Horoscop săptămânal 1 - 7 mai 2023. ZODIA care are parte de o perioadă strălucită

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop săptămânal pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

S-ar putea să ai foarte puțină toleranță pentru oamenii din jurul tău în această săptămână, Berbec. Acest lucru înseamnă că vei fi în poziția de a-i judeca pe ceilalți și s-ar putea să mergi prea departe. Acesta este un obicei destul de greșit, dar îți va arăta unde trebuie să lucrezi asupra ta. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Te vei resemna cu ideea că viața înseamnă muncă și că, dacă vrei să ajungi undeva pe lumea asta, atunci trebuie să faci ceva pentru asta. Nu te deranjează, deoarece ai ajuns să accepți că așa e în viață.

Dacă vrei ceva, trebuie să muncești pentru asta, iar această săptămână te pune la treabă. Lenea este bună doar atunci când ești adolescent, iar acele zile sunt demult apuse, nu-i așa?

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Totul se rezumă la indulgență și la un sentiment de plăcere pentru tine în această săptămână, Gemeni. Nu te poți sătura; sincer, nu-ți pasă ce crede lumea despre tine. Vei face ordine în urma ta atunci când vei considera că este necesar, dar în ceea ce privește lucrurile în acest moment, vei mânca, bea și te vei bucura de viață. 

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Vei intra în luna mai ca și cum ai fi stăpânul lumii. Ești cu totul pe cont propriu, așa că nu te interesează să asculți de reguli sau legi. Nu lași pe nimeni să vadă că transpiri și, pentru că ești nervos în legătură cu ceva, exagerezi, arătând tuturor celor din jur că ești "cel mai tare", lucru care nu poate fi întotdeauna bun.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)


Ești zodia care experimentează adevărata natură a tranzitului lui Venus în această săptămână, Leu, deoarece dragostea nu este doar în aer. Este în viața ta, în stil mare. Te vei distra cu persoana cu care ești într-o relație. Este o săptămână excelentă pentru tine în ceea ce privește dragostea, onestitatea și speranța.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să fii nevoit să faci legea în această săptămână, Fecioară, deoarece se pare că oamenii din viața ta sunt brusc foarte rebeli și perturbatori. Ei bine, pur și simplu nu poți avea un astfel de haos în viața ta și va trebui să pui piciorul în prag. Dacă vor să își distrugă viața, nu-ți pasă, dar când vine vorba de faptul că îți calcă pe teritoriul tău, vei fi primul care îi va ruga să plece. Săptămâna aceasta nu ai parte de așa ceva.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ceea ce te-a adus în acest loc te va ține aici, iar "aici" este un succes total în casă, în viață și la serviciu. Aceasta este o săptămână strălucitoare pentru tine, potrivit astrologiei, Balanță, și îți va insufla o încredere care ar putea dura o viață întreagă.

Aceasta este săptămâna în care înveți să ai încredere în judecata ta; dacă înregistrezi ceva ca fiind greșit pentru tine, îl respingi. Dacă este potrivit pentru tine, îl accepți... sunt mișcări înțelepte care îți arată că poți avea încredere în instinctul tău de acum încolo.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este în regulă să vrei să evadezi din realitate, dar când aceasta începe să îți roadă contul bancar sau viața amoroasă, este timpul să îți pui din nou costumul de adult și să te ocupi de viață așa cum este ea. Scorpion, cu toții ajungem așa, dar este o stare trecătoare. Nu te poți comporta ca un copil pentru totdeauna, așa că această săptămână te îndeamnă să 'te maturizezi'.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți vei petrece această săptămână fiind foarte creativ și contemplativ, de asemenea. Ai construit ceva și vrei să îl protejezi. Vei sta de veghe și le vei arăta celor din viața ta că ești foarte serios în tot ceea ce faci.

Nu ești dispus să fii provocat și nici nu ești acolo pentru a fi luat în derâdere. Ești oarecum lipsit de umor în această săptămână, ceea ce nu te face să fii deloc amuzant și, din păcate, nu-ți pasă. Nu ești aici pentru a câștiga vreun concurs de popularitate ... nu în această săptămână.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai putea să te întâlnești cu Scorpionul în această săptămână, deoarece amândoi sunteți pe cale să vă sustrageți de la responsabilități și să vă comportați ca niște copii. Cu toate acestea, în cazul tău, poți găsi ceva minunat în propriul comportament inocent și copilăresc, care poate avea legătură cu dragostea. O amintire veche îți va reveni în minte în această săptămână, Capricorn, și poate avea puterea de a-ți schimba perspectiva asupra lucrurilor.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Ceea ce te-a durut săptămâna trecută este ceva cu care nu numai că te-ai confruntat, dar este ceva ce ai depășit cu totul. După cum se spune, ești gata de plecare și cine te poate opri? Te simți minunat în această săptămână; sănătatea este de partea ta și tot ce-ți dorești este să fii cu natura. Oamenii nu sunt principala ta preocupare; vindecarea este, și exact asta vei face.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Să trecem direct la subiect: aceasta nu este cea mai bună săptămână pentru tine, Pești. Vei vedea câteva dintre idealurile tale prețioase dezvăluite ca fiind frauduloase. Asta va durea, dar nu este ceva peste care să nu poți trece. Ceea ce vei vedea în această săptămână este că ceva în care ai crezut cu tărie se va răsturna pe o parte, unde vei vedea cât de multă minciună a fost de fapt. Săptămâna aceasta te eliberează să mergi mai departe, pentru că nu mai poți crede în trecut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel