Horoscop. Săptămâna 6 septembrie - 12 septembrie 2021: Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Află care sunt cele mai importante previziuni pentru perioada 6 septembrie - 12 septembrie 2021. 

BERBEC


Luna Nouă în Fecioară vă face să vă gândiți cum să vă îmbunătățiți mintea, corpul, inima și spiritul. O opoziție Lună-Chiron vrea să vă onorați sentimentele fără să vă descărcați sau să vă autoprotejați. Venus intră vineri în zona ta de intimitate guvernată de Scorpion, ajutându-te să-ți duci relațiile la cele mai profunde niveluri de încredere.


TAUR


Ești demn. Luna Nouă în Fecioară vrea ca intențiile tale să aibă încredere întemeiată, pentru că ești deja demn de iubire, bucurie și apartenență. O opoziție Lună-Chiron de miercuri te ajută să echilibrezi vindecarea minții, a corpului și a sufletului. Venus intră în Scorpion vineri și începe o poveste de dragoste romantică.


GEMENI


O întoarcere fericită acasă. Te vei gândi mult la aspectele legate de casă și familie. În această săptămână vei avea tendința de a te abandona pe tine pentru alții. Venus intră vineri în zona ta de bunăstare guvernată de Scorpion, oferindu-ți sprijin pentru obiceiuri și comportamente mai bune.


RAC 


În săptămâna 6 - 12 septembrie trebuie să îți găsești cuvintele și să spui ceea ce gândești. Trebuie să ai grijă cum își gestionezi emoțiile le locul de muncă. Săptămâna aceasta vei avea parte de multă încredere de sine și farmec, pe plan sentimental. 


LEU


Luna Nouă în Fecioară te va găsi în zona ta de venituri și siguranță financiară. Săptămâna aceasta trebuie să vezi imaginea de ansamblu și să nu te lași prins în micile obstacole. Venus intră vineri în sectorul tău de siguranță emoțională guvernat de Scorpion și vei aprofunda legăturile romantice. 


FECIOARĂ


Luna Nouă strălucește doar pentru tine. Săptămâna aceasta trebuie să vă urmați visele și să țintiți către cel mai bun scenariu. Vei rămâne ancorat emoțional în necunoscut și vei da mai mult limbaj sentimentelor tale de iubire. 


BALANȚĂ


Luna Nouă de luni în Fecioară te ajută să te eliberezi de obiceiurile care nu îți vor face deloc bine, de capcanele gândirii tale, de tiparele emoționale și de comportamentele care te țin blocat. Venus intră vineri în zona veniturilor guvernate de Scorpion, ajutându-te să te apropii de obiectivele tale financiare.


SCORPION


Luna Nouă în Fecioară îți luminează sectorul politic și social și vrea ca intențiile tale să se îndrepte spre activism, servicii și prietenii. Opoziția Lună-Chiron de miercuri te ajută să rămâi proactiv în ceea ce privește obiceiurile care te ajută să reușești. Venus te va ajuta să îmbunătățești calitatea relațiilor tale.


SĂGETĂTOR


Săptămâna aceasta vei străluci, Săgetătorule. Se activează sectorul tău profesional și vei avea puterea de a munci pe cont propriu pentru a realiza planurile tale de viitor. Își vei păstra poziția într-un mediu colectiv. 


CAPRICORN


Luna Nouă în Fecioară te pune în contact cu idei, locuri și experiențe care îți lărgesc, aprofundează și transformă viața. Săptămâna aceasta îți vei împărtăși emoțiile la locul de muncă.


VĂRSĂTOR


Săptămâna 6 - 12 septembrie aduce Luna Nouă în Fecioară și te va ajuta să te îndrepți spre intimitate, plăcere, autenticitate și transformare. Vei avea ocazia să înțelegi lucrurile mult mai bine și vei avea o viziune mai clară. Venus intră vineri în zona ta de carieră guvernată de Scorpion, iar colegii de muncă te vor susține pentru a găsi calea spre succes.


PEȘTI


Lasă iubirea să intre în viașa ta. Luna Nouă în Fecioară te va ajuta să îți deschizi inima pentru o nouă poveste de dragoste. Dar va trebui să își asumi niște riscuri pentru a avea parte de fericire. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel