Horoscop, sâmbătă, 9 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 9 septembrie 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să vă placă să petreceţi timpul, viaţa, împreună, să formaţi un cuplu.

Se poate să nimeriţi un angajator la o petrecere, undeva şi să vă încânte cu un proiect, că e în stilul vostru.

TAUR

Poate o să rezervaţi câteva ore bune treburilor gospodăreşti, unii dintre voi poate vă mutaţi, alţii zugrăviţi sau faceţi nişte reparaţii, reamenajări.

O să adunaţi în jurul vostru nişte oameni care se mulează pe felul vostru de a fi şi o să puteţi desfăşura nişte activităţi comune.

 GEMENI

O să intraţi la cheltuială, poate pentru c-o să le faceţi cinste prietenilor, poate faceţi o trataţie, vă duceţi la piscină şi o să se simtă toată lumea bine.

E cineva care insistă să vedeţi şi dacă aveţi disponibilitate sufletească pentru aşa ceva o să vă daţi întâlnire la o cafea.

RAC

Poate v-aţi făcut rezervare într-o staţiune de agrement ca să lăsaţi deoparte grijile cotidiene, să vă izolaţi o zi, două de restul lumii să vă încărcați bateriile.

Prezenţa cuiva o să fie un adevărat balsam sufletesc şi o să aveţi o stare de spirit înălţătoare, o s-aveţi inspiraţie.

 LEU

Abia acum veţi avea prilejul să vă-ntâlniţi cu cineva cu care oţi fi vorbit doar prin mesaje şi o să vedeţi cum se prezintă, dacă vă place, sau nu.

Se poate să vă duceţi la un party şi să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care or să vrea să păstreze legătura, să formaţi un nou cerc de prieteni.

 FECIOARĂ

E un anturaj care vrea să vă ia într-o excursie şi dacă n-aveţi vreo nuntă, sau vreun botez o să vă duceţi la relaxare.

Poate daţi o fugă în străinătate ca să vă bucuraţi de peisaje, sau ca să faceţi un tur de recunoaştere la şcoală pe care-o s-o urmaţi.

 BALANŢA

O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să îi scoateţi pe ai voştri din casa, poate-i duceţi într-o staţiune de agrement ca să vă refaceţi starea de spirit.

Poate vă duceţi cu trenul, sau cu maşina prietenilor, dacă maşina voastră are probleme şi o să vă distraţi, o să fie frumos.

 SCORPION

E cineva care vrea mai de mult să vă întâlnească şi poate - abia acum sunteţi şi voi dispuşi ca poate ați fost prinşi cu alte treburi pân-acum.

Le-aţi rămas datori unor prieteni cu o ieşire la masă, la restaurant, la un picnic pe malul mării şi vă duceţi.

 SĂGETĂTOR

Sunt evenimente prin oraş, la care v-aţi putea duce, le treceţi în revistă şi o să vă luaţi de acolo doză de optimism şi de inspiraţie.

E cineva care v-a promis că vine pe la voi, sau , sau că vă ia într-o plimbare ca să schimbaţi aerul şi poate vă duceţi fie la malul mării, fie la nuntă.

 CAPRICORN

O să vă caute acel cineva care nu poate trăi fără voişi dacă şi voi simţiţi acelaşi lucru poate vă uniţi destinele că v-ar merge bine împreună.

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să vă dea de lucru şi o să vă lăsaţi "curtaţi", ca poate-o să vă convină.

 VĂRSĂTOR

O reuşită - în cadrul grupului de prieteni - poate câştigaţi un concurs, sau copiii au vreun campionat de beach volley sau de înot, de dans, şi câştigă premiul cel mare.

Se poate să luaţi parte la o ceremonie şi o să fie o atmosferă bună, o să vă puteţi destinde. Se poate să fiţi voi protagoniştii.

 PEŞTI

O să vă daţi peste cap să le-mpliniti dorinţele celor dragi, poate plecaţi cu toţii la malul mării, să uitaţi de stres şi să mai vedeţi şi alte locuri.

Poate vin nişte rude în vizită, sau vă vedeţi în oraş ca să luaţi parte la nişte mondenităţi, vă duceţi la un concert.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 sep 2023, 08:00 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience