Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu vine cu previziunile astrale pentru perioada  6-12 februarie 2023.

Horoscop săptămânal  6-12 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

 BERBEC

Sunt chestiuni importante de rezolvat şi n-o să vă lăsaţi până n-o să le daţi de capăt, că vreţi să intraţi în următoarea etapă profesională.

TAUR

O să puteţi face rost de bani în plus din preocupări particulare şi o s-aveţi pentru cheltuieli suplimentare şi plimbări în weekend prin ţară, pe undeva.

 GEMENI

O să vă alăturaţi unei echipe şi începeţi o activitate care să vă dea de lucru pe o perioadă mai lungă de timp, să v-aducă satisfacţii materiale şi bani.

 RAC

Se poate să ieşiți la rampa cu ceva care v-ar aduce bani, aprecieri, o upgradare şi, în principiu, o viaţă mai bună pe care v-o puteţi oferi singuri, fără ajutorul altora.

LEU

Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă daţi tot interesul să iasă totul perfect ca să vă apucaţi de lucruri noi, să daţi refresh, să vă restartaţi.

 FECIOARĂ

Aveţi multe treburi pe cap şi n-o să lăsaţi nimic în aer pentru că vreţi să v-atingeţi toate obiectivele, sunteţi ambiţioşi şi vreţi să vă autodepăşiţi.

 BALANȚA

Poate se creează un context numai bun de avut o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să vedeţi care e cauza tensiunilor din relaţie.

SCORPION

Au rămas nişte lucruri nespuse în relaţia cu partenerul de cuplu şi poate vă duceţi într-o minivacanţă să puneţi lucrurile la punct, să consolidaţi relaţia

 SĂGETĂTOR

Aţi putea primi o ofertă de job şi să cochetaţi o vreme cu ideea, până o să vă convingeţi că e bine să încercaţi şi altceva, că aveţi nevoie de o schimbare.

 CAPRICORN

O să gestionaţi în aşa fel banii încât să v-ajungă pentru cheltuielile curente şi să mai luaţi ceva special pentru casă, că sunteţi mari iubitori de confort casnic.

 VĂRSĂTOR

Noi provocări! Pot fi şi la serviciu, dar şi în viaţa personală, că se petrec tot felul de lucruri care nu vă lasă indiferenţi.

 PEȘTI

O să vă lansaţi într-o nouă provocare de viaţă persoanală și poate căutaţi o locuinţă, vă pregătiţi, de nuntă, botez, e un eveniment, poate după Paște.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel