Horoscop săptămână cu noutate pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu ne spune care este horoscopul pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești în această săptămână.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre a doua săptămână a lunii noiembrie a anului 2023, zodiile își găsesc fiecare răspunsuri și provocări în dansul cosmic al planetelor. Saturn, cel vechi și înțelept, și-a început tranzitul prin semnul Peștilor la începutul lunii martie și, după o perioadă de retrogradare începută în septembrie, continuă să exercite o influență semnificativă. Tendința sa de a presa pentru materializare și concretizare afectează acum în mod particular pe Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, cărora le cere să ia atitudine în fața propriilor vieți și să aducă în planul fizic ceea ce până acum a fost doar în cel mental sau emoțional.

Gemeni

Pentru Gemeni, această săptămână marchează o schimbare în sfera comunicării, pe măsură ce Mercur, guvernatorul lor, părăsește profunzimile Scorpionului pentru a se aventura în spațiul liber și filozofic al Săgetătorului. Cu toate acestea, careul format cu Saturn va aduce o gravitate neobișnuită în interacțiunile cu cei din jur. E posibil ca partenerii de viață să pară mai rezervați, mai retrase în sine, iar comunicarea cu aceștia să devină o sarcină greoaie. Venus, planeta iubirii, se mută în a cincea casă a Gemenilor, fapt ce poate aduce bucurii prin copii sau creații personale, dar o opoziție între Marte și Uranus sugerează că echilibrul între muncă și odihnă va fi esențial pentru a preveni epuizarea.

Fecioară

Fecioara, cu Mercur ca guvernator, va simți de asemenea tensiunea careului cu Saturn, o perioadă în care comunicarea devine încărcată cu greutatea realităților neplăcute. Amintiri și traume pot reveni la suprafață, aducând durere și nevoia de vindecare. Problemele familiale și dorința de acceptare și respect se pot intensifica. Cu Venus în tranzit prin zodia lor, până miercuri, nativii Fecioară pot găsi confort în aspectele materiale, poate printr-un nou interes pentru finanțele personale sau prin aprecierea mai profundă a lucrurilor frumoase din viața lor.

 

Citește continuarea aici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel