Horoscop săptămânal, 22-28 ianuarie, 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop săptămânal pentru perioada 22-28 ianuarie, 2024.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

Săptămâna aceasta, 22 - 28 ianuarie 2024, te pune la grea încercare, Berbec, și te face să duci atât de multe bătălii încât s-ar putea să începi să te întrebi unde începe una și unde se termină cealaltă. Tranzitele care "te afectează" cel mai mult în această săptămână sunt Luna în cuadratură cu Jupiter pe 25 ianuarie și Luna în cuadratură cu Uranus în ziua următoare. Aceste evenimente te vor face să te îndoiești de motivația ta, aproape până la punctul de a renunța.


Cu toate acestea, cu Venus și Saturn care apar la o zi după ce Uranus devine direct, pe 27 ianuarie, vei vedea că tot ce ai nevoie cu adevărat este să rămâi cu ceea ce crezi și să încerci să nu te implici prea mult cu alte persoane și cu ego-urile lor. Nu poți evita orgoliile oamenilor și, știind acest lucru, chiar este vorba de a-ți alege bine bătăliile. Da, veți lupta și veți cere, dar va depinde de voi să vă dați seama câtă energie doriți să dedicați fiecărei bătălii în parte.

Date și momente de care să ții cont: 24, 25, 27 ianuarie.

Trebuie să te obișnuiești cu ideea că nu ești ca ceilalți, Berbec, și nici asta nu este neapărat un lucru grozav. Poți fi insistent și arogant uneori și nu știi când să-ți asumi rolul de umil; nu știi totul, dar știi cum să faci lucrurile să funcționeze pentru tine, așa că orientează energia spre partea pozitivă.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi în modul de supraviețuire în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024, deoarece te simți presat să te ocupi de afaceri în moduri care sunt copleșitoare și nedorite, și totuși, iată-te aici, făcând ceea ce trebuie făcut. Vei descoperi că tranzite precum Luna opusă lui Pluton care se învârt în aceeași zi cu Luna Plină în Leu, 25 ianuarie, sunt deosebit de dure pentru tine. Mercur în conjuncție cu Marte, pe 27, te-ar putea face să te simți de parcă ai vrea să te rupi în două.

Totul este în regulă, pentru că ai un mod de a trece peste lucruri, motiv pentru care chestia cu "modul de supraviețuire" se simte ca o realitate. Te îndrepți spre ușurare și o mare parte din asta are legătură cu faptul că dragostea este în viața ta și va salva ziua, sau săptămâna, cum este în acest caz. Venus în trigon cu Jupiter te face să știi că, indiferent cât de greu este totul, dragostea vine la final pentru a-ți arăta că ești în siguranță, în siguranță și protejat.

Date și momente de care să ții cont: 22, 25, 28 ianuarie.


Nu fi surprins dacă te vei întâlni cu cineva drag în această săptămână, pentru că, cu siguranță, vei face o muncă asupra ta. Așa cum se întâmplă, uneori cei dragi nu înțeleg când avem nevoie de timp departe de ei... ceea ce ție îți trebuie în doze mari. Revendică-ți spațiul și menajează-te. Totul este în regulă, Taur.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să constați că, dacă există lecții de învățat în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024, le vei învăța pe calea cea mai grea, deoarece această săptămână aduce un pic din vechea ta naivitate și s-ar putea ca oamenii să profite de tine. Soarele în cuadratură cu Jupiter, pe 27, îți arată că nu vei rămâne mult timp în acea stare de inocență și că înveți repede când vine vorba de a ieși din încurcătură, lucru pe care îl vei face în această săptămână.


Energia Lunii pline te face să te simți supărat pe tine însuți pentru că ai fost atât de naiv, dar ești și o persoană care nu rămâne mult timp într-o poziție, așa că vei profita de tranzite precum Uranus direct și te vei repune pe drumul cel bun cât ai zice pește. Da, se vor întâmpla câteva răsturnări de situație în perioada 22 - 28 ianuarie 2024 și s-ar putea să constați că nu ești atât de "cool" pe cât ai vrea să te prezinți, dar te vei descurca. Trăiește și învață, așa cum se spune.

Date și momente de care să ții cont: 23, 25, 27 ianuarie.

S-ar putea să ajungi să petreci aceste zile cu sentimentul că nimeni nu te înțelege, iar dacă duci această atitudine prea departe, se va transforma foarte repede în autocompătimire. Încearcă să îți păstrezi echilibrul, știind că totul se rezolvă întotdeauna dacă nu îl alimentezi cu tone de energie negativă și proiecții întunecate.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Dacă săptămâna aceasta te-a făcut să cauți dreptate, vei vedea că este destul de ușor să echilibrezi balanța în perioada 22 ianuarie - 28 ianuarie 2024, deoarece există multe tranzite care lucrează în favoarea ta. Ceea ce ar fi bine să descifrezi este dacă mergi după dreptate sau după răzbunare, deoarece există o mare diferență aici. Ai tranzite precum Venus în Capricorn care te ajută să găsești echilibrul, dar dacă vrei cu adevărat să faci rău cuiva, s-ar putea să descoperi că acest lucru lucrează împotriva ta în timpul Lunii opuse lui Pluton.

Luna Plină în Leu s-ar putea să te facă să crezi că ești un fel de magician care "se va răzbuna", dar nu te îngâmfa prea mult cu acest tip de gândire. Săptămâna aceasta te-a umilit și pe tine. Trebuie să vă puneți sentimentele în perspectiva potrivită. Echilibrul este disponibil pentru tine; încearcă să nu faci o călătorie de putere din orice avantaj pe care îl poți obține. Ceea ce se întâmplă se întoarce, așa că ține minte asta.

Date și momente de care să țineți cont: 22, 23, 25 ianuarie.


Totul conduce și se învârte în jurul Lunii pline pentru tine, Rac, ceea ce îți oferă posibilitatea de a alege în ce vrei să-ți torni energia în această săptămână. Ești hotărâtă să rănești această persoană doar ca să-i "arăți" din ce ești făcută sau ești suficient de zen pentru a ști că universul va echilibra lucrurile fără ajutorul tău?

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta, 22 ianuarie - 28 ianuarie 2024, va fi extrem de avantajoasă pentru tine dacă educația este acolo unde te duce mintea sau dacă ești o persoană care îi poate învăța pe alții. Ceea ce trebuie să ai în vedere este că ai o muncă de îndeplinit și că a fi lăudat nu face neapărat parte din ea. În timpul Lunii pline în Leu din 25 ianuarie, s-ar putea să te simți ca și cum ți s-ar "datora" ceva și ar fi neglijent din partea ta să gândești astfel.


Ceea ce se întâmplă pentru tine în această săptămână este că tranzite precum Soarele în cuadratură cu Jupiter și Uranus direct sunt aici pentru a te ajuta și că, pe 27 ianuarie, ai putea descoperi că norocul se îndreaptă spre tine în ceea ce privește oportunitățile. Ceea ce este important să știi este că totul este o experiență de învățare și chiar dacă te numești "profesor", asta nu înseamnă "maestru". Deschide-ți inima la ideea că și tu ești aici pentru a învăța.

Date și momente de care să țineți cont: 25, 26, 27 ianuarie.

Săptămâna aceasta te face să țopăi de colo-colo încercând să mulțumești cât mai mulți oameni, iar ceea ce ai putea descoperi este că, deși oamenii sunt dornici să audă ce ai tu de spus, sunt la fel de dornici să audă și ce au de spus și "ceilalți", așa că, chiar dacă este Lună Plină în Leu, nu înseamnă că tu ești vedeta spectacolului din această săptămână.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Deși s-ar putea să nu te simți pregătit, dispus și capabil să intri în rolul de superstar, te simți destul de pozitiv în legătură cu felul în care merg lucrurile în această săptămână, 22 - 28 ianuarie 2024. Personal, ai avut nevoie de un tranzit precum cel al lui Uranus direct, pur și simplu pentru că vrei să te întorci la vechea ta stare de spirit nebună, deoarece lucrurile au fost mult prea serioase în ultima vreme și pur și simplu ți-a trecut "peste".

Toate acestea funcționează pentru tine, deoarece Luna Plină va alimenta acest tranzit pentru tine și vei putea canaliza acea energie intensă pentru a fi creativ și productiv. Este ceva de care aveai nevoie și vei descoperi că, odată cu cele câteva tranzite ale lui Venus care vin odată cu săptămâna, acea energie canalizată ar putea sfârși prin a fi cheltuită pentru a te distra cu partenerul tău romantic. Aceștia vor primi cu siguranță cu bucurie acest tip de comportament înapoi în viața lor.

Date și momente de care să ții cont: 25, 27 ianuarie.


În loc să devii o piatră, vei dori să rămâi pe loc, dar să te îndoi ca o trestie, știind că nu poți închide totul, chiar dacă este din motive întemeiate. Trebuie să rămâi deschis într-o oarecare măsură, deoarece săptămâna aceasta ai la dispoziție niște lecții de care trebuie să te îmbibi. Nu-ți face prea multe griji, Fecioară. Suntem cu toții în asta împreună.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să te simți ca și cum singura persoană în care poți avea încredere în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024 ești tu însuți, Balanță, iar acesta nu este de fapt un lucru teribil. Încrederea în tine însuți este un semn al iubirii de sine și al respectului de sine, iar cu Uranus care intră direct pe 27, vei descoperi că te-ai subestimat cu adevărat în ultimele săptămâni. Acum, că această energie este din nou pe drumul cel bun, s-ar putea să simțiți nevoia de a vă retrage și de a vă gândi mult și bine.


În timp ce ești implicat activ în angajamente sociale, inima ta este cu persoana iubită. Este, de asemenea, persoana care vă permite să vă acordați propriul spațiu bine necesar în perioada 22 - 28 ianuarie 2024. Sfârșitul săptămânii te face să te întorci la ei cu brațele deschise, deoarece Luna face trigon cu Venus și Venus face trigon cu Jupiter, într-o reîntâlnire foarte iubitoare, caldă și romantică. Săptămâna aceasta îți aduce noroc și timp solitar petrecut în liniște și introspecție.

Date și momente de reținut: 24, 25, 28 ianuarie.

Tu și partenerul tău romantic veți cădea de acord în această perioadă că onorați cu adevărat tot ceea ce credeți când vine vorba de dragoste și respect. Săptămâna aceasta te simți foarte bine în ceea ce privește relațiile în general și s-ar putea să descoperi că săptămâna viitoare îți rezervă și mai multe lucruri la fel.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Câteva mișcări naive s-ar putea să te aducă în centrul atenției în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024 și s-ar putea să simți că ar fi trebuit neapărat să îți ții gura. Ești predispus să vorbești deschis în această săptămână și, cu tranzite precum Luna și Soarele în Leu în cuadratură cu Jupiter, ceea ce va ieși din gura ta ar putea fi pură naivitate și prostie, deși, la momentul respectiv, vei crede că ești cea mai deșteaptă persoană din încăpere.

Nu-i nimic, iar ceea ce e bine este că nimeni nu te trage de mânecă, ceea ce înseamnă că toată lumea în această săptămână este atât de ocupată cu propriile lucruri încât abia dacă observă gafa ta. Cel mai rău se întâmplă în timpul conjuncției dintre Mercur și Marte, care te va face să reacționezi ca și cum ai fi cea mai mare autoritate din lume în toate domeniile, doar pentru a descoperi că nu ești; ești doar o altă voce în mulțime care crede că le știe pe toate. Încă o dată ... este în regulă.

Date și momente de care să țineți cont: 25, 27 ianuarie.


Înțelege că o mare parte din norocul săptămânii vine la tine dacă ești deschis la puterea care vine împreună cu tranzitele. Dacă ajungi să te bați cu pumnul în piept din cauza acțiunilor prostești la care ai putea lua parte în această săptămână, atunci nu vei face decât să îți prelungești timpul în acea durere personală. Abține-te să iei totul "prea" în serios, Scorpionule.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, 22 - 28 ianuarie 2024, pe măsură ce ajungi să înțelegi că poate te-ai mințit pe tine însuți când a venit vorba de iubire, ai respins-o din viața ta, ca și cum tot ce ți-ar putea aduce ar fi nenorocire. Apoi, în cursul acestei săptămâni ți se pare că poate nu este o idee atât de groaznică să readuci dragostea în viața ta, iar în timpul tranzitului Lunii în opoziție cu Venus, pe 22, s-ar putea ca tu chiar să... îți deschizi inima la această idee.


Și este o idee bună, pentru că pe 23 Venus intră în Capricorn, ceea ce îți va arăta că ai tot dreptul să fii fericit dacă fericirea este ceva ce vine din iubirea unei alte persoane. Deși totul ar putea fi "pași mici" pentru tine, Săgetătorule, vei putea vedea această săptămână, 22 - 28 ianuarie 2024, ca fiind prima săptămână din noul tău "plan de iubire". Poate că este în regulă să iubești o altă persoană. La urma urmei, ai învățat atât de multe doar pentru a ajunge în acest loc.

Date și momente de care să ții cont: 26, 27, 28 ianuarie.

Săptămâna aceasta vine cu adevărat de pe terenul stâng și, pentru prima dată după foarte mult timp, vei vedea acest lucru într-o manieră cu adevărat jupiteriană, adică ești deschis și dispus să inviți dragostea în viața ta. Așa ar trebui să fie pentru tine și s-ar putea ca în acest weekend să descoperi că povestea ta de dragoste cu îndrăgosteala.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai o puternică energie a lui Saturn care te urmărește săptămâna aceasta, 22 - 28 ianuarie 2024, și ai de gând să profiți de ea, ceea ce, în cazul tău, înseamnă că vei face minuni la serviciu. Pentru ca tu să fii cât mai bun, trebuie să știi că mediul tău de lucru este stabil și, deși s-ar putea să se prezinte ca fiind cu totul ALTFEL stabil în această săptămână, vei face acel lucru pe care îl faci, și anume să pui totul în ordine, ca și cum ai fi un fel de magician.

Ai Luna Plină în Leu pentru a te provoca și îl ai și pe Uranus direct pentru a-ți arăta că, dacă îți pui mintea la contribuție, vei avea un cuvânt de spus; ești mâna destinului în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024. Ești persoana care poate nu doar să schimbe și să rearanjeze lucrurile, ci și cea care vrea să își asume acest rol, deoarece ai încredere implicită în tine însuți pentru această sarcină. Ești încrezător și înțelept în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024.


Date și momente de care să ții cont: 23, 24, 27 ianuarie.

Ai un secret care se ascunde sub acel exterior rece și dur al tău și este ceva ce numai tu poți rezolva. Săptămâna aceasta s-ar putea să te ocupi de acest secret, deoarece știi că, dacă vrei să fii la fel de productiv și creativ ca "la exterior", trebuie să lucrezi și la corpul tău interior.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei concentra foarte mult pe viața ta în această săptămână, 22 - 28 ianuarie 2024, Vărsătorule și asta înseamnă că vei lupta în același timp și cu cei din viața ta care nu cred în viața ta sentimentală. De ce ar trebui ca cineva de pe acest pământ să aibă un cuvânt de spus în această privință? Acesta este un lucru la care nu numai că nu știi răspunsul, dar este un lucru pe care ai început să îl resimți. Săptămâna aceasta te face să simți un resentiment profund față de prietenii care nu văd lucrurile așa cum vrei tu.


Energia lui Uranus este un lucru important în viața ta, iar cu Uranus care va deveni direct pe 27 ianuarie, vei dori să închizi zgomotul lumii pentru a te putea concentra pe dragostea pe care crezi că este a ta, chiar dacă ei continuă să încerce să-ți spună că această dragoste a ta este o fraudă. Preferi să nu te confrunți cu realitatea în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024, iar în timpul tranzitului ca Venus și Saturn, vei realiza că sentimentul tău de iubire este al TĂU să îl traduci - al nimănui altcuiva.

Date și momente de care să ții cont: 22, 25, 27 ianuarie.

Viața este frumoasă atâta timp cât rămâi fidelă la ceea ce crezi. Este adevărat. Nu joci în jocul altcuiva, tu ești cel care scrie regulile propriei tale vieți și nu, nu câștigi prea multă susținere, deoarece nu sunt multe persoane care vor să rămână alături de tine. Dar asta nu poate conta, deoarece nu te abați. Rămâi tu, rămâi adevărat, Vărsătorule.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te face să te simți de parcă ar fi un joc de așteptare și, deși nu ești chiar sigur când se va termina, știi că există un sentiment de disperare care însoțește o mare parte din perioada 22 - 28 ianuarie 2024 și care te deprimă. Ai Luna în trigon cu Neptun pentru a-ți începe săptămâna și asta te face să simți că nimic nu funcționează și că visele tale chiar nu se împlinesc pentru tine. Tot ce ești este puțin sensibil, Pești... nimic nu este atât de rău.

Poți lua Luna Plină în Leu în orice fel dorești; o poți folosi pentru a te încuraja și a te pune din nou pe picioare, sau poți lua această energie intensă și să-ți sapi o groapă mai adâncă în care să-ți plângi de milă. Partea bună este că Uranus se îndreaptă direct, ceea ce ar trebui să te facă să simți că a rămâne într-o depresie este doar o pierdere de timp prețios și creativ. Folosește această săptămână, 22 - 28 ianuarie 2024, pentru a-ți răscumpăra energia. Cheltuiește-o bine, nu o irosi.

Date și momente de care să ții cont: 25, 27 ianuarie. 


Cel mai bun lucru pe care îl poți face în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024 este să rămâi pe drumul cel bun și să nu crezi în fantezia celui mai rău scenariu. Vei constata că ai anumite zile în care sentimentul este mai mult negativ decât pozitiv. Să știi că acest lucru va fi în spatele tău și păstrează-ți cursul. Privește-te ca pe un învingător, Pești. Închipuiește-ți asta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel