Horoscop sexual de weekend. Venus îşi face de cap: La fel şi aceste zodii! Aşteptaţi-vă la mesaje de la 'foşti'!

Data publicării:
Horoscop sexual, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop sexual, sursa pixabay

Ne aşteptăm la un weekend de pomină pe plan amoros. Venus se află în mişcare şi va forma un trigon cu Jupiter şi un careu cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru şi ce legătură are cu relaţia ta sau cu persoana specială pe care ai pus ochii? Află în următorul articol:

Ne aşteptăm la un weekend de pomină pe plan amoros. Venus se află în mişcare şi va forma un trigon cu Jupiter şi un careu cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru şi ce legătură are cu relaţia ta sau cu persoana specială pe care ai pus ochii? Află în următorul articol:

BERBEC

Toate aspectele săptămânii viitoare din Balanță va arde zona de relații a graficului tău! Acesta este un moment minunat pentru a încerca ceva distractiv, sexy sau romantic - dar asigurați-vă că alegeți întâlnirile cu înțelepciune. Acesta este un moment spectaculos pentru a ajunge cu cineva cu care împărtăşiţi reciproc sentimente de admiraţie. Dacă nu sunteți sigur cât de mult interes au pentru o relaţie cu dvs, întrebaţi. În acest moment, relația se poate simți ca dintr-un basm!

TAUR

Dacă a petrece timpul cu partenerul tău se simte ca o corvoadă, poate că nu se potrivește perfect. Participarea la o întâlnire ar trebui să se simtă interesantă, nu ca și cum ai face comisioane. Uranus, planeta surprizelor și revoluției, îți aprinde semnul chiar acum, îndemnându-te să fii tu cel care să scuture lucrurile. Apropo, nu vă așteptați ca toate aceste schimbări să fie ușoare. Dar orice se întâmplă, chiar dacă asta înseamnă să renunţi la cineva, este bine pentru tine - și se întâmplă în curând.

GEMENI

Ce ți s-a întâmplat, Gemeni ?! Erai atât de distractiv, spontan și jucăuș, dar acum acționezi mult prea serios.

Sfat gratuit: dacă îți place ceva sau de cineva, chiar dacă nu sunt genul tău obișnuit,dă-i o şansă! Dacă vrei să încerci ceva ciudat și nou, spune-i partenerului tău! Încetează atât de mult să îți pese de imagine săptămâna aceasta și permite-ți să obții fără scuze ceea ce îți dorești. Acest lucru este doar între tine și partenerul tău, așa că dacă altcineva are ceva de spus despre asta, ignoră-i!

RAC

Nu te poți abține dacă ceva / cineva te face să simți într-un anume fel. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să exprimi aceste sentimente. În această săptămână, cineva din trecut te-ar putea supăra sau persoana cu care vorbiţi acum ar putea să spună / să facă ceva neplăcut care să-ți amintească de o relație trecută și s-ar putea să te detaşezi de acea persoană.

Sfat: Nu! Dacă este un fost, pur și simplu apăsați butonul de blocare. Dacă este partenerul tău, spune-le de ce nu ți-a plăcut ceea ce au spus / au făcut. Sfârșitul săptămânii are mai mult potențial pentru romantism, așa că nu strica lucrurile începând o luptă în acest weekend!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel