Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop cu Neti Sandu. Iată care sunt previziunile pentru săptămâna 9-15 ianuarie. 

Horoscop 9-15 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. 

BERBEC

Apar noutăţi, bani, poate fi cineva care să vă aducă un plus de optimism, poate fi şi cineva care va dă târcoale de ceva vreme şi abia acum îşi face curaj să vă abordeze.

 TAUR

Perioada de frământări interioare s-a cam terminat și e bine să atacaţi obiective noi care să vă aducă succes, echilibru financiar şi să faceţi progrese considerabile.

GEMENI

E un angajator care-şi reia oferta lansată anul trecut şi poate v-aţi făcut o idee şi ştiţi dacă vă convine, sau nu, că doar aşa aţi putea câştiga mai mulţi bani. Vă gândiţi.

 RAC

Sunt chestiuni importante de rezolvat şi o să vă daţi toată silinţa să lichidaţi toate obligaţiile ca să nu v[ mai bată nimeni la cap, să vă eliberaţi.

 LEU

Poate faceţi cumva să fiţi din nou împreună cu fiinţa pe care o iubiţi, c-au fost animozităţi care au şubrezit relaţia, dar nu e totul pierdut. Mai străduiţi-vă.

FECIOARĂ

Poate vi se oferă ceva nou de lucru şi o să vă orientaţi spre ceva nou, incitant şi care să vă aducă un plus de prestigiu pentru că o să vă implicaţi trup şi suflet în activitatea respectivă.

BALANȚA

Viaţa voastră se va schimba dintr-o clipă în alta în bine, c-o să vi se împlinească o dorinţă mai veche şi o să vă croiţi un alt statut, o să fie o emancipare.

SCORPION

Se poate să plecaţi pe undeva cu treburi de serviciu şi să fie un bun prilej şi să vă bucuraţi de peisaje, de atmosferă, de oameni.

SĂGETĂTOR

O să vă daţi peste cap să-i mulţumiţi pe şefi, c-aveţi nevoie de stabilitate la muncă, iar acasă or să fie nişte treburi gospodăreşti pe care nu le puteţi ignora.

CAPRICORN

S-ar putea să vi se acorde un credit bancar şi să vă împliniți visul de a avea o casă aşa cum ați visat, fie şi în rate, dacă nu se poate cu banii jos.

 VĂRSĂTOR

Or să vă reuşească demersurile care ţin de şcoală, de legalizarea unor acte şi de afaceri în general, c-au rămas multe de anul trecut de făcut şi chiar trebuie.

 PEȘTI

Poate v-alegeţi cu o colaborare de care o să fiţi încântaţi, c-aveţi nevoie de bani în plus că sunt multe cheltuieli după perioada sărbătorilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel