Horoscop Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Maddi Bazzocco
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Maddi Bazzocco

Află ce aduce luna septembrie pentru zodia ta!

Septembrie va fi luna în care te descotorosești de balastul din mai multe domenii. Amoros, financiar, profesional. Venus și Mercur își vor opri retrogradările. Deci am putea spune că avem drum liber de la astre. Depinde doar de noi cum vom putea folosi această energie. Știți cum este. Universul ne dă, dar nu ne bagă și în traistă.

Previziuni pentru Berbec / Ascendent în Berbec

Luna septembrie pentru Berbec vine cu momente tensionate, dar și cu posibilități favorabile în domeniul interacțiunilor. Sub influența lui Venus care intră sub semnul Balanței, relațiile cu cei dragi sau asociții profesionale pot fi neașteptat de fluctuante. Este posibil să simțiți că unele conexiuni devin mai distante sau să regândiți unele decizii anterioare. Cu Mercur revenind la traiectoria sa normală la mijlocul lunii, este așteptată o perioadă de liniște și claritate. Sănătatea trebuie pusă pe primul loc și nu ezitați să solicitați păreri medicale suplimentare.

Cite;te continuarea pe AstrosensGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel