Horoscop tarot, 14 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Nebunul


Când ești gata să faci un salt de credință, nu există cu adevărat altă cale decât să o faci. Trebuie să sari pentru a ști dacă vei avea succes. Nu poți prezice întotdeauna viitorul, așa că, chiar dacă temerile tale sunt mai mari decât visele tale, începe de undeva și fă ceea ce vrei să faci cât îți este frică.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Steaua


Universul funcționează în moduri misterioase și, uneori, te poți afla la locul și momentul potrivit într-un moment care ți se părea nepotrivit pentru tine. Viața ta este mai mult decât ceea ce îți aduce beneficii. Fiecare aptitudine și talent pe care îl posezi este, de asemenea, acolo pentru altcineva. Astăzi, cartea de tarot Steaua te reprezintă pe tine revărsându-ți înțelepciunea asupra celorlalți, iar acesta este un lucru uimitor de făcut.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Zece de Cupă


Cupa ta de dragoste va fi plină până la refuz de bucurie astăzi. Ai parte de cea mai fericită carte din pachet, Gemeni. Este o perioadă minunată pentru tine, deoarece ceilalți îți sărbătoresc succesul și se simt fericiți de lucrurile bune pe care viața ți le aduce în cale. Sărbătoriți pentru că, dacă lucrurile au fost dificile în ultima vreme, această carte înseamnă că viața este pe cale să primească un impuls în sus.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Zece de Pentacle


Ești făcut să ai parte de lucruri frumoase în viața ta, iar astăzi, găsești puterea în număr. Această carte înseamnă că o abundență de bogăție vine la tine dintr-un proiect de grup sau un demers pe care îl începi cu prietenii în care ai încredere. Dacă te temi adesea de proiectele de grup, încearcă să vezi pozitiv un proiect care urmează. Lucruri mărețe vin pentru tine astăzi.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Doi de Cupă


Grija tandră este ceea ce primești de la cineva pe care îl iubești. Și chiar dacă în prezent ești singur, s-ar putea să ți se umple inima de un prieten care este acolo pentru a râde și a te asculta. Cei Doi de Cupă simbolizează reciprocitatea în care o relație este de a da și a lua. Ce frumos!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Optul de spade


S-ar putea să simți că ești sub o mare presiune în ultima vreme și s-ar putea să nu știi cum să ieși dintr-o rutină dificilă. Acesta este momentul în care trebuie să îți păstrezi calmul și să te gândești la opțiunile tale cu mintea deschisă. Te poți simți cu ușurință sumbru și tulburat. Ai putea să te simți copleșit și depășit, dar sfârșitul tuturor acestor adversități este în puterea ta. Așadar, credeți în voi înșivă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: As de spade


Trebuie să iei o singură decizie, iar când ai Asul de spade, cu siguranță vei face alegerea corectă. Această carte este o carte norocoasă. Consideră-te genial astăzi. Mintea ta este plină de înțelepciune, iar lucrurile pe care le decizi să le faci se pot transforma în aur.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Pagina de spade


Astăzi, s-ar putea să primești vești despre ceva ce nu te bucuri prea tare să auzi. S-ar putea să-ți placă să negi faptele și să eviți adevărul, așa că vei da vina pe persoana care ți l-a spus. Trebuie să verifici faptele și să le măsori cu rațiunea, dar încearcă să nu crezi că ceea ce auzi este o minciună și să nu cercetezi. Ar trebui să revizuiți ceea ce ați primit și să vedeți dacă este corect.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Lumea


Este atât de plăcut să simți că ai tot ce ai nevoie, iar astăzi, inima ta este plină de recunoștință. Ești capabil să îți vezi toate binecuvântările și să le numeri. Te poți simți fericit și încrezător că viața ta se îmbunătățește și că ai muncit din greu pentru a vedea această zi împlinită. Bate-te pe spate. Bună treabă, Săgetător.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Șapte de băț

Astăzi, fă liniște. Este o zi bună pentru a te bucura de o singurătate liniștită și de tot ceea ce vine odată cu liniștea. Acordă-ți timp să te bucuri de natură și nu umple momentul cu privitul la telefonul mobil. În schimb, respiră aer curat și liniștește-ți mintea. Lasă ca intuiția și perspicacitatea să vină în calea ta.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Luna


Nu îți place când cineva minte, dar astăzi, o parte din tine ar putea fi curioasă să afle de ce a simțit că nu poate avea încredere în tine. În loc să pui capăt de tot unei prietenii sau relații, s-ar putea să rămâi în preajmă pentru a ajunge la miezul problemei.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Hierofantul


Nu poți schimba întotdeauna modul în care se fac lucrurile și este o decizie importantă să accepți acest lucru și să vezi cum va funcționa pentru tine. S-ar putea să te lovești de un zid atunci când vine vorba de a face progrese, așa că, în loc să încerci să lupți cu un sistem din exterior, îți vei da seama cum să lucrezi la schimbarea lucrurilor, făcând parte din ceea ce nu ești de acord.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel