Horoscop tarot, 11 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Iată-ne aici, Berbec. Cartea de tarot a îndrăgostiților aduce în discuție viața ta romantică și, deși adori să fii îndrăgostit, nu vrei să te pierzi pe tine sau independența ta.


Astăzi, te-ai putea simți ușor sufocată de atenția cuiva, iar reacția ta ar putea fi un răspuns de frică. În loc să îți imaginezi cel mai rapid bilet de ieșire din racolare, gândește-te la ce se întâmplă în inima ta. Poți avea ce e mai bun din ambele lumi, cineva care ține la tine și spațiu atunci când ai nevoie de el.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Marea Preoteasă


Când vine vorba de încredere, fotografia ta este alături de cuvântul din dicționar. Ai o stimă de sine ridicată, iar atunci când vine vorba de ascultare și de încredere în instinctul tău, o faci întotdeauna.

Așa că, atunci când primești cartea de tarot Marea Preoteasă într-o citire, este o confirmare a ceea ce știi deja. Ești aici pentru a fi un lider și pentru a fi curajoasă și puternică. S-ar putea să nu "vrei" să conduci proiecte sau să îți asumi un rol de lider, dar, indiferent de asta, este soarta ta în viață.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Puterea


Există două moduri de a face treabă: mușchi sau creier. Tu o alegi pe cea de-a doua dintre cele două opțiuni, și asta pentru că ești veșnic curios și cauți mereu răspunsuri.

Astăzi te confrunți cu o problemă misterioasă care trebuie rezolvată. S-ar putea să te gândești să faci totul pe cont propriu, pentru a economisi niște bani, dar să lași totul în seama experților poate fi o mișcare inteligentă. Așa că astăzi vei alege această cale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Diavolul


Ești un suflet atât de dulce, așa că atunci când ești în preajma unor oameni care fac lucruri pe care obișnuiai să le faci, dar la care ai renunțat, ești atât de tentat să spui da pentru a-i face să se simtă confortabil.

Problema este că, în inima ta, știi că nu este o mișcare inteligentă. Te pune într-o situație, iar tu ai muncit atât de mult să te oprești și să te îndepărtezi cu totul de tentație. Astăzi, s-ar putea să te simți împins să faci lucruri pe care nu mai vrei să le faci, dar rămâi pe loc. Te vei simți mai bine în legătură cu deciziile tale.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Justiție


Te poți imagina trăind într-o lume perfectă? Există un domeniu al vieții pe care l-ai rezolva imediat, iar acesta este karma care plătește pentru lucrurile care nu au sens sau pentru greșelile cauzate de alții.

Astăzi intră în joc percepția ta asupra corectitudinii și a ceea ce este bun. Ești prima persoană care va dori să îndrepte o greșeală sau să încerce să facă ceva mai bun decât este acum.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Hierofantul


Îți place să faci lucrurile ca la carte, iar astăzi căile tale drepte te vor înclina spre a fi rigidă sau rezistentă la schimbare.

Problema cu problemele este că de multe ori ele par să aibă o singură cale de rezolvare, dar s-ar putea să existe tot felul de soluții alternative pe care le poți lua în considerare. Așadar, încearcă să fii deschis la minte astăzi. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce vă vine în minte.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Moartea


S-a terminat. S-ar putea să te lupți să găsești cuvintele pentru a-i spune cuiva că nu mai ești îndrăgostit sau că nu mai vrei să fii într-o relație. Este nevoie de mult curaj pentru a spune că nu mai simți la fel. Dar a nu o spune poate fi și mai dureros, așa că cel mai bine este să fii sincer.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Soarele


Nu trebuie să te schimbi pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Cartea de tarot Soarele este un semn excelent pentru a te face să știi că ești perfectă așa cum ești. Chiar și în zilele în care simți că nu ești suficient de bună, ceea ce faci strălucește pentru ca lumea să vadă. Ești o inspirație pentru toți, Scorpionule.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Doi de băț


Ești un tip atât de ambițios. Indiferent de ce se întâmplă în viață, nu vrei niciodată să te complaci sau să nu ai un fel de obiectiv spre care să tinzi. Acum că ai o viziune pentru viitor, trebuie să planifici pentru el. Explorați toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție; scrieți-le și urmăriți să vă atingeți obiectivul.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Lumea


Ești o stea căzătoare, Capricorn. Atât de mulți oameni găsesc scuze. Tu ești genul de persoană care caută soluții. Această carte de tarot indică faptul că vei ajunge la epoca succesului în carieră. Dacă în trecut nu te descurcai prea bine, va fi ca și cum acele momente te-au ajutat să te construiești până acolo unde ești acum. Trecutul tău nu te va mai ține pe loc în fața viitorului pe care ești destinată să îl experimentezi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Luna


Ziua de astăzi este perfectă pentru a te uita la filmele tale preferate de science fiction sau pentru a te pierde într-o carte bună. Mintea ta este dornică de o evadare dulce din lume. Această carte de tarot îți spune să ieși din realitate și din gândirea concretă; permite-ți să devii creativ și să te pierzi într-o realitate alternativă pentru o vreme.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Carul


Ai multă reținere și autocontrol, motiv pentru care această carte de tarot este atât de bună pentru tine. S-ar putea să te afli la o răscruce de drumuri în care trebuie să decizi dacă este mai bine să demisionezi de la un loc de muncă sau să rămâi pentru a vedea dacă lucrurile se îmbunătățesc. Această carte indică faptul că dacă rămâi un pic mai mult te va ajuta să vezi că lucrurile devin mai puțin stresante. S-ar putea chiar să primești o promovare sau o mărire de salariu pentru munca, efortul și loialitatea ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel