Horoscop. Semne că vrea să se despartă de tine, în funcţie de zodie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor AD_Images
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor AD_Images

Cum îţi dai seama că o relaţie s-a terminat și este timpul să plecați. Acestea sunt semnele care vă arată că partenera / ul nu îşi mai doreşte o legătură cu tine, în funcţie de semnul zodiacal.

Berbec: Când totul devine o competiţie

Berbecul adoră provocările. Vor să câștige totul. Ceea ce poate fi atât de adorabil atunci când încearcă să te cucerească. Dar ce se întâmplă când încep să te trateze ca pe un dușman în 'războiul' alegerii unui film? Începe întotdeauna cu conflicte furioase, încercând să te întoarcă la fiecare pas. Înainte de a-ți da seama, vei fi tratat mai mult ca un rival decât un partener. E timpul să plecaţi dacă vedeţi acest comportament.

 

Taur: Când nu mai sunt afectuoşi

Taurii sunt în esență urși de pluș de mărime naturală, așa că pentru ei, alintarea este 'limbajul' iubirii. Însă, dacă Taurul cu care sunteţi în relaţie nu este afectuos (și nu a mai fost de ceva vreme), ceva s-a întâmplat. Ca semn zodiacal blând, ei tânjesc spre intimitate, deoarece îi reîncarcă. Trecerea de la afecţiune la indiferenţă arată că sentimentele pentru dvs. nu mai sunt la fel de puternice.

 

Gemeni: Când te tratează cu tăcere

Gemenii adoră să vorbească despre orice. Când comunicarea se oprește, acesta este un steag roșu care arată că lucrurile se înrăutățesc - și rapid. Dacă vă aflați blocați în tăceri lungi și tensionate, este timpul să faceți față realităţii. Nu este nimic de vorbit pentru că preferați să nu vorbiți. Există prea multe resentimente reținute și nicio conversație nu o va remedia. Este timpul să vă reduceți pierderile.

Citește restul zodiilor pe STIRIDIASPORA.RO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel