Horoscop săptămâna 11 - 17 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Iată horoscopul tău pentru săptămâna 11 - 17 octombrie 2021. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Săptămâna aceasta ar trebui să te facă să te gândești serios la persoana cu care ești implicat din punct de vedere sentimental.


Acesta este momentul pentru conversații profunde - și revelații. Săptămâna aceasta te va face să descoperi ceva nou și minunat despre partenerul tău, ceva ce nu știai că există până acum - ceva ce îți va aduce multă bucurie.


În afaceri, vei avea parte de un avânt creativ la locul de muncă și vei reuși să faci ceea ce se așteaptă de la tine. Totul este bine în lumea Berbecului, în această săptămână, deoarece încrederea ta crește și capacitatea ta de comunicare se îmbunătățește.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


În sfârșit poți vedea o limpezire în viața ta, Taur, deoarece ultimele săptămâni au fost infernale. Acest lucru se poate datora unei noi locații, sau unui nou loc de muncă. Noutatea este ceea ce reprezintă această săptămână - și să te obișnuiești cu ceva nou și interesant este locul unde se va duce toată energia ta în această săptămână.


Acest lucru ar putea însemna un nou apartament și plăcerea de a cumpăra lucruri noi pentru acel loc. Îți place o sesiune bună de cumpărături și ceea ce este grozav este că acum ai posibilitatea de a face asta o realitate. Este o săptămână bună pentru tine.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


S-ar putea să te șochezi pe tine însuți în această săptămână, Gemeni, deoarece, dintr-o dată, pari să fii prima alegere a tuturor - în dragoste ca și în afaceri. Nu ai de ce să te plângi, iar dacă rămâi prezent și deschis, te vei distra mai mult decât ai fi putut conta vreodată.


Dacă joci pe teren, în căutarea acelui cineva special, vei găsi mai multe persoane speciale în această săptămână, iar dacă ești deja într-o relație, atunci te poți aștepta la discuții grozave și la noi înțelegeri care se vor forja între voi. Este o săptămână de entuziasm și succes - permite-i să devină a ta.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Ceea ce această săptămână poate aduce în discuție pentru tine este ideea că s-ar putea să faci prea multe pentru alții și că este timpul să te relaxezi și să-i lași pe alții să facă pentru tine.


Este timpul să te eliberezi în sfârșit; este ca și cum te agăți de această persoană pentru că nu știi la ce să te gândești dacă nu este subiectul tău numărul unu; acest lucru nu funcționează pentru tine, de fapt, îți consumă energia.


Există atât de mult bine care te așteaptă și poți avea totul dacă înveți să renunți la trecut și la toate bagajele sale. Despre asta este vorba în această săptămână pentru tine.


Leu (23 iulie - 22 august)


Ceea ce nu te-ai așteptat este mai multă activitate, iar asta este exact ceea ce vei primi în această săptămână, deoarece Saturn tocmai a devenit direct și este vorba de implicare pentru tine.


Leu. Va fi una dintre acele săptămâni în care te oprești aici pentru a face o faptă și, în câteva secunde, pleci în altă parte, pentru a face treaba acolo.


Este nevoie de tine peste tot și îți place asta. Faptul că este nevoie de tine pentru că ești cel mai bun în ceea ce faci te face fericit să servești. Bucură-te de săptămâna ta.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Ai șansa de a îndrepta greșelile în această săptămână, care, în cazul tău, este destul de specific; să spunem că ai fost răutăcios cu cineva și cam regreți că ai fost atât de rău... ei bine, vei avea ocazia să-ți ceri scuze în această săptămână și, oricât de mult nu suporți ideea, îți place ideea de a nu mai trebui să porți cu tine resentimentele altcuiva, așa că, vei spune că îți pare rău cuiva pe care l-ai lăsat baltă recent.


Acest lucru ar putea deschide o nouă ușă pentru tine, deoarece îți dai seama că, până la urmă, nu a fost atât de greu să-ți ceri scuze și că, făcând asta, s-ar putea să-ți fi creat o oportunitate minunată pentru tine, pentru viitor.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Nivelul tău de încredere este ridicat și, în timpul acestei săptămâni, vei simți că poți stăpâni lumea, dacă îți dorești. Oamenii vor fi extrem de atrași de tine în această săptămână, iar dacă ești singur, s-ar putea să te afli în situații romantice.


Dacă sunteți într-o relație, veți sărbători absolut toate totul. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Săptămâna aceasta va aduce sfârșitul unui lucru care a ocupat mult prea mult spațiu în lumea ta. Este mai mult ca sigur că este vorba de ceva legat de viața ta amoroasă, iar acel ceva poți fi doar tu, sătul de persoana cu care ești în prezent.


Este timpul pentru "marea discuție" și, deși s-ar putea să te îndrepți spre ea ca un berbec, ar trebui să te gândești de două ori la abordarea ta; nu este nevoie să frângi inimi, Scorpionule - de fapt, nici nu este cu adevărat nevoie să te desparți. Ceea ce trebuie să realizezi este că o comunicare onestă poate face mult mai mult decât să dai din brațe și să strigi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Există o mare șansă ca perechea ta sau cel mai bun prieten să fie un coleg de semn de Foc - aceștia sunt oamenii cu care trebuie să împărtășești, în această săptămână, Săgetătorule. Vei veni cu o idee creativă care îi va lăsa pe oameni cu gura căscată - este un moment foarte interesant pentru tine și promite o tonă de muncă. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Rămâi conștient și ager în această săptămână, pentru că vești importante se îndreaptă spre tine. Odată cu retrogradarea din drum, vei putea primi mesaje mai repede acum, iar unele dintre aceste mesaje pot fi legate de muncă, ceea ce va duce la zile profitabile în viitor.


Un lucru iese în evidență aici: ai grijă la limitele tale în această săptămână, deoarece există câteva persoane cărora nu le pasă dacă își depășesc limitele. Anunță-i ce pot și ce nu pot scăpa. Ești plin de încredere în tine însuți. 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Această săptămână poate fi considerată una frivolă pentru tine, deoarece accentul pentru tine nu este să te concentrezi pe ceea ce este mortal de serios, ci pe partea mai frivolă a vieții și pe alegerea de a te distra, mai degrabă decât de a fi sumbru. Acesta este genul de săptămână care a fost făcută pentru tine - toate tranzitele lucrează pentru plăcerea ta și ar fi bine să cauți mai degrabă plăcerea decât afacerile în aceste zile.


Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a te lua mai puțin în serios pe tine însuți. Știi că ești inteligent și spiritual, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii plictisitor - arată lumii partea ta ciudată, Vărsătorule.


Pești (19 februarie - 10 martie)


Pe măsură ce retrogradările se sting, la fel și Peștii prind viață. Aceasta este o săptămână plină de energie și de urmărire - vrei ceva și vei obține acel ceva. Ar putea fi o persoană sau o alegere de carieră; orice ar fi, ești în sfârșit eliberat de greutățile planetare, iar acum poți obține ceea ce ți-ai propus să obții.


Este o săptămână ușoară, plină de dragostea familiei și de ideea de a face lucruri împreună. Haideți, faceți lucruri împreună - nu există nimic care să vă rețină în această săptămână, iar dragostea va pătrunde în tot ceea ce faceți, indiferent despre ce este vorba. Cariera este un du-te, la fel și romantismul, precum și familia. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel