Horoscop săptămânal 20-26 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Neti Sandu aduce previziunile astrale săptămânale, pentru perioada 20-26 februarie 2023.

Neti Sandu dezvăluie ce le așteaptă pe zodii în noua săptămână. Iată previziunile pentru perioada 13-19 februarie 2023, potrivit ȘtirilePROTV.

 

BERBEC

Noutăți, confirmări. O să dați drumul unui nou proiect, care o să vă aducă un plus de prestigiu și bani, dacă or să se lege frumos lucrurile pe parcurs. 

TAUR

Se poate să vi se ceară să munciți în plus, dar nu e o problemă pentru voi că munca vă menține în formă și știți că o să fiți plătiți, în mod sigur. 

GEMENI

Se rezolvă probleme mai vechi. Poate semnați în sfârșit un contract, care poate fi, la urma urmei, și de colaborare și o să vă bucurați de succes, pe mai multe planuri. 

RAC

O să mai cheltuiți niște bani cu casa și o să vă pregătiți de musafiri în weekend poate faceți o tratație de casă nouă sau poate e alt eveniment.

LEU

Poate vă invită cineva prin lume, să explorați noi orizonturi, să vă relaxați sau poate acolo e alesul/aleasa voastră și trebuie să vă decideți încotro.

 FECIOARĂ

Poate să încheie un proces în favoarea voastră și o să aveți de câștigat că vă îndreptați spre alt domeniu sau vă schimbați domiciliul. Ceva schimbări vor fi sigur. 

BALANȚĂ

Vi se fac oferte de lucru și n-o să lăsați să vă scape o asemenea ocazie, că v-ați putea rotunji veniturile și să fie și un confort financiar, normal. 

SCORPION

Se observă câștiguri și stabilitate în sfera financiară și o să puneți în ordine și tot ce ține de casă și de cheltuielile acestei perioade. 

 SĂGETĂTOR

E momentul unei schimbări radicale și o să vă puneți toate resursele și fizice, și emoționale la bătaie ca să iasă ceva de calitate. Extra. 

CAPRICORN

O să puteți recupera niște bani, dar e de insistat că o să îmi tot dați de rău-platnici și nu o să fie ușor să le scoateți banii, că ei se împotrivesc. 

VĂRSĂTOR

E posibil să vă puneți în valoare niște calități și să vă ocupați cu diverse activități care să adune și lume în jurul vostru, că aveți niște lucruri de demonstrat 

PEȘTI

Afacerile merg bine, o să apară și alți investitori, vi se fac diverse oferte de lucru în completarea celor existente, că o să atingeți apogeul cât de curând.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel