Horoscop. Semnele zodiacale care au cel mai nebunesc comportament din întreg zodiacul

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Timothy Dykes
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Timothy Dykes

Aceste semne zodiacale sunt cele mai nebunatice, potrivit astrologiei. Cine ocupă primul loc?

În timp ce Berbecul se situează în fruntea acestei liste, Racul, Leul, Balanța, Vărsătorul și Peștii nu rămân prea departe în urmă. Iar comportamentul lor nebunesc lasă uneori pe toată lumea cu gura căscată. 


1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Există diferite tipuri de nebunie, dar dacă există unul care trebuie evitat, acesta este cel care se găsește în mod natural în semnul Berbecului.


Nu te contrazice niciodată cu un Berbec, nu dacă ții la sănătatea ta mintală.


2. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racul te va scoate din minți, și nu doar pentru că sunt nestatornici și nepăsători; te vor spulbera cu abilitatea lor de a trăda, deoarece sunt înșelători profesioniști. Nicio altă zodie nu este la fel de capabilă să înjunghie un prieten pe la spate ca acest semn zodiacal. 


3. Leu (23 iulie - 22 august)


Nimeni de pe pământ nu te va înnebuni la fel de mult ca Leul, și asta pentru că sunt mult prea feroce pentru binele lor.


Acum, în mintea lor, cuvântul "feroce" înseamnă fabulos, dar nu este fabulos atunci când trebuie să suporți Leul în acțiune, deoarece te cicălesc și te cicălesc și te sâcâie până la moarte pentru orice motiv pe care îl au în minte.


4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanța minte. O fac pentru a salva aparențele, iar salvarea aparențelor este, practic, povestea lor de viață.


Nu își asumă nimic și nici nu-și asumă responsabilitatea pentru orice daune pe care le fac, oricui, în această viață. Scapă cu acea personalitate "drăguță", dar întotdeauna, oamenii înțeleg că sub acea mască se ascunde un mincinos care nu vrea să fie descoperit.


5. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul este detestabil până la punctul de nebunie curată, iar nebunia lor este sporită doar de capacitatea lor de a enerva.


Vei aștepta ca Vărsătorul tău să-ți răspundă - de fapt, îți vei miza toată viața pe el - și, în timp ce aștepți, va fi uitat că ești acolo, deoarece să-ți dea ceea ce vrei înseamnă că ar trebui să, uhhh... să-ți dea ceea ce vrei, ceea ce i-ar compromite la nesfârșit.


Așadar, în timp ce tu te bazezi pe ei pentru a veni, ei te ignoră până la nebunie.


6. Pești (19 februarie - 20 martie)


Peștii aduc un plus de nebunie în lumea nebunilor, deoarece sunt maeștrii manipulatori și nu au niciun fel de scrupule în a-ți răstălmăci și transforma emoțiile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel