Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2023. O ZODIE trebuie să se concentreze mai mult asupra anumitor probleme

Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Horoscop săptămânal pentru toate semnele zodiacale.

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta te vei înflăcăra și le vei arăta oamenilor din viața ta cât de furios poți fi. Întreaga ta furie se va manifesta în timpul eclipsei de soare, și asta mai ales pentru că nu vei obține ceva ce îți dorești, iar ce este mai rău este că nu vei ști cum să rezolvi această problemă. Săptămâna aceasta îți aduce confuzie și restricții, iar cu Soarele Taurului care se apropie, nu vei simți decât resentimente și izolare.

 

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Nu vei simți nimic altceva decât dorința de a face fapte bune și de a-i ajuta pe alții. Vei simți generozitatea spiritului în această săptămână, Taur, și vei simți că semnul tău solar se apropie pe 20. Ultimele bucățele de Berbec funcționează bine cu tine, căci ți-ar prinde bine sentimentul înălțător al inspirației și chiar și eclipsa de Soare te va lovi cum trebuie. Pe măsură ce te îndrepți spre retrogradarea din 21, ai putea ajunge să te îndoiești de tine, dar și asta se va estompa.


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)


Ți-ar prinde bine o pauză; de la muncă, de la dragoste și de la oameni în general. Și ori de câte ori ai sentimentul "trebuie să plec", în general te îndepărtezi, ceea ce vei face în această săptămână. Este prea multă energie frenetică în jurul tău și vei simți că este mai bine să te retragi și să faci singur tot ce trebuie făcut. Mercur retrograd te trage mereu de nervi, așa că preferi să începi tranzitul "de unul singur".


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Tocmai când credeai că începi să te simți confortabil în pielea ta, un gând te scoate din drum și te plasează direct în brațele paranoiei. Nu aveai nevoie de asta, dar vei face ce e mai bun din asta. Săptămâna aceasta este despre stop and go; tot încerci și ești împins înapoi; este un ritm pe care ai început să-l anticipezi, astfel încât să treci peste el... în felul tău.

 
Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să fie nevoie să îți aperi teritoriul în această săptămână, deoarece toată lumea din jurul tău pare să se confrunte cu ostilitate și agresivitate. Acest lucru ți se citește ca o amenințare și, deși nu există cu adevărat nimic de care să te îngrijorezi, simți că trebuie să protejezi ceea ce este al tău... pentru orice eventualitate. Vei reacționa puternic la eclipsa de soare din data de 20, deoarece te va face să te simți slab și vulnerabil.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Este o săptămână plină de momente în care faci ceea ce trebuie, în ciuda judecății tale mai bune. Ceea ce înseamnă că oamenii din jurul tău au nevoie ca tu să acționezi într-un anumit fel și, pentru a-i mulțumi, vei face ceea ce este necesar. Cu toate acestea, nu vei fi de acord cu ei sau cu ceea ce trebuie să faci pentru a-i alinia. Va fi evident că trebuie să îi cocoloșiți, deoarece toți cei din jurul vostru par să se comporte ca niște copii răsfățați care au nevoie de atenție. Distrați-vă fiind "persoana cea mai mare".


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Între Luna în conjuncție cu Saturn și nodul Saturn Sextil, s-ar putea să petreci mult prea mult timp trecând peste trecutul tău, iar aceste amintiri nu îți vor fi de folos, Balanță. Știi că trebuie să te concentrezi asupra prezentului și nu este nimic productiv să te gândești la vechile iubiri sau la experiențele din trecut. S-ar putea să-ți fie greu să te concentrezi asupra problemelor de care te ocupi în această săptămână, dar ideea de a "participa" este prea mult pentru tine.


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să fii unul dintre semnele zodiacale care se poate ridica deasupra întregii energii negative dure care însoțește o mare parte din această săptămână. Vei observa că lumea din jurul tău pare să ia totul prea în serios. Pe de altă parte, vei fi mult mai dezinvoltă în privința lucrurilor; refuzi să te scufunzi cu această corabie, deoarece vezi că este o stare temporară și nu vrei să te deranjezi cu toată această intensitate... nu în această săptămână, cel puțin.


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceea ce trebuie să ai grijă în această săptămână este, crezi sau nu, să te îndrăgostești de persoana greșită. Tranzitele din această săptămână te fac să cedezi în fața unor speranțe false, iar o parte dintre acestea au legătură cu dragostea și romantismul. Este posibil să începi săptămâna simțindu-te foarte "îndrăgostit" de cineva, doar pentru ca acest lucru să se întoarcă în jurul tău în timpul eclipsei de soare, iar apelul final de trezire să se întâmple în prima zi a retrogradării lui Mercur. Ai grijă de inima ta în această săptămână, Sag.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă reușești să te agăți de ceea ce înseamnă cel mai mult pentru tine în această săptămână, poți ocoli problemele care te așteaptă. Săptămâna aceasta VREA să-ți intre în față și să te doboare, iar cu Berbecul care se luptă să iasă pe ușă pentru a-i face loc Taurului, vei avea senzația că calci din greșeală pe toată lumea pe picioare. Te vei consola fiind singur și făcând ceea ce știi să faci cel mai bine: să lucrezi. 

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


În timp ce toată lumea va experimenta senzația ciudată a nodului Saturn Sextil, pe tine te va lovi în așa fel încât s-ar putea chiar să te simți ca și cum ai regresa; vechile modele de comportament vor apărea și te vei gândi: "Nu am trecut deja peste asta?". Chestia este, Vărsătorule, că ai trecut peste asta, dar retrogradarea începe mai devreme pentru tine. Vei simți o tragere distinctă înapoi, care te va face să scoți la suprafață amintiri vechi, rele.


Pești 
(19 februarie - 20 martie)


Cu Soarele Taurului care vine să te scutească de durere pe 20 aprilie, vei simți simultan efectele eclipsei solare, care, de asemenea, cade în același timp în care Soarele îl cuadrează pe Pluton. Ceea ce creează acest lucru în tine este un amestec tumultuos de nesiguranțe, care se ridică toate la suprafață deodată.

Acesta este genul de săptămână în care "vei simți totul" și nu vei putea să treci peste asta suficient de repede. Poți face ceva grozav din această săptămână, Pești, dar va fi dur din punct de vedere emoțional.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel