Horoscop săptămânal, 18 - 24 septembrie, 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop săptămânal pentru perioada 18 - 24 septembrie, 2023.

 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta te pune să colectezi o mare parte din ceea ce ți se datorează, și ți se datorează foarte mult. Uneori simți că trebuie să lupți pentru ceea ce este deja al tău, iar această săptămână nu este diferită. Ești norocos, totuși, pentru că poți atât să iei înapoi ceea ce ai împrumutat, cât și să primești ceea ce ți se cuvine. Nici tu nu ești în stare să fii prea drăguț în această privință, dar vei face ceea ce trebuie să faci pentru a echilibra lucrurile în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Încă o dată, principala ta preocupare este munca și dacă ești sau nu ești cât de cât fericit la actualul loc de muncă. Se apropie sezonul de toamnă, iar tu nu ești sigur dacă vrei să continui acest job. Săptămâna aceasta, 18 - 24 septembrie 2023, ar putea fi călătoria ta de schimbare a carierei. Te afli într-o stare de flux; nimic nu este sigur. Va trebui să iei o decizie și să faci o mișcare majoră.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Deși s-ar putea să te simți oarecum confuz din cauza norocului tău în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023, vei fi totuși fericit să vezi că tot ceea ce ai vrut să se întâmple se întâmplă cu adevărat. Ești o persoană foarte harnică și te-ai dedicat meseriei tale. Cu toate acestea, ești o persoană care nu are încredere într-un lucru bun, așa că ar putea fi dificil pentru tine să te adaptezi la noul tău succes. Lucrurile merg foarte bine pentru tine din punct de vedere financiar, Gemeni.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Tentația te cuprinde în perioada 18 septembrie - 24 septembrie 2023, deoarece te simți puțin obosit de a fi atât de restrictiv cu tine însuți. Simți că-ți ești dator cu un răsfăț și știi cum se întâmplă... un răsfăț duce la altul și, înainte să-ți dai seama, ai intrat din plin în lăcomia de care ți-ai petrecut atât de mult timp disciplinându-te pentru a te îndepărta. Vei reveni la starea ta normală, dar ai grijă să nu exagerezi.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Pentru a face față unor lucruri mai puțin plăcute din viața ta, s-ar putea să petreci prea mult timp răsfățându-te cu lucruri precum mâncarea sau angajamentele sociale. Deși probabil că sună foarte distractiv, nu te vei putea bucura pe deplin în perioada 18 - 24 septembrie 2023, pur și simplu pentru că faci aceste lucruri pentru a evita să te gândești prea mult la viața ta amoroasă. Totul este bine în lumea ta și vei face ceea ce trebuie să faci ... vei putea chiar să treci peste orice durere sufletească pe care o simți, așa că rezistă, Leu.

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)


Sărbătorile și fericirea îți guvernează săptămâna. Ești fericit că te afli în centrul atenției. O meriți și tu, mai ales pentru că atenția care ți se acordă este pozitivă și apreciativă. Veselia și conversațiile bune joacă un rol important în modul în care această săptămână se desfășoară pentru tine, Fecioară, și sincer, nu spui niciodată nu unei petreceri. 

 

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Totul ți se pare proaspăt și nou și, deși lucrurile nu sunt tocmai "ușoare", știi că le poți face ușoare doar aplicând răbdarea și înțelepciunea. Ești impulsionat să te faci fericit și acest lucru va fi destul de ușor de realizat în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023. Ai pus bazele și acum ești gata să mergi mai departe.

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viziunea ta asupra vieții de acasă s-a schimbat oarecum, deoarece această săptămână îți dă de înțeles că lucrurile nu sunt chiar așa cum ți le-ai imaginat... cu toate acestea, ești adaptabil în timpul sezonului Balanță. Ești prea fericit să arăți că nu ești blocat în a fi într-un anumit fel. Faptul că ești capabil să accepți planurile și dorințele altora îți arată că ești deschis și dispus să înveți și să experimentezi. Săptămâna aceasta, 18 - 24 septembrie 2023, te face să accepți lucruri noi cu bucurie.

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână ai chef de joacă mai degrabă decât de muncă și, deși munca este întotdeauna ceva de care trebuie să te ocupi, îți dai seama că în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023 ți-ai creat o cantitate suficient de bună de "timp liber" pentru a te putea relaxa. Conversațiile de calitate și amintirile frumoase îți vor umple săptămâna. 

 

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Orice ai făcut... continuă așa, Capricorn, pentru că săptămâna aceasta îți arată că determinarea ta de a avea succes funcționează! Ești câștigătorul total al săptămânii 18 - 24 septembrie 2023, iar tot ce se întâmplă în această perioadă îți oferă satisfacția de a ști că ai făcut o treabă bună. Te simți în siguranță, fericit, bine odihnit și gata să cheltuiești bani. Distrează-te, deoarece această săptămână este făcută doar pentru tine.

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi să simți că te-ai săturat de acest an. Ai investit prea mult timp în lucrurile negative și ești gata să iei o pauză. Se pare că în perioada 18 - 24 septembrie 2023 te așteaptă încă o ședință și, deși în sfârșit vezi lumina de la capătul tunelului, săptămâna aceasta încă te mai așteaptă chinuri.

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Îți asumi această săptămână ca și cum ar fi o nouă aventură și ești războinicul pașnic aflat acolo pentru a aduce fericire oriunde te duci. Vei învăța ceva nou în această săptămână, care ar putea fi la nivel de "educație". În timp ce noi cunoștințe sunt din belșug, la fel și ideea de a te apuca de o nouă meserie sau hobby. Îți place să pui mâna pe proiecte noi, iar în săptămâna 18 - 24 septembrie 2023 vei fi fericit surprins de faptul că ai la dispoziție atât de multe lucruri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 sep 2023, 15:22 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience