Horoscop săptămânal 15 - 21 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop săptămânal pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Aceasta este săptămâna în care te vei decide să o iei de la capăt. Te gândești de ceva vreme la schimbare și este timpul să îți pui în aplicare noile idei. Ești încărcat și te simți invincibil, iar asta este grozav, pentru că nu ești o persoană care se împacă bine cu cei care te contrazic.

Te descurci cel mai bine atunci când simți sprijinul celor dragi, lucru pe care îl vei experimenta, din fericire, în săptămâna 15 - 21 mai.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să te simți atât de bine pentru că ești în ultima săptămână a semnului tău solar. Ești cu adevărat pe o linie de succes; chiar și atunci când NU ai succes, nu lași nimic să te doboare.


Săptămâna ta este plină de promisiuni și speranță, și tot ce poți vedea este că, indiferent de situație, totul se va rezolva. Ești alcătuit din pozitivitate pură, și bravo ție!

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Dacă trebuie să fii rece, vei fi rece, ceea ce se referă la modul în care tratezi o anumită persoană din viața ta. Acest lucru nu înseamnă că greșești; înseamnă doar că s-ar putea să fii nevoit să refuzi pe cineva în această săptămână și că va trebui să fii foarte ferm pentru a-ți menține poziția.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Această săptămână de leneveală pentru tine, Rac, nu înseamnă neapărat că nu vei face mare lucru. Înseamnă că cea mai mare parte a activității tale va avea loc sub formă de gânduri în capul tău. Pe parcursul acestei săptămâni, vei avea multe pe cap și vei avea nevoie să te îndepărtezi de oameni doar pentru a putea medita la anumite subiecte pe care tu, singur, trebuie să le contemplezi.

Te vei descurca, dar vei avea nevoie de timp pentru tine.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Te vei simți sociabil și generos în săptămâna 15 - 21 mai, iar viața ta amoroasă se va simți fericită și incitantă deodată.


Te înțelegi cu adevărat bine cu partenerul tău și nu vrei să strici asta. Săptămâna aceasta se îndreaptă spre repararea problemelor vechi.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Vei face o faptă bună în săptămâna 15 - 21 mai și, chiar dacă nu vei fi recunoscut pentru eforturile tale sau recompensat în vreun fel, te vei simți bine în pielea ta, pentru că știi în sinea ta că ai făcut ceea ce trebuia.

Deși ai putea eventual să iei acest lucru ca pe o scuză bună pentru a te plânge, nu vei putea să o faci pentru că ești mulțumit în această perioadă într-un mod ciudat Fecioară. Îți place să faci fapte bune, chiar și atunci când nimeni nu observă sau nu te aplaudă pentru ele.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Din când în când, lucrurile se mai întorc împotriva ta, iar în săptămâna 15 - 21 mai, s-ar putea să ai parte de ceva regrete în materie de dragoste. Ești pe cale să afli ceva ce are legătură cu o persoană iubită care nu te va mulțumi și, deși această persoană poate că nici măcar nu mai face parte din viața ta, este vorba de cunoașterea a ceva ce a făcut cândva, iar acest lucru va fi supărător.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să descoperi că aceasta este săptămâna în care începi o campanie de plângeri împotriva cuiva din viața ta. Ești  nemulțumit de un anumit prieten al tău și cu cât trece mai mult timp, cu atât te simți mai neliniștit de comportamentul acestuia.

Vrei să scapi de acest prieten, deoarece crezi că se folosește de tine, iar ție nu-ți place să se profite de tine. S-ar putea să pierzi acest prieten în această săptămână, Scorpionule, deoarece simți că nu aduce nimic altceva decât durere în viața ta.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Săptămâna aceasta, 15 - 21 mai, te va face să găsești un echilibru între dorința de a fi liber și dorința de a începe o ceartă cu cineva doar pentru a-ți descărca energia negativă.

Ceea ce este real este următorul lucru: ai nevoie de schimbare și ai nevoie de ea acum. Ceea ce este, de asemenea, real este că cineva din viața ta nu vrea să renunțe la tine, lucru cu care trebuie să te confrunți. Ai de ales: acționează cu grație și răbdare, sau pierde-ți cumpătul și dă totul peste cap.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Săptămâna aceasta va fi grozavă dacă reușești să te menții bine din punct de vedere mental, emoțional și fizic. Este vorba doar de a te ține strâns de fortăreața pe care ai construit-o, care este fundația ta de răbdare. Vei avea nevoie de multă răbdare în săptămâna 15 - 21 mai, deoarece multe obstacole îți vor ieși în cale. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel