Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Neti Sandu aduce previziunile astrale săptămânale, pentru perioada 13 – 19 martie 2023.

Neti Sandu dezvăluie ce le așteaptă pe zodii în noua săptămână. Iată previziunile pentru perioada6 – 12 martie 2023 la știrileprotv.

 

Berbec

Aveţi energie, idei, oameni pe care să-i rugaţi să vă ajute, dacă e cazul şi multe lucruri se pot rezolva cu mult succes, că aveţi reţeta succesului.

Taur

Vouă vi se promite o afacere bănoasă şi nu o să lăsaţi şi să vă scape o asemenea ocazie că aveţi nevoie de un supliment financiar pentru casă, pentru familie.

Gemeni

O să vă bucuraţi de sosirea cuiva, or să vină şi veştile bune, semnături din partea autorităţilor şi bani, c-or mai fi nişte semne de recuperate

Rac

Sunt nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să vă uniţi forţele, talentul, creativitatea ca să iasă ceva de calitate extra.

Leu

Se poate să primiţi ok-ul pentru un job, sau pentru o funcţie, munca voastră o să fie, în sfârşit apreciată şi o să aveţi o stare de spirit mult mai bună.

Fecioară

E posibil să vi se propună altceva de lucru, pe bani mai mulţi şi poate vor mai fi şi alte avantaje şi o să vă duceţi, dacă nu vă mai leagă nimic de actualul serviciu.

Balanță

E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi o să vă decideţi dacă veţi lucra împreună sau vă e bine la actualul serviciu şi nu plecaţi nicăieri

Scorpion

O promisiune de job, poate fi şi o afacere particulară şi o să vă intereseze ce şi cum, că vreţi să mai câştigaţi nişte bani în plus.

Săgetător

Apare cineva care vă poate face viaţa şi mai frumoasă şi să vă înţelegeţi de minune - să urmeze o perioadă de bună convieţuire, dacă n-aveţi pe nimeni.

Capricorn

O să investiţi nişte bani în casă şi o să puneţi deoparte ceva şi ca să daţi o fugă în weekend la aer să vă eliberaţi de stres, să vă revigoraţi.

Vărsător

Se poate să aveţi succes la şcoală, la examene, la interviuri, sunteţi mai comunicativi în perioada asta şi o să vă faceţi uşor înţeleşi, apreciaţi.

Pești

Vin ceva bani de la serviciu şi se poate să fie şi un câştig lunar, să vi se mărească salariul, că aţi reuşit să-i convingeţi pe şefi că vă faceţi treaba ca lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel