Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop săptămânal pentru perioada 4 - 10 martie 2024.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

Îți vei da seama că ai una tu și trebuie să înveți să-l folosești. Ești extrem de plin de compasiune în această perioadă, iar capacitatea ta de a iubi este ieșită din comun. Nu numai că ești de ajutor pentru cei din viața ta care ar avea nevoie de o mână de ajutor, dar ești la fel și pentru oamenii din viața ta cu care lucrezi, deoarece sfaturile tale sunt punctuale și țintite pentru a scoate la iveală ce e mai bun din ceilalți. 

Date și tranzite de care să ții cont: 6, 7, 8 martie.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești foarte categoric în ceea ce privește tipul de schimbare pe care ți-l dorești în viața ta, iar atunci când dai peste o idee care ți se pare genială, te lovești simultan de filozofia prietenilor tăi, care nu văd lucrurile în felul tău. Într-un fel, săptămâna aceasta te face să rămâi pe poziții și chiar dacă vei descoperi că ai fost direcționat greșit sau că ai greșit cu dorințele sau convingerile tale, măcar tu ai fost cel care te-a îndrumat în direcția respectivă, motiv pentru care trebuie să-ți urmezi intuiția. 

Date și tranzite de care să ții cont: 4, 6, 8, 9 martie.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Vei avea multe alegeri de făcut sub presiune, dar în final vei reuși să-ți dai seama ce e corect sau nu. Confuzia ar putea fi cea care îți deschide calea pe parcursul acestei săptămâni, dar ești o persoană căreia îi place să urmeze drumul cel mai greu, deoarece acesta este cea care te ajută să reții informația. Consideră că această săptămână este una care îți acordă cunoștințe deosebite, dar îți oferă lecțiile importante.


Date și tranzite de care să ții cont: 6, 10 martie.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Uneori, este nevoie să faci „curat” în urma greșelilor altor persoane, iar despre asta e această zi. Nu trebuie să te simți folosit, ci ia acest lucru drept o necesitate. Ești foarte iubit și respectat, și nu ai nevoie de o paradă organizată în onoarea ta. 


Date și tranzite de care să ții cont: 4, 5, 7, 8, 10 martie.

 

Leu 
(23 iulie - 22 august)

O disciplină strictă îți guvernează săptămâna, deoarece știi că singurul mod în care vei ajunge să le dai de capăt problemelor tale particulare este să le înfrunți direct. Fie că are legătură cu viața ta amoroasă sau pur și simplu cu un obicei prost care trebuie eliminat, vei fi rapid, atent și sincer. Te îndrepți spre succes, Leu.


Date și tranzite de care să ții cont: 5, 7, 9 martie.

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Niciodată nu ți-a plăcut ca deciziile importante să fie lăsate în seama ta, dar ironia de a fi tu este că, atunci când vine vorba de ceva ce îți dorești cu adevărat, nu lași pe nimeni să se apropie și să te influențeze.

Este o săptămână foarte pozitivă pentru tine, deoarece arată că atunci când îți dorești ceva, te ții de acel lucru ca de un lipici. 


Date și tranzite de care să ții cont: 7, 8 martie.

 

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o săptămână de iubire și adorație pentru tine, Balanță, deoarece stelele sunt toate aliniate pentru ca tu și o altă persoană să împărtășiți ceva frumos împreună. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, că viața ta amoroasă este pe cale să ia o turnură spre bine. Rămâi deschis și să știi că orice s-ar întâmpla în această săptămână, totul se întâmplă pentru a-ți arăta că dragostea este reală, adevărată și că e parte din viața ta.


Date și tranzite de care să ții cont: 4, 6 și 8 martie.

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Deși te simți bine pentru că ai avut câștiguri mai în ultima vreme, vei dori totuși să ai grijă la cheltuieli, deoarece în această săptămână s-ar putea să exagerezi un pic prea multi. Nu vrei să faci asta, însă îți ies lucruri în cale în fața cărora nu poți rezista. 

Aceasta este o săptămână a banilor pentru tine, Scorpionule, dar este, de asemenea, despre discreție și reținere. 


Date și tranzite de care să ții cont: 6, 7, 9, 10 martie.

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se poate să te fi implicat într-un proiect care nu mai ajunge odată la final, dar tu vrei să faci lucrurile repede. Săptămâna aceasta îți arată că unele lucruri chiar au nevoie de timp, pentru a te conduce către succes.

Date și tranzite de care să ții cont: 5, 7, 9 martie.

 

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână treci în revistă câteva amintiri care te lasă cu un sentiment minunat în legătură cu viața ta. Da, ai făcut câteva greșeli, dar fiecare te-a condus în acest loc. Oamenii și experiențele care te-au doborât sunt tot cele care ți-au dat ocazia să te schimbi, atunci când era nevoie de schimbare și iată-te astăzi aici, simțindu-te bine în legătură cu fiecare mișcare pe care ai făcut-o vreodată. Aceasta este o săptămână uriașă pentru vindecare personală, Capricorn, și vei face o mare parte din ea, așa cum ți-a prescris universul. 

Date și tranzite de care să ții cont: 5, 9 martie.

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă există un lucru la care te gândești, acela este să-ți așterni gândurile pe hârtie, deoarece ai o serie de amintiri pe care vrei să le scrii într-o cart, sau într-un jurnal. Ești super creativ în această perioadă și vrei să faci ceva artistic cu tot ce ai adunat până acum, așa că nu te mira dacă te vei lansa într-un proiect în acest sens.

Date și tranzite de care să ții cont: 6, 7, 8, 9 martie.

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Calmul și liniștea îți vin în ajutor, căci știi că lumea din jurul tău se destramă, dar tu trebuie să rămâi cât mai calm și liniștit. Asta nu înseamnă că ești în pericol Ești doar un observator pasiv la lucrurile pe care oamenii le fac în jurul tău.  Vei fi persoana care le va arăta celorlalți că a avea o atitudine zen ar putea fi cea mai bună metodă dacă cineva vrea să trăiască o viață liniștită.

Date și tranzite de care să ții cont: 4, 6, 8 martie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel