Horoscop săptămânal, 3 - 9 iulie, 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Horoscop săptămânal pentru perioada 3- 9 iulie.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Vei face o mișcare îndrăzneață și vei merge de unul singur acolo unde nimeni altcineva nu îndrăznește să meargă săptămâna aceasta, Berbec. Tu ești cel care stabilește limitele și ești gata să riști. Oamenii vor fi uimiți de tupeul tău și, deși s-ar putea să îi auzi pe cei care te contrazic pe fundal, acesta este un moment în care vei ști cu siguranță că se îndoiesc de tine pur și simplu pentru că sunt intens invidioși pe tine. 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Să pui piciorul în prag este ușor pentru tine și asta vei face în săptămâna 3- 9 iulie 2023. De ce? Pentru că partenerul tău romantic are în cap că "așa și așa" este o idee bună, iar tu știi mult mai bine decât el că nu numai că este o idee proastă, dar este o idee care nu va vedea niciodată lumina zilei. Partenerul tău depinde de perspicacitatea ta, iar tu îl vei ajuta să înțeleagă că nu există nimic bun în ideea lui.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

În timp ce lumea se învârte, tu mergi în direcția opusă. Ești pe punctul de a le trage o țeapă tuturor celor pe care îi cunoști, iar lucrul interesant este că totul este spontan, nici măcar TU nu știai că te vei simți așa sau că vei acționa în acest fel. Ești suficient de puternic pentru a te retrage și nu vei fi sedus sau manipulat în ceva ce nu vrei să faci. 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să fii una dintre persoanele care sfârșesc prin a se despărți săptămâna aceasta. Doar la asta te gândești: la un viitor pe care nu-l poți defini. Poți lăsa ca acest lucru să te îngrijoreze sau să îl vezi ca pe o oportunitate de a crește. Indiferent ce se întâmplă cu viața ta amoroasă, Rac, ți se oferă o a doua șansă, într-un fel sau altul.


Leu
(23 iulie - 22 august)


Iubirea îți arată o altă față a sa; astăzi, Leu, deși simți că ești deschis la orice, s-ar putea să fii luat prin surprindere de evenimentele din această săptămână. Partenerul tău sentimental se schimbă, iar acest lucru începe să te îngrijoreze. Nu vrei ca totul să se destrame, însă a ajunge la inima lui pare aproape imposibil.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să te simți un pic neîndreptățit în această săptămână, ca și cum ceva din viața ta din acest moment te face să simți că oamenii îți datorează ceva. Acest lucru se referă la prieteni, familie și partener. Pur și simplu crezi că ai făcut destule și că săptămâna aceasta este momentul în care oamenii trebuie să te satisfacă. 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Dezamăgiri mari vin spre tine în această săptămână din cauza așteptărilor neîmplinite. Îți bagi în cap că ești cumva special și, deși ai câteva trăsături uimitoare, nu ești mai special decât oricine altcineva, dar să vezi acest lucru în acțiune te nemulțumește enorm. În săptămâna 3 - 9 iulie, tranzitele te influențează astfel încât să te simți ca și cum ai fi "mai presus de toate", iar de aici încep serioase problemele.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ajungi să te cerți cu persoana iubită pe parcursul acestei săptămâni, iar această ceartă escaladează, atunci înțelege un singur lucru: tu ai vrut să fie așa. S-ar putea să nu vrei să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă, dar există un motiv întemeiat pentru care acest final trebuie să se producă, și asta pentru că ești nefericit și trebuie să faci o schimbare. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Banii continuă să curgă din toate părțile. Iubești banii și ești complet de acord să recunoști asta, mai ales pentru că ai văzut prea multe zile întunecate și falimentare în viața ta. Acum, săptămâna aceasta te convinge că și tu ești un jucător. Continuă să joci, Săgetătorule.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să te afli în aceeași zonă cu Săgetătorul în această săptămână, deoarece și tu vei avea parte de profituri importante. Ești de neoprit și, deși se știe că ai călcat pe câteva cadavre pentru a ajunge unde ești acum, asta cu siguranță nu-ți ia strălucirea. Ești serios când vine vorba de a face bani și, uneori, asta frânge inimile celor din jurul tău, dar asta e problema lor, nu a ta.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai impresia că toți cei din jurul tău trec prin momente dificile, iar tu pur și simplu nu ești pregătit să empatizezi cu ei. Vei opta pentru ceea ce îți face cel mai mult plăcere, care se găsește în general în interiorul minții tale imaginative. Nu ești acolo pentru prieteni în această săptămână, ci e totul este pentru tine.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Să pretinzi că lucrurile merg așa cum vrei tu te va face să te simți frustrat și singur în săptămâna 3 - 9 iulie 2023. Tu știi ce este corect și, din păcate, nu contează cât de amabil ești sau cât de mult sens ai atunci când încerci să ajuți pe cineva. Aceștia te evită în mod clar. Da, ai dreptate și da, ai sens, dar a fost asta vreodată suficient pentru a convinge pe cineva de valoarea ta? Vei fi subapreciat și dat la o parte în această săptămână, Pești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel