Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Iată horoscopul tău pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie) 

În prima jumătate a săptămânii, afacerile tale vor avea de suferit. Dacă vă gândiți să vă dați demisia de la locul de muncă, discutați în prealabil cu consilierul dvs. Săptămâna aceasta vei căuta noi metode de a genera venituri. În a doua jumătate a săptămânii, vei obține un post mai bun, cu mai multe oportunități de a-ți dezvolta abilitățile. A doua parte a săptămânii va fi dominată de tristețe, ceea ce te va lăsa susceptibil din punct de vedere mental. S-ar putea să vă fie greu să vă despărțiți de fostul loc de muncă și de colegi, dar veți prospera în această situație, iar abilitățile de relaționare vă vor salva în această săptămână.

Cineva din apropierea anturajului tău pare să fie interesat de o legătură romantică cu tine.  Dacă încerci să stabilești o relație cu ei, aceasta se va transforma rapid în ceva serios. Vei revedea o cunoștință dragă și veți reaprinde legătura dintre voi. Venusul  va apărea într-o zonă care favorizează bunăstarea psihologică și spirituală în a doua jumătate a săptămânii.

 

Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Prima jumătate a săptămânii va fi intensă și dificilă pe plan competițional. Pentru a face munca pe care ai tot amânat-o, va trebui să te autodepășești. Te gândești să îți schimbi cariera, dar acum nu este cel mai bun moment. Astrele tale vor începe să se coordoneze în așa fel încât lucrurile vor începe să se îndrepte. A doua perioadă a săptămânii va fi benefică pentru viața ta profesională. Valoarea mărfurilor tale va crește în a doua porțiune a săptămânii, dacă activezi în domeniul agribusiness. Vă veți confrunta cu unele probleme la nivelul tendoanelor în această săptămână. Vei avea probleme digestive și respiratorii. Ar trebui să vă apucați de alergat și să respectați un regim de fitness cât mai curând posibil.

Partenerul dvs. vă folosește pentru propria dependență psihologică. Săptămâna aceasta va fi plină de implementări; îți vei stabili rolul tău în parteneriat, îți vei înfrunta partenerul și vei avea o discuție serioasă despre problemele tale de căsnicie sau de relație.

 

Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Va fi o săptămână în care vei cunoaște oameni noi și vei forma legături autentice. Prima jumătate a săptămânii va fi dedicată călătoriilor. Ca urmare a acestei călătorii, te vei apropia mai mult în relația cu prietenii tăi. Începutul relaxat al săptămânii te va ajuta să te concentrezi asupra muncii  în a doua jumătate. Numărul clienților pentru exporturi și expeditori va crește. Este o săptămână promițătoare în domeniul afacerilor. Vor fi puține dezacorduri și interese conflictuale în a doua jumătate a săptămânii. Dacă veți vorbi deschis despre problemă, va fi mai simplu să o rezolvați.

Exprimarea ta elocventă dezvăluie, de asemenea, prețul pe care cariera și programul greu l-au avut asupra ta. Partenerul tău va fi înțelegător și te va ajuta să abordezi orice problemă apărută la locul de muncă. Vei avea insomnii cumplite în această săptămână. Va fi o săptămână lungă, iar corpul tău va avea nevoie de multă odihnă în zilele următoare.

 

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Norocul îți surâde de la mare distanță. Deși va fi lent la început, compania ta își va reveni spre sfârșitul săptămânii. Aceasta este o săptămână minunată pentru sfera muncii. Această săptămână va prezenta opțiuni interesante pentru a genera venituri într-un mod mai puțin solicitant. Săptămâna aceasta, prietenii tăi ar putea părea detașați din cauza tranzitului lui Ketu. Săptămâna viitoare va fi una extrem de ocupată, fără timp suficient pentru a vă conecta cu prietenii și asociații. Conexiunile conjugale vor fi bune și ele. Tu și partenerul tău veți ajunge la un nou nivel de înțelegere. Cei de la conducere care încearcă să obțină un partener ar putea lua inițiativa în această săptămână, deoarece Venus pare să vă ajute.  Săptămâna aceasta va fi destul de lipsită de probleme.

 

Horoscop Leu (22 iunie - 22 iulie)

Va fi o săptămână plină de provocări pentru studenți. Va fi o provocare să vă mențineți în program cu activitățile academice pe parcursul primei jumătăți a săptămânii. Persoanele care activează în industria logistică vor avea norocul pe terenul lor toată săptămâna. Vei ajunge să îți apreciezi munca și atmosfera în care funcționezi. Pe de altă parte, stresul vă va face să fiți neliniștiți și vă veți agita mai mult decât de obicei. Vei avea șanse mari în viața profesională de a-ți arăta importanța și de a-ți dezvolta abilitățile. Viața ta amoroasă va lua o întorsătură ciudată în a doua jumătate a săptămânii. Te vei angaja într-o relație romantică. Sănătatea ta va fi în regulă și nu trebuie să-ți faci griji pentru nimic. 


Horoscop Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Pentru tine, se dovedește a fi o săptămână minunată. Vei fi vesel în prima jumătate a săptămânii. Este posibil ca familia dvs. să organizeze o reuniune la reședința lor. Toate rivalitățile vor fi șterse în această săptămână. În a doua jumătate a săptămânii, mișcările astrale te vor face sensibil din punct de vedere psihologic. Va trebui să vă despărțiți de câteva obiecte de valoare. Vei fi chinuit de sentimente rele în a doua jumătate a săptămânii. Vorbește cu un prieten pentru a ieși din situație. Lipsa de comunicare îți distruge viața sentimentală. Conversația ineficientă dintre tine și partenerul tău se va intensifica în a doua parte a săptămânii. Dacă puteți, luați o pauză. Aceasta va ajuta la îmbunătățirea relației voastre. Funcția ta mentală va fi mai slabă în a doua jumătate a săptămânii. 


Horoscop Balanță (23 septembrie - 23 octombrie)

Săptămâna aceasta, vei interveni financiar în gospodărie; ajutorul tău va rezolva problemele familiei, iar acest lucru va genera bogăție în stilul tău de viață printr-o metodă neconvențională. Pe măsură ce vă apropiați de încheierea săptămânii, veți putea găsi o proprietate mare la un cost bun. De asemenea, veți fi contactat în legătură cu parteneriate importante. Situația dvs. personală va fi plăcută și lipsită de dificultăți. Partenerul va fi o mare sursă de motivație și vă va ajuta să faceți alegeri strategice. Ceea ce te împiedică să te adresezi celuilalt semnificativ așa cum gândești va fi dezvăluit în această săptămână. Alinierea fericită a astrelor din această săptămână îți va oferi șansa de a transmite clar ideile tale unei persoane pe care o placi, ceea ce va fi un mare avantaj pentru afaceri. Această săptămână are potențialul de a vă propulsa relația la un nivel fără precedent. Corpul tău va avea o săptămână dificilă și epuizantă din punct de vedere al condiției fizice, te vei simți epuizat fizic și psihic. 

 

Horoscop Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Săptămâna aceasta, vei fi copleșit de îndatoriri casnice și, de asemenea, responsabilitățile tale la locul de muncă vor creștee. Ocupația aleasă îți va distruge echilibrul individual și psihic în această săptămână. Este posibil să te gândești să părăsești locuința actuală și să te muți.  Alterarea de acasă și la locul de muncă atrage o putere pozitivă și  este nevoie să explorezi noi idei și perspective. Acest lucru se demonstrează a fi o virtute în existența ta profesională. Sarcina sporită vă va irita și vă va supăra, însă veți duce la bun sfârșit cu precizie și perfecțiune. Pe tot parcursul celei de-a doua jumătăți a săptămânii, vei fi plin de viață și optimist. Vei depune toate eforturile pentru a-ți îndeplini obiectivele și a-ți respecta angajamentele. Susținerea ta profesională va fi benefică pentru compania și comunitatea ta. Capacitatea ta de a guverna și analiza cuprinzătoare a situației vor ajuta compania ta să rezolve o problemă majoră. Această săptămână va fi fantastică pentru relații. Va trebui să vă îmbunătățiți rutina de somn și să aveți grijă la alimentație pentru a rămâne energic toată săptămâna.

 

Horoscop Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, astrele  se vor schimba în poziții care te vor duce în fața luării unor decizii economice importante. Vei putea să îți arăți simțul civic la locul de muncă. Șeful tău îți va atribui putere și îți va da proiecte importante de făcut. Aceasta este o săptămână crucială în viața profesională. Responsabilitățile îți vor permite să avansezi mai departe spre promovarea pe care ți-o dorești. Dacă aveți o afacere, extinderea acesteia nu vă va ajuta să o repuneți pe drumul cel bun și va trebui să depuneți mai multă muncă pentru a o pune ferm pe drumul cel bun.   Să permiți ca mânia ta să intervină în succesul tău nu este o idee bună. Va trebui să vă ocupați de o rudă bolnavă în a doua jumătate a săptămânii. Îi vei face să pară prețuiți și importanți chiar și în timp ce îi ajuți cu bolile lor.  Viața ta sentimentală va lua o nouă turnură în această săptămână. Vei fi nevoit să mănânci în mod regulat în oraș pe parcursul acestei săptămâni, ceea ce va avea o influență negativă asupra fizicului tău. Atunci când luați masa în oraș, încercați să vă limitați la opțiuni mai sănătoase.


Horoscop Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi plină de viață și intrigantă în aproape fiecare element al existenței tale. Vei fi inventiv și concentrat din punct de vedere academic în prima parte a săptămânii. Vei avea un sentiment mai bun al valorii muncii tale. Îți vei stabili obiective și vei lucra pentru a le atinge. Bugetul pare să fie o preocupare pe parcursul primei jumătăți a săptămânii. Vei avea o cheltuială neașteptată.Vei descoperi cum să îți controlezi corect fondurile.Capacitatea ta de a comunica eficient îți va oferi o platformă minunată pentru a-ți demonstra valoarea la locul de muncă. În consecință, îți vei uimi șeful și vei primi o recompensă. Săptămâna aceasta, ținerea în frâu a mâniei și a supărării va fi dificilă din cauza unei stări impulsive. Această izbucnire îți va pune partenerul într-o situație neplăcută, așa că fă-l să se simtă confortabil să vorbească cu tine și să se deschidă. 

Horoscop Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va fi, cel mai probabil, monotonă și lentă. Viața profesională va decurge normal și veți avea dificultăți minime la locul de muncă. Chiar și așa, vor exista piedici în viața personală. Vei avea o discuție aprinsă cu părinții tăi în a doua parte a săptămânii. Va trebui să luați niște decizii importante privind evoluția companiei. Achiziționarea de fonduri adecvate va fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp.  Lucrurile s-ar schimba în bine pe măsură ce astrele se mută în a doua parte a săptămânii, iar bogăția intră fără efort în viața ta. Apropiații vor să îți prezinte pe cineva cu cineva care se potrivește cu convingerile tale.  Fă această încercare; ar putea fi într-adevăr minunată. Ceva îți va pune relația la încercare în această săptămână, deoarece vor exista unele provocări legate de autosuficiența în cuplu. Angajează-te într-o conversație semnificativă cu partenerul tău despre problemele cu care vă confruntați amândoi. Problema va fi rezolvată înainte de sfârșitul săptămânii. Săptămâna aceasta va fi lipsită de probleme medicale pentru tine.


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Accentul săptămânii tale este pus pe filantropie. Veți face o donație în bani și bunuri materiale. Această săptămână vă va încuraja să apreciați ceea ce posedați deja. Inima ta generoasă va avea o influență bună în viața multor oameni, făcându-te în același timp să te simți mai bine și mulțumit. Prietenii apropiați și membrii familiei vor încerca să te demotiveze, spunând remarci dureroase în ceea ce te privește. Nu este o noțiune înțeleaptă să lași ura și furia să-ți invadeze mintea și să te distragă de la realizarea unor lucruri frumoase. Săptămâna aceasta nu va fi complicată pentru tine, dar va fi crucială. A doua jumătate a săptămânii este posibil să aducă răni și boală pentru cei mici. Este indicat să luați măsuri suplimentare atunci când vă ocupați de ei. Veți avea dureri articulare și corporale când vine vorba de sport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel