Horoscop tarot, 13 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle


Oops. Această carte de tarot te poate găsi chiar la timp sau imediat după ce ai apăsat butonul "cumpără acum". Astăzi, înainte de a umple un coș de cumpărături online cu toate lucrurile pe care vrei să le ai, poate vrei să verifici de două ori dacă le ai deja acasă sau dacă ai ales mărimea potrivită. Nu vreți să vă pierdeți timpul sau banii pentru a obține ceva de care nu aveți nevoie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Șase de băț


Curcubee și soare, Taur. Iată o carte care aduce cu ea toate vibrațiile bune. Începi un nou capitol în viața ta și se poate simți ca și cum te-ai reconecta cu copilul tău interior, toate în același timp.

Acest moment este menit să strălucești și să simți un tip de fericire pe care nu l-ai mai avut de ceva vreme. S-ar putea să te întrebi dacă acest sentiment va dura. Poate că nu va dura și poate că va dura! Dar, deocamdată, bucură-te de ceea ce faci cu inima deschisă.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Trei de spade


Te-ai simțit suspicios în legătură cu intențiile cuiva, iar astăzi aceste sentimente s-ar putea să fie confirmate. Aceasta este o carte de tarot puțin dureroasă de tras și ar putea însemna să fii înjunghiat pe la spate de un bun prieten, membru al familiei sau iubit.

Astăzi, s-ar putea să crezi că cineva îți face rău sau că persoana ta te înșeală. S-ar putea să fii gata să te desparți doar pe baza acestei citiri de tarot, dar nu o face. Da, aceasta ar putea fi o confirmare și una care implică o situație tristă, dar rămâi logică și concentrată. Faptele sunt încă mult mai bune decât o bănuială. Încearcă să afli mai multe pentru a-ți susține sentimentele. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Luna


Această mică carte de tarot este despre înșelăciune și despre ascunderea adevărului. Deși nimeni nu vrea să fie un mincinos sau să iasă cu unul, este o carte bună de primit chiar înainte de a avea o întâlnire sau de a trebui să vorbești cu o persoană despre o problemă.

Vrei să fii persoana care este asociată cu faptele. Cartea de tarot a Lunii te ajută să eviți să spui ceva neadevărat fără să-ți dai seama până după ce cuvintele sunt rostite și altcineva te trage la răspundere.

Ai putea vorbi din inimă, dar să te pierzi în sentimente. Amintește-ți că sentimentele sunt valabile, dar se schimbă și că se bazează adesea pe trecut în loc de prezent sau viitor. Este întotdeauna mai bine să aveți faptele la locul lor, astfel încât să vorbiți de pe un teren solid. Verificați ceea ce știți că este adevărat și nu o bănuială.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Patru de băț

Succesul nu se întâmplă peste noapte, ci este o serie de alegeri și obiceiuri care se construiesc unele pe altele pentru a crea un rezultat care te face fericit (și, sperăm, și ceva bani). Cartea Patru de baghete este o invitație de a te uita la ceea ce funcționează și la ceea ce nu funcționează.

Este timpul să reinventezi roata acolo unde vezi probleme care te fac să pierzi timp sau bani? Dacă plănuiești să accepți un loc de muncă care implică gestionarea altora, aceasta este o carte minunată de primit. Vei avea succes, mai ales dacă pui la punct un plan și îl urmezi fără ezitare.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Turnul

Această carte înseamnă probleme bruște, dar a avea o problemă poate fi o binecuvântare deghizată. Poți să îți petreci întreaga viață fără să-ți dai seama că ceva nu este în regulă, totul pentru că realitatea situației nu se dezvăluie niciodată.


Așa că astăzi, când apare haosul, înțelege că este în interesul tău să privești momentul ca pe o lecție și o oportunitate. Ai ocazia să repari ceea ce a fost stricat și să-l repari în așa fel încât să fii mai puternic și mai fortificat în acea zonă a vieții tale.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Doi de Cupă


Echilibrul este un cuvânt pe care îl cunoști prea bine, așa că atunci când primești o carte care vorbește despre doi oameni care se dăruiesc unul altuia și se îngrijesc în egală măsură, înțelegi profund semnificația.

Astăzi, viața devine ocupată. Este atât de ușor să te lași prins în toate lucrurile pe care trebuie să le faci în fiecare zi și să uiți că ești o persoană care are nevoie de o îmbrățișare și de puțină dragoste. Această carte de tarot indică faptul că s-ar putea să îți poți satisface nevoile de către cel cu care ești; inițiază o conversație și vezi unde ajung lucrurile.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: As de Cupă


Ești puternic și te pricepi să faci să se întâmple schimbări atunci când îți propui acest lucru. Îți place când viața îți poartă noroc, iar astăzi ai o carte norocoasă. Asul de Cupă înseamnă că te simți destul de bine în legătură cu felul în care merg lucrurile.

Ai atitudinea potrivită și, ca urmare, întreaga lume îți răspunde la fel. Asul de Cupă de astăzi este de bun augur - poți să ai încredere în intuiția ta - și să crezi în tine.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Șapte de spade


Ei bine, dacă această carte de tarot este corectă, cineva pe care îl cunoști încearcă să fie șiret. Comportamentul lor poate fi la fel de inert ca și cum ar ascunde gustări și nu le împărtășește cu tine sau poate fi ceva important, cum ar fi să aibă bani ascunși în timp ce este infidel din punct de vedere financiar.

În general, cel mai bine este să nu fii suspicios față de ceilalți, dar este, de asemenea, imprudent să fii atât de încrezător încât să fii vulnerabil și să profiți ușor de tine. Astăzi, păstrează-ți inima deschisă, dar rămâi și conștient. Este bine să fii o persoană înțeleaptă, care este atentă la fiecare aspect al vieții tale.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Nouă de Pentacle

Banii pot fi una dintre cauzele profunde ale atâtor probleme astăzi, iar dacă ți se cere să împrumuți bani unui prieten, acest lucru ar putea duce la o durere de cap. Este posibil ca partenerul tău să nu fie de acord cu decizia ta de a împărți resursele familiei. Prietenii ar putea să nu fie de acord pentru că, potențial, îi dai posibilitatea cuiva. În general, te poți aștepta să te confrunți cu probleme cauzate de persoane care nu sunt de acord cu o alegere pe care o faci. Această carte este un avertisment, încercați să vă limitați implicarea în situații în care există bârfe sau scandaluri.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle

Această carte de tarot înseamnă muncă grea atunci când începi un nou loc de muncă sau înveți o abilitate pe care o poți monetiza mai târziu. Astăzi, ești doar tu și procesul. S-ar putea să nu te deranjeze să lucrezi cu un supervizor care îți semnează munca sau să te afli într-o poziție în care ai multe cunoștințe, dar nu ai nicio oportunitate reală de a străluci. Ziua de astăzi este făcută pentru răbdare și pentru a învăța tot ce poți. În curând, vei trece de la student la expertul din cameră.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Optul de spade

Uau, vei avea o zi plină astăzi. Așa că, înainte de a-ți planifica să comanzi un espresso fierbinte pentru drum, vei dori să îți amintești că ai de ales. Poți decide cum să îți petreci timpul. Deși ai impresia că alții îți dictează programul, ai încă posibilitatea de a vorbi cu supraveghetorii și de a cere ceea ce consideri că este un program de lucru corect.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel