Horoscop săptămânal 16- 22 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop cu Neti Sandu. Iată care sunt previziunile pentru săptămâna 16-22 ianuarie. 

Horoscop 16-22 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. 

BERBEC

O să aveţi parte de nişte reuşite, câştigaţi bani, prestigiu, vi se recunosc nişte merite, o să faceţi progrese la slujbă, în carieră, o s-aveţi şi succes.

 TAUR

Noutăţi pe mai multe planuri, şi o să vă gândiţi şi la locuinţă, printre altele. Să vedeţi dacă s-o schimbaţi sau să vă apucaţi de o renovare, de nişte reparaţii, reamenajări.

 GEMENI

Or să vă ia prin surprindere nişte veşti, pot fi confirmări, că vi s-au aprobat nişte cereri legate de serviciu, sau de bani, că poate ați cerut un împrumut la bancă.

RAC

Puteţi negocia un contract şi să vă argumentaţi cerinţele, poate mai lasă şi ceilalţi din pretenţii şi să ajungeţi la o înţelegere.

 LEU

Se poate să luaţi nişte bani şi să vă plătiţi dările majore şi cu ce rămâne să mai ieşiţi pe undeva la socializare pentru o stare de spirit mai suplă.

 FECIOARĂ

Se poate să vă găsiţi de lucru afară, în ţara sau în străinătate, ori poate vă duceţi la studii, ori ca să-i însoţiţi pe copii la nişte şcoli.

 BALANȚA

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva care să vă aducă bani şi glorie, c-aţi bătut pasul pe loc în ultimul an şi e momentul să faceţi progrese.

SCORPION

Se observă succes, câştiguri, intraţi într-o altă etapă profesională şi o să munciţi în continuare să vă menţineţi la înălţime, c-aveţi o energie debordantă.

SĂGETĂTOR

O să daţi drumul comunicării la alt nivel, ca să vă faceţi cunoscute ideile, strategiile, să vă ia lumea şi mai în serios, că aveţi priză la public

CAPRICORN

E posibil să vă aşezaţi şi voi la casa voastră și să vă reamenajaţi interiorul, poate vă extindeţi, luaţi o locuinţă mai spaţioasă.

 VĂRSĂTOR

Poate vă bate gândul să demarați nişte studii sau să petreceţi mai mult timp lecturând, ca să vă destindeţi, c-aţi stat prea multă vreme încordaţi.

PEȘTI

Or să vă parvină nişte bani şi o să-i gestionaţi cu cap să v-ajungă pentru toate cheltuielile din perioada asta, că rezervele s-au dus odată cu sărbătorile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel