Horoscop săptămânal 3 - 9 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop săptămânal pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cuvintele tale cheie pentru săptămâna 3 - 9 aprilie sunt reziliența, perseverența și puterea. Se pare că ai multe pe cap, Berbec, iar pentru a realiza tot ce ai pe lista de lucruri de făcut, va trebui să rămâi puternic și concentrat. O modalitate rapidă de a face lucrurile la timp va fi să îți comunici nevoile cuiva care te poate ajuta cu volumul de muncă. Nu vă sfiiți să cereți ajutor. Respectați planul și totul va merge bine.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta te vei baza foarte mult pe sensibilitatea emoțională, pe creativitate și pe intuiție, Taur. Cineva din viața ta pare să aibă nevoie de tine un pic mai mult decât de obicei, iar ție îți place să fii în rolul ăsta. Îți dă un sentiment de scop; vrei să produci și mai mult atunci când te simți iubit. Este posibil să ai momente în care te simți copleșit, așa că ia-ți un moment pentru a respira și a trăi în momentul prezent.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Dacă există un lucru care te enervează, acela este ideea de a trebui să te conformezi regulilor altcuiva, mai ales atunci când nu ești de acord cu acele reguli. Săptămâna aceasta te face să te lupți cu sistemul - din nou, și chiar dacă rareori câștigi în această "luptă", cu siguranță nu te împiedică să încerci. Ceea ce este bine este că îți poți găsi propria cale în această perioadă, așa că, indiferent de ceea ce se întâmplă "acolo", vei avea propriul tău loc privat în care să-ți găsești liniștea.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Nimănui nu-i place să i se spună "calmează-te" sau "ai răbdare", dar acesta este cel mai bun sfat pentru tine în această săptămână, Rac. Avem în vedere ceva financiar aici, ca și o investiție sau un proiect cu care îți pierzi răbdarea. Vrei ca lucrurile să meargă mai repede, dar se pare că nu se întâmplă asta, iar această lipsă de răbdare poate părea nepoliticoasă sau lipsită de considerație față de ceilalți, ca și cum ar trebui să te preocupi și de alte persoane. Rezistă, Rac; vei trece peste asta.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)


Te așteaptă o săptămână plină de echilibru, adaptabilitate și multitasking. Este posibil să ajungi să te simți ca și cum ai face un număr de jonglerie și, de asemenea, să constați că prioritățile tale sunt date peste cap. Nu știi ce să faci mai întâi, iar dacă lași acest lucru să te afecteze, s-ar putea să ajungi să ridici din umeri și să te îndepărtezi de toate, ceea ce NU este deloc o idee bună, Leu. Ia totul cu calm; să știi că nu va fi o săptămână "ușoară", dar dacă te ții tare, vei obține ceea ce vrei.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Neliniștea îți guvernează săptămâna, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece așa îți este tot timpul. S-ar putea ca în perioada 3 - 9 aprilie să fii atras de energii lunare care chiar nu te lasă să stai locului. Nu ești o persoană care să poată "medita pentru a alunga durerea" și, deși ai nevoie disperată să îți vindeci creierul, s-ar putea să ajungi să te amorțești cu televizorul sau cu jocurile video. Îți dorești odihnă, dar nu o poți găsi singur.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Există o singură cale spre succes pentru tine săptămâna aceasta, Balanță, prin simțul practic. Îți dorești confort și ești dispus să faci tot ce este necesar pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu aștepta nimic de la nimeni și rămâi la principiul "dacă vrei să faci ceva, atunci fă-o singur". Acesta este un mod foarte bun de a aborda viața și ai face bine să fii prudent. Fii deliberat în acțiunile tale și vei găsi succesul.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aceasta poate fi săptămâna în care fie îți iei liber de la serviciu, fie îți pui la punct un plan de autoîngrijire. Ai nevoie să te vindeci, ceea ce ar putea fi legat de dragoste și relații. Tu și partenerul tău vă certați de ceva vreme și nu arată prea bine lucrurile. Acest lucru te doare, dar te simți inspirat de noutatea lunii aprilie și vrei să schimbi lucrurile în bine. Să ai grijă de tine însuți va da un impuls în acest sens, deoarece atunci când te iubești pe tine însuți, ești mai capabil să îl iubești pe celălalt.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


S-ar putea să observi că, deși ești o persoană foarte muncitoare, munca a început să se acumuleze, așa că trebuie să înveți cu adevărat cum să iei ritmul. Fiind un Săgetător competitiv, s-ar putea să ajungi să te întrebi cu cine anume concurezi, pentru că revelația ar putea fi că tu ești acela. Nu trebuie să mai dobori niciun record. Ia-o mai ușor ca să nu te epuizezi. Vei face în continuare o treabă excelentă, chiar dacă încerci să îți ușurezi sarcina.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Săptămâna aceasta, Capricorn, ești cu adevărat în contact cu energia lui Neptun, căci s-ar putea să descoperi că, dintr-un motiv oarecare, perioada 3 - 9 aprilie 2023 te poartă în lumea fanteziei... fie și numai pentru a scăpa de o realitate care ți se pare opresivă. Este în regulă; cu siguranță nu ești singur în această gândire. De asemenea, este posibil să ai o decizie foarte urgentă care are nevoie de contribuția ta și vrei să eviți să îți iei un angajament; vrei să te scapi de responsabilitate în această săptămână, motiv pentru care te simți atât de înclinat să visezi cu ochii deschiși.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ceva te-a preocupat și, dacă nu afli cum se va termina, simți că-ți vei ieși din minți. Luna în Leu s-ar putea să te facă să te simți puternic, dar Neptun aduce îndoiala, iar toate acestea s-ar putea să se termine cu un sentiment de deconectare de propriile emoții. Anticipezi o traumă pur și simplu pentru că încă mai ai răni vechi de care trebuie să te ocupi.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Dintre toate semnele de aici în această săptămână, tu ești cel care se găsește profund implicat în romantism și dragoste. Aceasta ar putea fi săptămâna în care te îndrăgostești nebunește, iremediabil de cineva. Ești fermecat și sedus; în acest moment, ești pur creativ și entuziasmat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel