Horoscop săptămânal 10 - 16 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop săptămânal pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Oricât de mult ai sortat în interiorul tău ceea ce simți și ce mișcări vrei să faci în viața sentimentală, ai ținut cele mai multe detalii pentru tine. O parte din acest lucru se datorează faptului că vorbele pe care le rostești dețin putere, iar acțiunile vor urma inevitabil atunci când ai o conversație cu un partener sau chiar cu unul potențial. Pe măsură ce Venus trece în Gemeni, încurajând comunicarea, este timpul să faci acest pas și să crezi în intuiția și inima ta.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Felul în care te simți față de tine însuți va determina multe schimbări, mai ales în relația ta sentimentală. Săptămâna aceasta, când Venus trece în Gemeni, activează teme legate de valoare, amintindu-ți, chiar și în cele mai întunecate momente, ce ești cu adevărat demn să primești mai mult din partea iubirii. Atunci când te poți alinia cu acest lucru, stabilești, de asemenea, ștacheta pentru ceea ce vei primi.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 13 aprilie

Nu te poți agăța de fiecare teamă, de fiecare rană sau chiar de fiecare îndoială care îți amintește de inimile frânte și de suferințele prin care ai trecut în trecut. Pentru a păși cu adevărat în focul transformator al iubirii, trebuie să eliberezi ceea ce nu funcționează pentru tine. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Luna de Ultimul Pătrarion în Capricorn te împinge să vezi de ce te agăți și care îți afectează conexiunea intimă, vei avea în sfârșit șansa să te eliberezi și să pășești în spațiul de a crea ceea ce îți dorești, în loc de ceea ce nu îți dorești.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 13 aprilie

Treci printr-o transformare puternică. Pe măsură ce îți onorezi mai profund dorințele și visele, în mod inerent, vor trebui să apară schimbări în relația ta. Uneori, o relație nu este menită să te facă să treci la o nouă etapă a vieții tale, iar alteori, pur și simplu te va trece prin dureri, pe măsură ce continui să progresezi. Pe măsură ce Luna din ultimul sfert de lună în Capricorn se ridică în zona ta romantică în această săptămână, vei putea să eliberezi ceea ce te reține, fie că este vorba de o persoană sau doar de convingerea de a ta.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Îți poți iubi familia și prietenii. Poți să le prețuiești opiniile și chiar sugestiile. Cu toate acestea, nu puteți lăsa pe nimeni altcineva să ia deciziile în locul tău, în viața sentimentală. Trebuie să-ți însușești propriul adevăr cu privire la cine și ce fel de relație alegi să creezi.

Nu contează dacă ceilalți sunt de acord. În loc să aștepți ca ceilalți să se lumineze în legătură cu deciziile tale, caută alegerile care te fac să te luminezi în interior. Pe măsură ce Pluton în Vărsător își intersectează drumurile cu Venus în Gemeni în această săptămână, îi poți face fericiți pe alții sau pe tine însuți.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Intri într-o fază în care tot ceea ce îți dorești este posibil, doar că se află de cealaltă parte a creșterii. Au existat multe oportunități noi de creștere și conectare în cadrul vieții tale amoroase, dar trebuie să rămâi în acel spațiu de vindecare pentru a actualiza pe deplin ceea ce s-a întâmplat. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Acesta este un capitol cu totul nou al vieții tale. Nimic nu te-ar fi putut pregăti pentru a primi tot ceea ce ți se oferă, chiar dacă totul trebuia să se întâmple pentru a te ajuta să ajungi în acest punct. Să-ți permiți pe deplin să te scufunzi în bunătatea și iubirea care te înconjoară, primind-o cu mâinile și inima deschise, este cea mai dificilă sarcină acum.


Faptul că cea mai dificilă lecție prin care treci este acceptarea și primirea iubirii pe care ți-ai dorit-o întotdeauna este un motiv suficient pentru a sărbători cât de departe ai ajuns. Pe măsură ce Jupiter traversează astăzi în inima Soarelui, strălucind în sectorul tău romantic, poți folosi această energie pentru a te deschide și mai mult pentru a primi, pentru a coborî acele ziduri și pentru a nu-ți mai face griji. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 14 aprilie


În inima ta, știi ce ți se cuvine. Înțelegi că există o cale în față care te cheamă, dar pe care nu vrei să o recunoști încă. Acesta este propriul tău adevăr interior care te ajută să te ghidezi înainte și să ieși din întuneric.

Săptămâna aceasta, când Nodul Nord din Taur se unește cu Saturn din Pești, are loc un moment important care te ajută să primești confirmarea și credința asupra faptului că totul se întâmplă exact așa cum trebuie.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te prefaci că cineva care înseamnă totul pentru tine nu înseamnă nimic. Nu este vorba doar despre ei, ci și despre modul în care îți trădezi inima de fiecare dată când nu te aliniezi cu ea. Tânjești după adevăr, dar o vulnerabilitate emoțională profundă, de genul celei pe care o cere o relație romantică, poate fi înfricoșătoare pentru tine, pentru că poți avea impresia că renunți la o parte din tine pe care nu o poți recupera niciodată.

Totuși, aceasta este dragostea. Trebuie să îți asumi riscuri, mai ales știind că merită deja. Săptămâna aceasta, Venus trece în Gemeni, evidențiind alegerile și deciziile pe care le-ai luat în viața ta sentimentală și pe cele pe care te pregătești să le iei. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Există o vindecare disponibilă aici în această săptămână, după câteva luni intense. 


Au existat aceleași distrageri în care te afunzi de obicei, fie că este vorba de carieră sau pur și simplu evitarea unei probleme  emoționale. Dar în această săptămână, cu ajutorul Soarelui și al lui Jupiter în Berbec, ești ghidat să profiți de posibila vindecare. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 14 aprilie


Rădăcina oricărui lucru în relația ta sentimentală se va afla întotdeauna în cea pe care o ai pentru tine. Deși ai auzit atât de mult de trecutul tău și de rănile care au existat acolo, există o parte profundă din tine care încă nu s-a recuperat emoțional.

Pe măsură ce treci prin Saturn în Pești, unindu-se cu Nodul Nord în Taur, poți simți cum aceste spații încep să se vindece. Odată ce îți permiți să simți acest lucru, te poți aștepta la schimbări pozitive în cea mai intimă parte a vieții tale.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 11 aprilie

Ești un semn care reprezintă dualitatea, cei doi pești care înoată în direcții opuse, ceea ce indică faptul că ești în permanență împărțit între lumea realității și cea din visele tale.  Săptămâna aceasta, pe măsură ce Venus, planeta iubirii, trece în Gemeni, un alt semn zodiacal care reprezintă dualitatea, doar că, în acest caz, este între om și suflet; poți vedea mai multe opțiuni disponibile pentru tine și partenerul tău.

Nu trebuie să renunți la visele tale, ci poți învăța să le echilibrezi pe amândouă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel