Horoscop. Săptămâna 9 august - 15 august 2021: Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Certuri și despărțiri în perioada care urmează. Iată cele mai importante previziuni pentru perioada 9 august - 15 august 2021. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Vei ocoli certurile legate de locul de muncă și te vei îndrepta direct spre munca în viața personală.


Luna Nouă îți face semn să te schimbi și este ceva ce știi de ceva vreme.


În timp ce munca poate fi "bună", viața ta personală este cea care are nevoie de o transformare și exact acolo te îndrepți în această săptămână.


Trebuie să pui lucrurile la punct în viața ta. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Acum că în sfârșit te-ai dus într-un loc în care te simți în siguranță, încrezător și pregătit pentru orice îți iese în cale, poți adăuga și "un nou loc de muncă" la lista de lucruri pe care le poți realiza, dacă încerci.


Chiar în preajma Lunii Noi - 8 august, vei primi o ofertă - oferta va veni cu complimente și cu o mulțime de vorbe.


Cineva chiar te place pe tine și felul în care 'îți faci treaba' și vrea să lucrezi pentru el.

Este o oportunitate bună și ar trebui să vă arate, de asemenea, că atunci când credeți în voi înșivă începeți să atrageți tot felul de situații potrivite.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Este vorba despre a ieși din zona de prieteni și a intra în zona de iubiți în această săptămână, pentru Gemeni.


Chiar nu ești pregătită să renunți, ai sentimente profunde pentru cineva. 


Este greu de suportat, iar energia Fecioarei stârnește nerăbdare și o incapacitate de a accepta adevărul.


Și care este adevărul, în acest moment? Că ești o persoană foarte interesantă, socială și apreciată, care are dificultăți în a găsi dragostea.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


S-ar putea să simțiți puțină autocompătimire în timpul săptămânii, în principal din cauza faptului că sunteți suprasolicitați.


Oboseala te afectează și începe să te facă să te îndoiești de tine însuți. Într-un fel, știi că doar te prefaci și că, în secret, în interior, te descurci foarte bine - dar rareori ai ocazia să te complaci.


Fă-ți o favoare - ia-ți o pauză, dar revino cât mai repede în joc, pentru că Luna Nouă este acolo pentru a te ajuta să îți manifești gândurile și nu vrei să irosești o dorință magică bună pe atâta negativism.


Leu (23 iulie - 22 august)


Ești așa de Leu, chiar crezi că lumea se învârte în jurul tău și numai în jurul tău. Ei bine, în timp ce te sărbătorești pe tine însuți, întinde-le mâna celorlalți și lasă-i să participe la distracție.


Nu ai fost niciodată unul care să sărbătorească singur, așa că de ce să începi acum? Folosește energia Lunii Noi pentru a afirma ceea ce îți dorești de ziua ta!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Aproape am ajuns... suntem aproape în sezonul Fecioarei, iar asta înseamnă că în fiecare zi te apropii un pic mai mult de sursa ta de energie cosmică.


Din păcate, ești încă în Leu și, până când leul se dă la o parte (pe 23 august), va trebui să te confrunți cu problemele de la locul de muncă și cu colegii competitivi.


Săptămâna aceasta se referă la locul de muncă și la tot ceea ce nu suporți la el. Chiar trebuie să lași lucrurile să plece, Fecioară, mai ales lucrurile care nu se schimbă cu adevărat - cum ar fi locul de muncă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Nu ți-ai învățat încă lecția, Balanță? Prin aceasta, mă refer la această idee că continui să iei un loc în spate când ar trebui să fii în față și în centru.


Ești atât de nevrotică în legătură cu faptul că oamenii te plac și te acceptă, încât începi să respingi oportunitățile de a face lucrurile pe care le iubești, pur și simplu pentru că te gândești că făcând acele lucruri ai putea jigni pe cineva.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Aceasta este săptămâna în care vorbești, Scorpion. Și, deși te aud cum te plângi la ideea că ai putea fi, eventual, cineva care nu vorbește, adevărul este - reprimi mai mult decât intenționezi să o faci.


Săptămâna aceasta ți se va prezenta o situație care va necesita expertiza și ajutorul tău.


Este clar că nu vei vrea să ai nimic de-a face cu asta, dar te vei lăsa dus de val, ca să zic așa.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Chiar în partea de sus a săptămânii, vei declara tuturor celor din jurul tău că ai nevoie de ceva timp de relaxare, și ai nevoie de el acum. 


Gata cu munca, pur și simplu nu mai poți face față unei alte sarcini și da, ești la fel ca toată lumea - trebuie să muncești.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Vrei să auzi ceva frumos pentru horoscopul tău? Bine, atunci, iată-l: Viața ta amoroasă se va îmbunătăți în această săptămână, și asta pentru că tu și persoana ta ați găsit în sfârșit curajul în inimile voastre de a vă spune ce înseamnă unul pentru celălalt.


Săptămâna aceasta va fi despre comunicarea corectă și despre cât de esențială este aceasta - în viața ta în special - mai ales atunci când vrei ca ceva să fie cunoscut.


Tu și persoana iubită veți lua această energie pozitivă și o veți multiplica sub Luna Nouă din 8 august. După ce veți avea discuția, va fi o mulțime de romantism pe care să îl așteptați cu nerăbdare. 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Fii în căutarea unor persoane din trecutul tău, în această săptămână, Vărsătorule. Te afli în acea "zonă" în care planeta ta guvernatoare, Uranus, își începe retrogradarea și, din cauza acestui tranzit, trecutul are un mod de a reveni pentru o performanță.


Modul în care vei face față va depinde de tine, deși se pare că nu prea ai loc pentru trecut în viața ta - acesta este un lucru bun.


Vei fi tentat să treci peste amintiri vechi, pur și simplu pentru că așa se așteaptă de la tine, dar în inima ta - ai mers mai departe. Ești gata să pleci.


Pești (19 februarie - 10 martie)


Vei rămâne la dragoste și romantism în această săptămână, cu un accent puternic pe finanțe și toate lucrurile materialiste.


Într-un fel, această săptămână te va îndepărta de responsabilitate, ceea ce poate fi un lucru bun pentru tine, având în vedere că ești mereu atât de împovărat de ea.


Este o săptămână bună pentru sănătatea și bunăstarea Peștilor. Munca este supraestimată!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel