Horoscop săptămânal, 29 ianuarie - 4 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop săptămânal pentru perioada 29 ianuarie - 4 februarie 2024

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

O să vrei să-ți faci auzit punctul de vedere și să lupți, din nou, împotriva unor lucruri precum e discriminarea și lipsa de respect. Săptămâna aceasta te face să știi prea bine că, pe termen lung, tu ești eroul zilei și că, dacă cineva te va duce din punctul A în punctul B, nu este un iubit, ci ești tu și numai tu, Berbec. Săptămâna aceasta vine ca un memento pentru tine să te folosești de puterea ta, mai degrabă decât să te bazezi pe sfaturile sau aprobarea altora.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Doar pentru că ești cunoscut pentru faptul că uneori nu ai chef să faci anumite lucruri nu înseamnă că ești leneș. Există multă presiune asupra ta în această săptămână. Este în regulă, poți face față, dar condițiile trebuie să fie stabilite de tine și numai de tine. Cu alte cuvinte, o vei face în felul tău, în ritmul tău. Nu te simți amenințat de timp.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Chiar dacă vrei să pui presiune pe tine în această săptămână și să acționezi, în realitate ai prefera să pierzi timpul, să te joci sau pur și simplu să eviți munca "grea" care necesită atenția ta acum. Există o mulțime de energie bună în jurul tău, dar, deși acest lucru te poate încuraja, s-ar putea să nu fie suficient pentru a te inspira să te miști rapid. Aceasta este principala problemă aici, în această săptămână: nu ești sigur pe tine și, prin urmare, nu ai încredere în sincronizarea lucrurilor.

 

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Acum te simți ca și cum ai fi într-o poziție de putere și autoritate. Acest lucru îți dă impresia că poți să te miști când vrei și să faci ce vrei. Te simți atât de sigur pe tine, încât ai putea trece cu vederea ceva ce necesită o analiză intensă.


Tranzitele care te afectează cel mai mult sunt Luna în trigon cu Saturn, Luna cu Venus și Luna în cuadratură cu Saturn. Datorită acestor tranzite "furioase", latura ta rebelă va fi puternic exploatată pe parcursul acestei săptămâni. Este posibil să spui 'nu' unor oportunități extraordinare pentru că tu crezi că știi mai bine ce e bine pentru tine.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea ca în această săptămână să eviți responsabilitatea, dând vina pe alții. Acesta este un lucru foarte evident la tine și o știi și tu.

Trigonul Soare-Lună este un tranzit care te va trezi din somnul tău paranoic în această perioadă. Îți va arăta că nu poți da vina pe alții pentru propriile greșeli și că greșelile pe care le faci nu sunt îngrozitoare și pot fi rezolvate. Ele vin pentru a învăța din ele. 

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Nu vrei să te mai încadrezi în așteptările nimănui. Te-au obosit părerile celorlați și vrei să fii natural, așa cum ești tu de regulă. Vei vrea să faci lucrurile pe cont propriu și, deși poate fi o cale singuratică, este calea pe care ai ales-o și nu-ți mai pasă cu adevărat de ceea ce cred prietenii sau familia despre tine.

 

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să realizezi în această săptămână faptul că depui prea multă muncă încercând să-i faci pe alții să fie fericiți. Deși te poți simți singur în această perioadă, vei ști că inima ta este la locul potrivit și că succesul este eventual este și el inevitabil.

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Abordarea ta în această săptămână este una rapidă și viguroasă; nu aștepți să primești aprobare și nici nu stai degeaba, în speranța că cineva se va alătura și te va ajuta. Ai o mentalitate de succes și totul se învârte în jurul ideii de transformare totală. Ești aici pentru a te schimba pe tine însuți, ceea ce începe cu adevărat în această săptămână.

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

În săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2024, vei dori să-ți faci opiniile cât mai auzite, chiar dacă ele pot fi unele controversate. Acest lucru nu face decât să scoată la iveală latura războinică a personalității tale, deoarece simți că dacă lucrurile sunt într-un anumit fel, trebuie să fii responsabil pentru modul în care au ajuns așa. 

 

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Vei face lucrurile în felul tău pentru a-i ajuta pe cei din jur în această săptămână. Dacă acest lucru înseamnă că trebuie să-ți faci timp pentru a ajuta un prieten, atunci vei face acest lucru. De asemenea, ar putea însemna că, în timpul liber, te-ai putea dedica unor acțiuni caritabile sau ai putea să te oferi voluntar pentru o cauză nobilă la alegere. Vezi viața ca fiind plină de satisfacții și specială, iar tu vrei să fii la datorie și să dai tot ce ai mai bun.

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Așteaptă-te să te întâlnești cu prietenii în această săptămână, dar trebuie să știi asta: tu ești liderul grupului, Vărsătorule. În timpul Lunii opuse lui Jupiter, nu vei suporta lipsa de entuziasm a nimănui. Ai nevoie ca toți cei din cercul tău de prieteni să aibă la fel de multă energie ca și tine. Rămâne de văzut dacă ei pot ține pasul, dar tu, pe de altă parte, vei emana entuziasm pur.

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Uneori ai prefera ca toată lumea să te lase în pace, și asta nu pentru că ești antisocial sau că îi urăști pe ceilalți, ci pu și simplu că vrei intimitate și liniște. Perioada te face să te simți foarte ferm în legătură cu unele decizii pe care le-ai luat, în special cele financiare. Atunci când subiectul sunt banii, chiar nu vrei sfaturi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel