Horoscop săptămânal cu Camelia Pătrășcanu, 4-10 septembrie 2023. Cum va afecta Mercur retrograd fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru săptămâna 4-10 septembrie. 

 Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, cum va afecta Mercur retrograd semnele zodiacale, în următoarea săptămână. 

Berbeci sunt foarte isteți mai ales în treburile concrete de rezolvat. Unele cer și manualitate. Ei pun mâna și le rezolvă. Se pot consulta și cu meșteri mai pricepuți. Dacă au nevoie de o rezolvare a unor acte, dacă l-au pierdut, îl pot găsi sau înlocui.

Taurii sunt foarte imaginativi. Se bazează, e adevărat, pe experiența lor. Au tot felul de idei ingenioase și pot crea un produs nou. Pot veni cu originalitate, cu soluții inedite. Au discuții bune cu copiii, sunt ingenioși în pedagogie.

Gemenii au o perioadă care le aduce claritate și limpezime sufletească. Înțeleg ce au nevoie, după ce tânjesc. Cumva, au băgat sub covor niște lucruri, dar au nevoie de apropiați, de siguranță, de cămin, de sănătate, de grija celorlalți. Indiferenți de nevoile pe care nu le-au recunoscut, acum le recunosc și fac corecții, iau măsuri.

Racii au o conjuncție Soare-Mercur foarte bine văzută în relațiile colective. Sunt interesați de locul lor în grup, în colectivitate. Au nevoie de mediu, de colectivitate susținătoare. Se gândesc serios cu cine rezolvă probleme, cine îi înțelege, care sunt oamenii cu care merg pe același drum?

 Leii au un aspect favorabil financiar, cu multă istețime practică. Discuțiile cu superiorii pot fi fructuoase. Cei care nu au șefi pot găsi soluții la proiectele costisitoare pe care le au. Sunt practici, își știu calea. Vor succes și au șansa să atingă succesul.

Fecioarele știu bine cine sunt și cum stau. Pot privi niște adevăruri mari în față. Pot lua decizii în legătură cu atitudinea față de viață, comportamentul, îngrijirea lor, munca. Dacă până acum s-au lăsat pe tânjală apare o claritate și o motivare. Sunt suficiente niște mici inspirații pentru a se mobiliza, indiferent ce se hotărăsc să facă.

Balanță. Perioada le ajută să facă cercetări și investigații. Pun cap la cap niște lucruri. Unele au legătură cu partenerul de viață și se prind de temerile, fricile sau aspirațiile pe care acesta încă nu le-a comunicat. Înțeleg la vreme unele lucruri ca să nu existe o catastrofă conjugală. Apoi, e vorba de un câștig care nu vine prin efort. Poate fi o moștenire sau o realizare materială datorită altora.

Scorpionii au planuri mari și frumoase alături de persoane care, pur și simplu, le dau la mână tot ce au nevoie ca să reușească. Prin persoanele norocoase, deschise, care au conexiuni și pricepere, realizează că planurile și proiectele lor pot avansa.

Săgetătorii au o perioadă cu discuții profesionale și noi idei. Au soluții pentru cei care se află într-un impas. Le prinde bine să simtă că sunt oamenii salvării, oamenii care aduc lumină, bucurie, deschidere. Discută foarte pertinent cu oamenii, atât cu subalternii cât și cu superiorii. Dezleagă multe enigme.

Pentru Capricorni, istețimea și priceperea de a înțelege lucruri e dată de ascultare, fără să se grăbească să tragă concluzii. Pot avea, la final, observații și pilde foarte bune. Pot exista drumuri pe care le pot face, care se dovedesc practice și optimiste.

Vărsătorii au o perioadă în care sunt comozi, știu bine ce vor, știu și ce nu vor să facă. Lămuresc persoanele cu care colaborează să fie menajați, să li se ofere soluții simple. Au mare grijă să nu își epuizeze bateriile, așa este și perioada.

Peștii au perioadă bună pentru negocieri și planificări. Discuțiile sunt sincere și practice și de aceea nu pierd timpul. Sunt zile bune pentru a avea întâlniri cu mai mare impact, pe termen lung. Pot primi sfaturi bune juridice și financiare. Pot obține avizele de care au nevoie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel