Horoscop săptămânal, 11-17 septembrie, 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 septembrie, 2023.

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Ai un singur lucru în minte, Berbec, și anume cum îți poți schimba condițiile actuale de viață. Dacă sunt implicați oameni, așa să fie, dar nu te poți gândi la ei acum. În săptămâna 11 - 17 septembrie 2023, singurul lucru pe care îl vei avea în minte este cum să ajungi de aici până acolo în timp record. Ești presat, dar nu te deranjează; tu îți dorești acest lucru. Ai nevoie de schimbare și ai fost pregătit pentru această zi, iar ea se întâmplă în această săptămână.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Ești în sfârșit în acel loc în care știi că depinde de tine să decizi ce vrei să faci cu restul vieții tale. Wow, sună monumental, dar adevărul este, Taur, că ai ocazia să alegi în această săptămână, ceea ce înseamnă că presiunea este mare. În perioada 11 - 17 septembrie 2023, va trebui să te decizi și să faci ceva în acest sens. Timpul pentru acțiune este acum; nu mai amânați. Este vorba despre mișcarea înainte, deci cunoașteți-o și însușiți-o.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Indiferent de ceea ce tocmai ai ieșit este o experiență din care merită să faci parte, deoarece în această săptămână, 11 - 17 septembrie 2023, te vei simți ca un războinic cuceritor care a supraviețuit unei bătălii intense. Gemeni, aceasta este o săptămână minunată pentru tine, așa că nu te abține de la sărbători. Meriți tot binele care îți iese în cale și te poți aștepta să vină în doze mari.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

O decizie proastă te face să încerci să îți dai seama ce a mers prost în această săptămână și, deși săptămâna este departe de a fi "rea", te face să te întrebi dacă ești pe drumul cel bun. S-ar putea să te lovești pentru că ai spus "da" la ceva la care ar fi trebuit să spui "nu", dar, pe termen lung, totul se va rezolva de la sine. Ești într-o formă bună, doar puțin aruncat "în afara cursului" în săptămâna 11 - 17 septembrie 2023.

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Vei avea nevoie de multă odihnă, somn și timp singur în această săptămână. Nu este vorba că ai o problemă cu cineva. Cu toate acestea, vei tânji serios să petreci ceva timp pe cont propriu, deoarece se întâmplă prea multe în lumea ta în acest moment, iar cu Mercur care devine direct, este ca și cum toată inspirația ta a revenit. Acum trebuie să te gândești ce să faci cu ... ceea ce, constați, este mai ușor atunci când ești singur și poți să te gândești la lucruri.


Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Fie că vei cheltui puțin pentru tine ca un cadou de ziua ta, fie că vei cumpăra ceva pentru altcineva, numele jocului este "cadou" în această săptămână, deoarece vei simți că vei avea chef să îți arunci banii doar pentru distracție. Nu e mare lucru și nu vei sparge banca, dar vrei să te răsfeți și să te răsfeți din când în când. Va trebui să faci acest lucru în perioada 11 - 17 septembrie 2023 și s-ar putea să te simți mai bine în pielea ta după aceea.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)


Încă o dată, îți asumi poziția de "mare sfătuitor" în cercul tău de prieteni și există un motiv întemeiat pentru care toți cei din lumea ta apelează la tine: ești înțelept cu vorbele și știi cum să îi ghidezi pe oameni. Nu ești părtinitor față de nimeni, astfel încât să poți sfătui pe un profesionist. În săptămâna 11 - 17 septembrie 2023, vei da unele dintre cele mai bune sfaturi ale tale, care vor fi puse în valoare și apreciate.


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Obligațiile anterioare te fac să faci câteva munci de familie care necesită forță și rezistență. Sunteți cel "ales" din familie care trebuie să se ocupe de afaceri. Chiar dacă ți se pare că ceilalți au pasat ștacheta și te-au ales pe tine ca responsabil, nu ai cum să scapi de ea. În perioada 11 - 17 septembrie 2023, tu vei fi cel care trebuie să ducă anumiți membri ai familiei de "aici până acolo". Nu ai cum să te retragi din asta, Scorpionule.


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

O treabă bine făcută este o treabă bine plătită și de aceea muncești atât de mult. Te simți foarte bine în legătură cu viața în săptămâna 11 - 17 septembrie 2023 și, chiar dacă ești obosit și ușor dureros, simți că ești pe drumul cel bun pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Rar îți iei o pauză, iar această săptămână îți oferă o zi sau două în care să te relaxezi ca o scoică pe plajă. Bucură-te de dulcele tău timp liber.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să râzi de tine însuți în această săptămână, deoarece se pare că ai devenit unul dintre cei care se uită fericit la contul lor bancar, fără să facă nimic în privința lui. Ești o persoană care știe cum să economisească și îți place să petreci timpul visând pe ce vei cheltui toți banii... într-o zi, dar în săptămâna 11 - 17 septembrie 2023, vei fi pur și simplu fericit să știi că banii tăi sunt acolo, cresc și sunt în siguranță și sănătoși.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta, 11 - 17 septembrie 2023, îți permite să te simți ca și cum ai fi regal, Vărsătorule. Totul decurge conform planului, iar o mare parte din "asta" este despre faptul că ai ocazia să petreci timp având grijă de tine. Nu te simți prea sociabil în această săptămână, ceea ce este bine, având în vedere că ești întotdeauna un fluture social. Săptămâna aceasta îți oferă șansa de a încerca lucruri noi ... singur. Te vei bucura de excursiile tale solitare în îngrijirea de sine în această perioadă.


Pești 
(19 februarie - 20 martie)


Din când în când, tu ești cel care trebuie să împartă ordinele și se pare că în perioada 11 - 17 septembrie 2023, trebuie să dai cu biciul în ceea ce privește familia ta. Haosul la care ai fost martoră în ultima vreme este mult prea mult pentru tine și știi că dacă este cineva care trebuie să intervină, aceea ești tu... din nou. E în regulă, pentru că toată lumea știe că ești suficient de curajoasă pentru a face treaba asta. Ați cerut acest post? Nu, dar o vei face? Oh, la naiba, da.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel