Horoscop special de Paște: Cum vor petrece zodiile și cine se desparte de persoana iubită?

Data publicării:
Horoscop de Pști, sursa ăixabay/ autor Thanks for your Like • donations welcome
Descriere foto: Horoscop de Pști, sursa ăixabay/ autor Thanks for your Like • donations welcome

Sărbătoarea Paştelui nu va fi plină de bucurie pentru unele dintre zodii, iar pentru altele va fi prilej de petrecere. Iată previziunile pentru toate zodiile în ziua de Paște 2021.

Horoscop special de Paște: Sărbătoarea Învierii Domnului este trăită în diferite feluri de zodii. Dacă Berbecul se grăbește să rezolve o problemă, Rac-ul va fi nervos și va genera discuții în familie. 

Horoscop 02 mai - Berbec

Berbecul se grăbește foarte tare să rezolve o problemă, ceea ce ar putea să încurce și mai mult lucrurile. Ține cont de faptul că doar voința nu e suficientă. Caută sprijin în oameni și caută să te înțelegi cu ei. De Paște, vei petrece în liniște.

Horoscop 02 mai - Gemeni

Există în jurul tău o stare de tensiune de care te vei molipsi imediat. Oprește acest impuls negativ și dă curs creativității tale atunci când vine vorba de distracție. Nativii acestei zodii vor căuta să petreacă zgomotos, eventual la un grătar cu prietenii. 

Horoscop 02 mai - Rac

Sărbătorile Pascale vor sta sub semnul unor discuții, în familie. Ai putea fi deranjat de tonul pe care sunt purtate și de emoțiile pe care le vei experimenta. Spre finalul zilei îți vei reveni și vei petrece clipe frumoase.

Horoscop 02 mai - Leu

De Paște, ai nevoie de cea mai bună variantă a ta pentru a ieși cu fața curată din situația pe care o vei trăi astăzi. După o perioadă lungă de incertitudini și furie, te hotărăști că e momentul să faci o schimbare majoră în viața ta sentimentală. Se vede o despărțire, peste care vei trece.

Horoscop 02 mai - Fecioară

Fecioarele nu au parte de emoții puternice și vor petrece într-o atmosferă calmă. Nativii acestei zodii se confruntă cu o oarecare oboseală acumulată.

Citește și restul zodiilor pe STIRIDIASORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel