este timpul să te oprești și să îți dai seama ce anume îți dorești. Care pare a fi cea mai potrivită pentru nevoile tale? Odată ce ai ales, s-ar putea sau nu să-ți poți schimba alegerea, așa că urmează-ți inima, chiar dacă nu înțelegi de ce simți așa.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Patru de Cupă


Aceasta este o perioadă plină de emoții. Aveți multe lucruri de gestionat. Viața vă poate părea copleșitoare uneori. Gestionează-ți emoțiile înainte ca ele să înceapă să te gestioneze pe tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Regele de spade, inversat


Nu poți face nimic atunci când ceilalți sunt necooperanți. S-ar putea să încerci să-ți impui planurile sau agenda, dar dacă oamenii cu care vrei să colaborezi par să nu fie dispuși, lasă lucrurile așa. Treci la alte proiecte. Când nu vei mai fi acolo, vor vedea ce au pierdut.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Șase de baghete, inversat


Ești adultă, iar viața de adult nu este niciodată ușoară. Nu contează dacă ai fost un adult toată viața ta și ți-ai asumat întotdeauna responsabilitatea. Întotdeauna pare să existe un alt deal de urcat. S-ar putea să ți se pară că acesta devine mai ușor pentru că ai făcut lucrurile pe care trebuia să le faci fără greș. Bună treabă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Zece de Pentacle


Ai oameni buni care au grijă de tine. Dacă faci ceva prostesc sau nesăbuit, un prieten bun îți va atrage atenția. Dacă încerci să te prefaci că nu contează, prietenii tăi adevărați te vor ajuta să vezi lumina. Ți-ai ales să te împrietenești cu oameni care sunt comori, iar tot ceea ce îți cer este să le întorci favoarea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Opt de băț


Noul an este aproape aici și ai pornit într-o aventură. Începe să fie super interesant. S-ar putea să te îndrăgostești, să îți găsești călătoria sau drumul vieții, să primești o nouă ofertă de muncă sau să te bucuri de câteva lucruri pe care le-ai pus în așteptare în timpul pandemiei. Acesta este momentul tău să te distrezi și să strălucești!


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Regina de spade


Ceea ce te face atât de frumoasă este mintea ta incredibilă. Ești strălucitoare și grijulie. Oamenii sunt norocoși să te cunoască pentru că întotdeauna gândești în afara cutiei și găsești o modalitate de a scoate la iveală ce e mai bun din ceilalți și din tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel