Horoscop săptămânal cu Mihai Voropchievici. Vin bani pentru o zodie: „Primește recompense bine meritate”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna 12 - 18 august 2023, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3. Poate fi o perioadă excelentă pentru dragoste, iar pentru persoanele care se simt suficient de pregătite, căsătoria se poate ivi la orizont. Pot apărea însă și situații mai dificile pentru anumite zodii, care se simt trădate și care trebuie să învețe să se detașeze de oamenii care nu le aduc beneficii în viață. Vin bani pentru o zodie, mai anunță celebrul numerolog.

 

Berbec

Săptămâna următoare e timpul și ai și înțelepciunea care te ajută să reflectezi și să îți aducă ceva liniște, pentru că ai avut o săptămână anterioară mai tumultoasă. Pentru cei necăsătoriți, o relație poate să apară după un timp de așteptare, dar la fel de bine pot apărea și recompense târzii. Vei căuta pe cât e posibil să petreci timp alături de persoane în vârstă, care îţi vor da sfaturi foarte utile. 

Taur

În schimb, Taurul are o săptămână de protecție cu ajutor nesperat. Este pe calea cea bună, are încredere în el și se întrevede o legătură așteptată, dar care era în dubiu și spera să se poată într-adevăr concretiza. Poate pentru unii care își doresc mai mult, poate să apară chiar o căsătorie.

Gemeni

În schimb, Gemenii au energie, acționează bine profesional, domină situația de la serviciu, dar și în jurul lor, deoarece au mult magnetism, atrag și în relație, dar și pe cei din jurul lor și sunt extraordinari de magnetici în ceea ce înseamnă dragoste. Au mare dorință de cunoaștere și datorită acestui lucru, pentru că ei nu se implică într-o relație până nu cunosc, apar și raporturi pasionare. 

Rac

Racul, în schimb, se simte trădat săptămâna viitoare, undeva abandonat de prieteni, de cei din jur. Este prizonierul unei situații și nu poate face nimic. Deocamdată nu are cum să iasă din astfel de conjuncturi. Va trebui să renunți la o persoană care te-a decepționat și în care aveai încredere. Deci o săptămână de luat măsuri hotărâtoare, dar și drastice totodată.

Leu

Leul primește un suflu nou, urmând după acest insuflu de energie o transformare radicală, dar asta va veni după un eșec pe care el l-a suportat, nu l-a făcut cunoscut nimănui și totodată scapă de perioada de angoase prin care a trecut. Cu alte cuvinte, Lei în săptămâna 12-18 august vor începe o viață nouă. 

Balanță

O situație complicată are final fericit pentru nativii din Balanță. Toți cei întreprinzi îți va reuși și de aceea vei fi într-o săptămână cu exces de fericire sau vei fi foarte fericit. Primește recompense bine meritate. Uite că mai vin bani și pe la Balanțe. 

Scorpion

În schimb, Scorpionul este pus în situație să facă o alegere, dar încă ești plin de dubii, ezitări, multe neliniști din cauza unei rivalități arhicunoscute nu numai de tine, dar și de cei din jurul tău. Reflectează înainte să iei o decizie în a alege dintre două persoane, două situații și două decizii pe care ar trebui să le iei ulterior. 

Săgetător

La Săgetător, pentru el o situație nouă îl relansează. Așa că acționezi rapid, chiar dacă cei din jur sunt pasivi la acțiunile tale, nu te interesează și iei frâiele acțiunii. Ai toate atuurile de partea ta. Noutățile, în schimb, în săptămâna următoare, te avantajează inclusiv secretele altor. 

Capricorn

Pentru Capricorn, o întâlnire neașteptată poate aduce o dragoste nouă, fulgerătoare. O lovitură de teatru îți va aduce o mare plăcere. Primești vești noi, doar cuplurile mai vechi pot avea ceva disensiuni în familie. 

Vărsător

În schimb, Vărsătorul primește la rândul lui noi influxuri benefice. Apar schimbări rentabile, vizita unei persoane plecate mai demult din localitate sau din țară și cu mulți prieteni în jur te vor ajuta într-o relație, îți vor pune o vorbă bună acolo unde tu n-aveai niciun fel de rezolvare. Dar tu vei fi cel care trebuie să facă primul pas. 

Pești

Peștii au o săptămână destul de amestecată, dublă, duală ca la ei, când bine, când rău, deși dragostea e în jurul vostru. O întâlnire e dominată de atracția fizică, dar totodată în spate se ascunde multă gelozie, pasiune dar și dorința ca din relația respectivă să obții un beneficiu financiar. Există posibilitatea unor raporturi fizice cu acea dragoste la prima vedere. Sunt dorințe și pasiuni care trebuie înfăptuite.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 14 aug 2023, 11:08 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience