Horoscop. Semnele zodiacale pasionate de modă și haine extravagante. Vor să iasă mereu în evidență

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: freestocks
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: freestocks

Aceste semne zodiacale adoră hainele scumpe și care le ajută să iasă în față. Sunt cele mai fashioniste zodii, potrivit astrologiei. 

Există unele persoane cărora le place să păstreze lucrurile minimale și simple. Nu sunt prea pasionați de ținute sau accesorii asortate și sunt cu picioarele pe pământ și umili. Pe de altă parte, există unele persoane care pur și simplu adoră să se îmbrace extravagant. Își petrec mult timp pentru a decide fiecare aspect al ținutei lor, de la pantofi și genți asortate la accesorii și machiaj. 

Potrivit astrologiei, există 4 astfel de semne zodiacale care nu se pot abține să nu fie înnebunite de ideea de a se îmbrăca frumos. Aruncați o privire la aceste semne zodiacale mai jos.

 

Taur


Taurii sunt adepții de a se răsfăța și de a arăta cât mai bine oriunde merg. Le place ideea de a se îmbrăca frumos și le place să păstreze lucrurile cu clasă, sofisticate și elegante. 


Leu


Leii se iubesc pe ei înșiși! Ei mențin întotdeauna vibrația de "personaj principal" și, astfel, își acordă prioritate. Când vine vorba de a se îmbrăca, Leii au tendința de a merge până la capăt și nu lasă nicio piatră neîntoarsă pentru a asorta fiecare aspect al ținutei lor.


Săgetător 


Săgetătorii sunt fashioniste înnăscute! Au un simț inerent al modei și nu pot da niciodată greș atunci când vine vorba de a se îmbrăca. Știu ce să asorteze cu ce și sunt întotdeauna în vârful jocului lor de modă. 


Vărsător 


Vărsătorii au un stil ieșit din comun. Ei nu prea cred în a urma tendințele modei și tind să își creeze propriile tendințe! Au un gust unic în materie de haine și reușesc întotdeauna să se remarce prin alegerile lor vestimentare îndrăznețe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel