Horoscop sănătate 2022. Jupiter în Pești vorbește despre vindecare sau disperare

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Tim Johnson
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Tim Johnson

În 2022, Jupiter va tranzita semnul Peștilor în perioadele: 1 ianuarie-11 mai și 28 octombrie-21 decembrie. 

În ultimii doi ani, omenirea și-a schimbat prioritățile. Sănătatea, atât ca prevenire, cât și ca vindecare, au devenit factorii după care ne-am construit noua rutina zilnică. Acum, înainte de a discuta despre carieră, dragoste, bani și altele, discutăm despre bunăstarea noastră fizică și emoțională. Pandemia provocată de coronavirus a răsturnat tot ce știam despre viață.

Una dintre Legile Universale hermetice, a doua mai exact, spune așa: “Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, Ceea ce este jos este si ceea ce este sus”. Cu alte cuvinte, astrele reflectă destul de bine ceea ce se întâmplă pe planeta pe care ne-am născut. După conjuncția Saturn-Pluto în semnul Capricornului din 2020, care ne-a demonstrat că nu suntem atotputernici și că trebuie să nu uităm că avem o limită, aceea de a fi muritori, iată că vom beneficia de prezența lui Jupiter în semnul Peștilor, care va face chiar și o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie 2022. Despre această conjuncție vom mai discuta. Ce este important de știu acum este faptul că tranzitul lui Jupiter prin Pești vorbește despre vindecare, alinare și ușurare.

În astrologie, Jupiter este planeta expansiunii. I se mai spune Marele Benefic. Este și normal că doar este reprezentantul lui Zeus. În perioada 14 mai - 28 iulie am avut un preambul al anului 2022. Dacă îți mai amintești, s-au relaxat restricțiile, a scăzut numărul de cazuri și oamenii au început să aibă din nou speranță.

Jupiter în Pești te face să ai încredere oarbă, dar câteodată și exagerează. De aceea, îți oferim de pe acum câteva recomandări astrologice din punctul de vedere al sănătății.

 

Citește continuarea pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel