Horoscop săptămânal, 19-25 iunie, 2023. Cum influențează Solstițiul de vară fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Vara a sosit, iar horoscopul săptămânal pentru perioada 19 - 25 iunie aduce mai multe tranzite transformatoare care au puterea de a ne reîmprospăta viața și de a ne elibera de anumite obligații nedorite. O mulțime de energie negativă vine spre noi în această săptămână, dar sunt lucruri care ne vor da frâu liber. 

S-ar putea să găsim multe motive de nemulțumire, dar ne vom adapta și vom accepta, mai degrabă decât să ne plângem și să respingem. Ne vom găsi calea prin furtuna pe care ne-o prezintă numeroasele tranzite opuse, începând cu Luna opusă lui Pluton și ducându-ne la Luna opusă lui Neptun.

Este posibil să avem momente de mare îndoială de sine în această săptămână, dar nu ne vom putea separa de bucuria noastră copilărească, știind că solstițiul de vară este în fața noastră. În aceeași zi în care sosește vara, vom vedea că sezonul Racului își începe călătoria, iar aceste două tranzite majore vor fi ceea ce am putea numi "harurile noastre salvatoare" în această perioadă, potrivit yourtango.com

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

În săptămâna 19 - 25 iunie, vei primi vizita tranzitului Lunii în sextil cu Uranus, care îți va stârni imaginația până la punctul în care vei crede că poți face orice. Ești conștient de limitele tale, deși nu crezi că ar trebui să le iei prea mult în considerare. Ești o persoană cu voință puternică și insistentă, dar și pe drumul spre succes.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


O schimbare de planuri îți dezrădăcinează toate angajamentele anterioare, iar asta este foarte bine și foarte bine pentru tine. Lucrezi cu energia provenită din tranzitul Lunii în trigon cu Neptun, care îți activează imaginația. Nu vă temeți de ceea ce se întâmplă "afară", pentru că "aici" totul merge bine. Te bazezi pe mintea ta pentru confort în această săptămână, Taur.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Așteaptă-te la probleme la locul de muncă, în principal la o neînțelegere care poate merge prost cu un coleg de muncă în timpul tranzitului Lunii opuse lui Pluton, care se leagă în tine fără încetare și te face să te simți în defensivă. Nu vei fi neajutorat, dar te vei simți atacat. Evită să faci pe victima. Te vei ridica deasupra tuturor dacă vei reuși să te ții tare și vei avea răbdare. Să știi că asta nu va dura la nesfârșit, Gemeni. Este tot ce poți face mai bine pentru tine în acest moment.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Vei vedea cum spunând lucrul potrivit la momentul potrivit îți ajută situația și te stabilește ca fiind "persoana inteligentă din cameră". În timpul sextilului Mercur cu Marte, vei vedea că este în regulă să vibrezi cu forță... dacă ceea ce forțezi este pozitiv și benefic. Vei fi văzut ca fiind persoana care vindecă lucrurile în timpul acestei săptămâni și îți va face plăcere să-ți asumi acest titlu.

Leu
(23 iulie - 22 august)

În timpul Lunii sextil Mercur, vei fi în sfârșit gata să vorbești și să schimbi lucrurile. Ai ținut atât de mult timp și i-ai lăsat pe "ceilalți" să își spună părerea, dar ai observat și că nimeni nu spune nimic care să merite - nu în ceea ce privește acest proiect al tău. În cele din urmă, se pare că tu ești șeful și meriți să fii auzit și ascultat.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te pune din nou în formă, deoarece puterile Lunii în pătrat cu Uranus lucrează cu tine, mai degrabă decât împotriva ta. S-ar putea să fii cea mai problematică carte din pachet, dar nimeni nu se va putea îndoi de capacitatea ta de a face lucrurile în această săptămână... chiar dacă metodele tale sunt neconvenționale. Știi de ce este nevoie, iar dacă nu câștigi niciun concurs de popularitate în timp ce faci lucrurile, atunci este problema "lor", nu a ta.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cu Luna aflată acum în Fecioară, te simți suficient de puternic pentru a elimina ceva care te trage de prea mult timp. Ar putea fi vorba despre o schimbare a stilului de viață sau chiar despre o nouă relație. Ceea ce se știe este că, în timpul acestui tranzit, Balanța va vira spre partea de "acțiune" a balanței. Nu mai așteptați și nu mai stați pe gânduri. Este timpul să faci ceva în acest sens. Acțiune!

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

O neînțelegere la locul de muncă te poate supăra, deoarece Luna opusă lui Saturn îți pregătește situația astfel încât să spui un pic prea mult unei figuri de autoritate. Vine un moment la tine, Scorpionule, în care nu-ți pasă de ceea ce îți iese pe gură, dar ar fi bine să te abții dacă crezi că ai putut merge prea departe. Nu trebuie să o iei "până la capăt", poți să te scutești de suferință dacă te abții în săptămâna 19 - 25 iunie.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Săptămâna aceasta te face să te strecori în lumea ta privată, unde îți lași imaginația să te distreze. În timpul Lunii opusă lui Neptun, te vei simți ca acasă în capul tău, datorită modului în care ți se pare viața ta. Este mai bine să fii în siguranță decât să îți pară rău. Te simți ostil și furios față de lume, știind că dacă te implici nu vei rezolva nimic. Te retragi acolo unde știi că poți găsi alinare.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Vei folosi negativitatea săptămânii în avantajul tău, deoarece Luna în trigon cu Pluton pare să te fi scos din mulțime ca pe cineva care poate lua un lucru greșit și să-l îndrepte. Ești un maestru în a învârti o situație, iar ceea ce ai de lucru în această săptămână este atât tumultuos, cât și agravant. Cu toate acestea, vei vedea cumva succesul.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să te lovești pe tine însuți pentru că ai crezut puțin prea tare în puterea minții tale, deoarece Mercur în cuadratură cu Neptun te aruncă în aer și îți arată cât de mult te-ai înșelat în legătură cu cineva din viața ta. Ai vrut să crezi în această persoană, însă săptămâna aceasta îți dezvăluie ceva despre ea care este dezgustător și intolerabil.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Din moment ce este începutul verii și sezonul Racului în oraș, în general te încălzești cu vibrațiile care te așteaptă. Săptămâna aceasta îți arată că atitudinea este totul, deoarece ești unul dintre semnele zodiacale care pur și simplu nu se va scufunda odată cu corabia. Te poți bucura de ceea ce ai și vei petrece foarte puțin timp plângându-te de ceea ce nu ai. Totul este în regulă în orașul Peștilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel