Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop cu Neti Sandu. Iată care sunt previziunile pentru săptămâna 23-29 ianuarie. 

Horoscop 23-29 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV

Berbec

E posibil să aveţi un succes în carieră, să deveniţi şi mai vizibili în societate, să lucraţi şi în paralel la mai multe proiecte şi personale şi de serviciu.

Taur

O promovare la serviciu, dar o să fie ceva antrenant, care să vi se potrivească şi o să vă achitaţi onorabil, drept care o să luaţi şi bani.

Gemeni

Un nou proiect la orizont şi o să câştigaţi, pe lângă bani, o notorietate care o să vă consolideze statutul şi o să aveţi uşi deschise peste tot.

Rac

E momentul marilor reușite și o să investiți toate resursele ca să vă atingeți un obiectiv pe care vi l-ați propus mai de mult, dar nu au fost condiții propice.

Leu

O să vă lansaţi şi voi într-o nouă aventură profesională c-aveţi o bună intuiţie, fler în afaceri şi o să fructificaţi – ce aţi început anul trecut.

Fecioară

E o problemă importantă de rezolvat, poate are legătură cu familia, cu o investiţie pe care vreţi s-o faceţi, dar trebuie să fie şi ai voştri de acord. Vedeţi ce şi cum.

Balanță

Se poate să vă asociaţi cu cine trebuie ca să vă puneţi în valoare, să luaţi şi bani şi să deschideţi o nouă perspectivă în sfera profesională, în carieră.

Scorpion

Se poate să vă faceţi cunoscute calităţile în societate, să primiţi un titlu, să vă promovaţi, în continuare, munca, să vă faceţi un nume, dacă nu v-aţi impus până acum.

Săgetător

Vi se face, din nou, o ofertă de lucru şi poate vă duceţi dacă aţi acumulat nişte nemulţumiri la actualul serviciu, că oferta pare să fie generoasă.

Capricorn

Se poate să aflaţi despre o ofertă de muncă, o nouă provocare pe linie profesională şi o să fie o nouă direcţie de urmat, în carieră.

Vărsător

La voi, sfera financiară se colorează frumos și o să luați bani, c-aveți proiecte serioase la orizont, și o să aveți asigurată baza financiară.

Pești

O să recuperați o sumă de bani pentru care ați tot făcut investiții și o să vă mai achitați din taxele de început de an, impozite, lucrurile suplimentare care „înghit” bani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel